G4Media.ro

Grupa în care va evolua naționala de fotbal U19 a României la…

sursa foto: Facebook/ FRF

Grupa în care va evolua naționala de fotbal U19 a României la EURO 2022

Naţionala under 19 a României, pregătită de Adrian Văsâi, va evolua în grupă cu Slovacia, Italia şi Franţa la EURO 2022, turneu care se va desfăşura în Slovacia, 18 iunie – 1 iulie, s-a stabilit în urma tragerii la sorţi care a avut loc joi, transmite News.ro.

Tricolorii vor evolua în Grupa A.

În grupa B vor juca Anglia, Israel, Câştigătoarea grupei 6 de calificare şi Austria.

A opta echipă de la EURO va fi decisă în prima parte a lunii iunie, dintre Olanda (gazdă), Ucraina, Serbia şi Norvegia. Programarea meciurilor a fost amânată din cauza războiului din Ucraina.

Primele două clasate în cele două grupe se vor califica în semifinale.

Ocupantele locurilor trei vor disputa pe 28 iunie, la Senec, un baraj pentru a desemna cea de-a cincea echipă, alături de semifinaliste, care va reprezenta Europa la Mondialul U20 din 2023, găzduit de Indonezia.

Meciurile din grupe se vor disputa în 18, 21 şi 24 iunie (Grupa A), 19, 22 şi 25 iunie (Grupa B), semifinalele şi barajul pentru Mondialul U20 la 28 iunie, iar finala turneului, la 1 iulie.

Se va juca pe cinci stadioane din oraşele: Trnava (Grupa A, semifinala 1 şi finala), Dunajska Streda (Grupa A, semifinala 2), Banska Bystrica (Grupa B), Ziar nad Hronom (Grupa B), Senec (barajul pentru Mondialul U20).

sursa foto: Facebook/ FRF

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...