G4Media.ro

Gruparea teroristă Stat Islamic revendică atacul cu bombă din Filipine în urma…

sursa foto: captura video

Gruparea teroristă Stat Islamic revendică atacul cu bombă din Filipine în urma căruia cel puțin patru persoane au murit și alte 50 au fost rănite

Militanţi ai grupării  teroriste Stat Islamic revendică atentatul cu bombă comis duminică în Filipine, în timpul unei liturghii catolice. Cel puţin patru persoane au murit şi alte 50 au fost rănite, potrivit Reuters.

Atacul a fost comis într-o sală de sport a unei universităţi din Marawi, un oraş din sudul ţării asediat de militanţi islamişti timp de cinci luni în 2017.

Gruparea Stat Islamic, care exercită influenţă în sudul ţării, a anunţat pe Telegram că membrii săi au detonat bomba

Anterior, duminică, înainte de anunţul grupării, președintele filipinez Ferdinand Marcos Jr a condamnat atentatul despre care a apus că a fost comis de ”teroriști străini.” Poliția și Armata au luat măsuri suplimentare de securitate în zona capitalei Manila și în regiunile sudice. „Anchetăm pentru a stabili dacă este vorba despre un dispozitiv exploziv improvizat sau o grenadă”, a declarat oficialul fipilinez potrivit Reuters.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

9 comentarii

 1. Așa după cum am amintit în repetate rânduri, creștinii sunt an de an cele mai multe persoane ucise în lume doar pentru confesiunea lor religioasă!

  Dumnezeu să-i odihnească!

  • Ce legatura au crestinii cu extremistii de la isis? S-au aruncat in aer si intre musulmani. cum se numeste la voi acolo la voi „retaliation”? Cam toate natiile de pe lume ar putea sa se laude cu „crestinarea” fara victime. Condamna isis, dar nu te duce in partea cealalta ca ajungi ca ei. si sa nu imi dai exemple ca musulmanii te converteau sau te omorau, ca asta faceau crestinii inainte.

  • zeu unic, partid unic, nu este feeric?

  • Bai Arsenie stai jos că ești p.ro.st

  • era articol de reclama pentru iubirea intre crestini? ma scuzati! Ups @zana ti-a cerut cineva „crestineste” sa ii iei dintii fara bani? Nu cred asa ceva. Merita inchizitorul.

  • Doamna / domnule ArsenieB, comentariile dumneavoastră sunt de o indecenta dezgustătoare .

   Vă manifestați asemenea sălbaticilor care au fluierat în timpul momentului de reculegere ținut pe un stadion in memoria celor uciși de extremiști în Israel.

   Absolut dezgustător! Legitimați în acest fel crimele extremistilor și vă plasați alături de ei. Ar trebui ca astfel de josnicii să fie interzise în spațiul public, pentru ca încurajează repetarea lor.

 2. biserica? lgbt? abuzuri fata de minori? mai bine evul mediu, nu atat de multi „neomarxisti”

 3. maseluta iei ceva din gura fara bani? „crestineste” de la un copil”? oare de unde o fi mitul ca nu iti cresc dinti daca nu pui pani? o fi ca la pomelnice?

 4. Vai mama voastra daca va va verifica cineva de credinta. nu din BOR de unde va vin banii, dintre „crestini”