G4Media.ro

Hotelier din Nisipurile de Aur: 50% din turiştii noştri sunt români, aici…

Hotelier din Nisipurile de Aur: 50% din turiştii noştri sunt români, aici se vorbeşte limba română. Însă găsim foarte greu personal calificat

Aproape jumătate din turiştii care se cazează în hotelurile din Nisipurile de Aur sunt români, astfel că în zonă nu este necesar să vorbeşti limba engleză, deoarece limba română este des întâlnită, a declarat sâmbătă Emine Baldji, director de marketing Prestige Deluxe Hotel Aquapark Club, la o conferinţă organizată pentru presa din România, informează News.ro. Totodată, la fel ca în România, există problema găsirii de personal calificat, potrivit acestuia.

”Sunt zone în care nu trebuie să vorbeşti limba engleză, pentru că toţi vorbesc română. În acest an, 50% din turişti sunt români, la fel ca anul trecut. Mai mult, aici sunt hoteluri care se deschid special pentru români”, a declarat Emine Baldji, director de marketing Prestige Deluxe Hotel Aquapark Club.

Nisipurile de Aur este una dintre cele mai mari şi mai cunoscute staţiuni de pe litoralul bulgăresc, aici fiind înregistrate peste 70 de hoteluri şi vile.

”Încercăm să fim mai aproape de piaţa românească. Ne dorim să creştem numărul turiştilor români care vin la noi. În ultimii doi-trei ani, clienţii români au devenit principala ţintă pentru această regiune”, a adăugat ea.

”Este foarte dificil să găsim angajaţi, forţă de muncă de calitate. Suntem vecini şi avem aceeaşi problemă ca şi în România, în ceea ce priveşte forţa de muncă”, subliniază ea.

Traian Bădulescu, consultant in turism, a subliniat că Bulgaria rămâne una dintre cele mai căutate destinaţii de vacanţă de către români.

„Bulgaria rămâne una dintre cele mai căutate destinaţii de vacanţă de către români. Asta din mai multe considerente. Comparativ cu alte ţări din regiune, preturile sunt mai accesibile, iar un alt avantaj este cel al distanţei. Drumul cu maşina personală, de exemplu, durează mult mai puţin faţă de alte destinaţii. In plus, vecinii bulgari sunt foarte ospitalieri cu românii”, a spus Bădulescu, citat de News.ro.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. E nevoie de mai multi vietnamezi si la ei…

  2. Deja sunt la ani lumină fata de litoralul nostru. Investitii reale si un simț de afacere care lipseste cu desavirsire la noi.

  3. Sunt mult peste noi, insa prefer de departe Croatia. E mult mai curat, mai prietenos, sunt mai multe lucruri de facut, imi plac orasele vechi, daca nu am chef de mare merg la munte. Nu ma omor dupa hoteluri, prefer un apartament intr-o pensiune.
    Pe litoralul Romanesc nu cred ca mai calc vreodata.

  4. Pentru ce le trebuie personal calificat daca au atatia romani? Merge si-asa

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.