G4Media.ro

Gunoiul va fi colectat noaptea în municipiul Constanța, începând de luni

Sursa foto: G4Media.ro

Gunoiul va fi colectat noaptea în municipiul Constanța, începând de luni

De luni, 10 octombrie 2022, deșeurile reziduale și reciclabile se vor colecta în municipiul Constanța, între orele 22:00 – 06:00, interval în care se vor executa și operațiunile de stropire, măturare și spălare
a căilor publice, transmite Rador.

Conform HCL 77/2001, oprirea sau staționarea autovehiculelor în zona amplasamentelor destinate colectării deșeurilor menajere sau reciclabile, de natură să împiedice accesul la acestea, se sancționează cu sume cuprinse între 400-800 lei, pentru persoane fizice și între 500-2500 lei, pentru persoanele juridice. Mai mult, mașinile vor fi ridicate, precizează Primăria Municipiului Constanța, prin intermediul unui comunicat oficial. Tarif ridicare maşini: 450 de lei, tarif transport maşini: 120 de lei, tarif depozitare
maşini/ zi: 60 de lei.

Tot pe timpul nopții se vor colecta deșeurile și în zonele de case. Se va păstra același grafic stabilit cu operatorul de salubrizare, doar că pubelele vor fi scoase seara.

Regulamentul serviciului de salubrizare a fost modificat pentru reducerea costurilor, fluidizarea traficului și utilizarea eficientă a parcului auto.

De asemenea, operațiunile de stropire, măturare și spălare a căilor publice se vor executa tot în același interval orar, 22:00-06:00.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

  1. Asta chiar e bună! O să înflorească comerțul cu pubele second-hand. Deși…cu puțin efort, merg vândute și ca noi, dar la reducere bineînțeles.

  2. Ferice de cei care au ghenele pe sub geamuri. Le va fi somnul lin …

  3. Orasul Constanta este plin de birouri iar oamenii locuiesc in afara lui. Exact ca in marile orase din lume. De aceea se poate colecta noaptea, pentru ca locuitorii nu pot fi deranjati de zgomotul produs.

    Constanța este o metropola mondiala.

    Cine nu a fost nici sa nu mearga!

  4. Gunoaiele din Parlament cand se colecteaza?

  5. Este super ok

  6. Gunoaiele din cadrul primăriei când se ridică?