G4Media.ro

Guvernul va modifica ordonanţa 114/2018 și alte două ordonanțe de urgență /…

Guvernul va modifica ordonanţa 114/2018 și alte două ordonanțe de urgență / Dăncilă: Vizăm scăderea costurilor creditelor românilor

Guvernul va aproba, în şedinţa de vineri, modificarea ordonanţelor de urgenţă 114/2018, 50/2010 şi 52/2016, a anunţat prim-ministrul Viorica Dăncilă, precizând că printre obiective se numără scăderea costurilor creditelor românilor şi creşterea numărului companiilor româneşti care vor primi credite avantajoase de la bănci, transmite Agerpres.

„Obiectivul Guvernului este să scadă costurile creditelor românilor, să crească numărul companiilor româneşti care vor primi de la bănci credite avantajoase pentru dezvoltare şi să încurajeze economisirea. (…) Astfel, în consens cu părţile implicate şi pe baza principiilor agreate cu Banca Naţională a României şi cu Asociaţia Română Băncilor, astăzi modificăm trei acte normative – este vorba de Ordonanţa 114 din 2018, Ordonanţa 50 din 2010 şi Ordonanţa 52 din 2016”, a declarat premierul, în deschiderea şedinţei de Guvern.

Foto: Inquam Photos / George Călin

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

 1. Hotarati-va odata! Ziua si modificarea…le zapaciti ca pe legile justitiei.

 2. Pe surse, se spune ca guvernul a dat drumul azi la niste banuti in investitii, pentru a nu fi nevoit sa aplice „stimulentul pe harnicie” la guvern, ministere, agentii, administratiile din teritoriu. Adica mai exact nu mai avem bani pentru implementarea metodei si in administrarea statului.

 3. Nu le convine bancilor, sa se care! Poate le dam afara si din Europa, nu degeaba am fost alesi sefii Europei!

 4. „Vizam” sa fie bine ca sa nu fie rau!!!
  Lasa-ne, Veorico!

 5. oamenii partidului si ai securitatii mai iau credite nerambursabile sau cu dobanda preferentaiala de la banci ? atunci telefona guzganul rozaliu.
  oamenii partidului si ai securitatii isi tin banii tarisoara sau in panamale, osfoare si alte
  brasilii ?
  oamenii partidului si ai securitatii platesc impozite cum fac supusii lor ?

 6. O ordonanță să aibă românii 3 zile de weekend nu dă nimeni?www.petitieonline.ro/petitie/07926156. Distribuiți!Semnați,oameni buni!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.