G4Media.ro

Guvernul SUA, avertizare de urgență pentru cetățenii americani: Nu călătoriți în România!…

Guvernul SUA, avertizare de urgență pentru cetățenii americani: Nu călătoriți în România! / Tara noastră, alături de Belarus, Moldova, Bosnia și Cambodgia

Departamentul de Stat al SUA a emis o avertizare de urgență pentru cetățenii americani prin care le transmite să evite călătoriile în România din cauza riscului major de infectare cu coronavirus.

Avertizarea, emisă la 12 octombrie, este de grad 4 (cel mai înalt pe scara legată de pandemia de covid), și se bazează pe avizul Centrului pentru Prevenirea și Controlul Bolilor (Centers for Disease Control and Prevention, abreviat CDC).

România se află pe același palier alături de Belarus, Moldova, Bosnia și Cambodgia.

”Centrul pentru Prevenirea și Controlul Bolilor a emis o avertizare Nivel 4 de Călătorie pentru România din cauza Covid-19, indicând un nivel extrem de ridicat de Covid în această țară. Riscul dvs. de a contracta Covid și a de dezvolta simptome severe este mai scăzut dacă sunteți vaccinat cu schema completă”, se arată în avertizarea Departamentului de Stat al SUA.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

22 comentarii

 1. Asa, si care e marea stire de ajunge sa fie si principala pe pagina?
  Avem rata mare de infectare, normal ca intram pe lista rosie.

  • In plus, e emisa de 3 zile deja alerta, acuma s-a trezit g4 sa faca breichin niuz din ea…

  • ce mare chestie, leprosii europei.

  • Cam toate statele din EU si din lume in general au trecut pe rand prin stadiul asta. Nu suntem noi mai cu motz…

  • Leproși lumii, nu ai europei.

  • @AB, celelalte tari aveau rate asa mari pe vremea cand nu era (destul) vaccin. Intre timp acele tari se inverzesc, pt ca au determinat 80%+ din populatiile lor sa se vaccineze si oamenii vaccinati se infecteaza mai putin. Noi cu 30% o sa mai fim ceva timp rosii. De asemenea, tarile bogate isi permit sa piarda turisti temporar, pe cand Romania are nevoie de orice venit aditional. Pe de alta parte, cel mai mult mor oamenii nevaccinati, care in general sunt sustinatori bor, psd, aur, romania tv etc., adica toate lucrurile cele mai bune de pe la noi. Poate g4, usr etc. ar trebui sa nu se mai agite si sa ii lase in pace. Pacat de copiii afectati doar.

 2. Am ajuns bineeeee!!!CIUMATII DIN DRACULA!

 3. Masculul alfa de la Aparare de la ei era programat sa vina la Bucuresti, sa discute cu Maresalul Ursulet Gumat, si deduc ca nu mai vine.

  Alina M va trebui sa se multumeasca cu africanii originali.

 4. Pai de ce ar fi în pericol americanii vaccinați sa calatorească în România? Au făcut vaccinul pentru ca să nu se îmbolnăvească sau le este frica sa nu contamineze nevaccinatele din România? Sa meargă în Israel, sa ii testeze și carantineze…

  • Sunt in pericol ca daca fac o toxiinfectie alimentara nu are cine sa-i primeasca in spital.

  • Pericolul sunt morlocii agitați că li se apropie acul vaccinului de carnea flască plină de parizer de la Lidl.

 5. Am invins pandemia!

 6. Am invins pandemia!

 7. Sa stea la ei , nu avem nevoie de spioni.

  • @Alexandros – procentul de populație vaccinata este cam același cu procentul celor care se mai prezintă la vot! Adică fix cu cei care inca mai speră degeaba la ceva bun de la clasa politică ! Lasati-o mai moale și cu biserica, și cu armata, și cu medicii, că nu da nimeni doi bani pe nicinul. Pentru prima dată în 30 de ani românii au dat un mare flit tuturor, și din păcate fix acum pe propria piele, mai mult ca alte dăti! Neîncrederea cultivată cu sârg de clasa politică a dat roade exact când nu trebuia …

 8. Ce dracu să cauți într-o țară ciumată de ciumele galbene și roșii?!! Doamne ferește!
  2% PIB se poate vira prin cont, nu e nevoie de prezența fizică!

 9. Foarte corect! Nici eu nu m-as duce in Etiopia daca ar fi avertizare pentru lepră,…oricum cu bulgarii de mână suntem vazuti „leprosii continentului” ,mai trist este ca e pe bună dreptate.

 10. ahh, da ce vroiau sa vina la paraschiva fest?
  pot sa vina si la anul!

 11. Ciumatii UE… bravo zombiliticilor, bravo Haos Werner Iohannis, „guvernul tau” a reusit mareata „performanta” sa duca Romania in 9 LUNI pe Locul I in Lume la MORTI de Covid… bravo, Haos…

  • Tot raul spre bine, poate intelege si romanul nostru miserupist ca data viitoare sa isi miste tartitza la vot, ca doar el sufera.

 12. Moaște sau VACCIN,…,,aceasta-i întrebarea,,

 13. In Italia s-au vaccinat 80% fara sa-i deternine cineva si au mai ramas 20 % cre vor fi determinati…..in schimb in Romania s-au vaccinat 30% si restul de 70 vor sa moara ca prostii .