G4Media.ro

Grindeanu: Ultimul din cele şapte Loturi ale A0 (100,7 km) este la…

Sursa foto: Facebook / Sorin Grindeanu

Grindeanu: Ultimul din cele şapte Loturi ale A0 (100,7 km) este la un pas de a avea constructor desemnat  / ”Dacă nu vor fi depuse noi contestaţii la actualul rezultat contractul va putea fi semnat în scurt timp”

Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a anunţat că ultimul din cele 7 Loturi ale A0 – 100,7 km – este la un pas de a avea constructor desemnat, deoare comisia de evaluare a CNAIR a reconfirmat astăzi pentru contractul de proiectare şi execuţie a lucrărilor Lotului 1 din A0 Nord acelaşi câştigător, respectiv o Asociere româno – italiană, informează News.ro.

„Ultimul din cele 7 Loturi ale A0 (100,7 km) este la un pas de a avea constructor desemnat! Comisia de evaluare a CNAIR a reconfirmat astăzi pentru contractul de proiectare şi execuţie a lucrărilor Lotului 1 din A0 Nord acelaşi câştigător, respectiv o Asociere româno – italiană. Valoarea lucrărilor pentru proiectarea şi construcţia Lotului 1 (17,5 km) este de 815 milioane lei, fără TVA. Finanţarea este asigurată din fonduri europene, iar durata contractului este de 34 de luni: 12 luni – proiectare şi 22 luni- perioada de execuţie a lucrărilor”, a scris Sorin Grindeanu, miercuri pe Facebook.

MInistrul Transporturilor a mai spus că „traseul acestui Lot se desfăşoară pe teritoriul judeţului Ilfov între DJ 601A (Dragomireşti Vale – Bâcu) şi DN 1, în dreptul localităţii Corbeanca”.

„Dacă nu vor fi depuse noi contestaţii la actualul rezultat contractul va putea fi semnat în scurt timp”, a completat Grindeanu.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Grindeanu-i la un pas / Grindeanu-i la un pas / Ura fetita mea, Grindeanu-i la un pas de a fi desemnat. (Ce? Ce importanta are. Batrânii din Muppets: „Who cares ?!”). Slava Domnului nu sofez, ca ce m-as mai da de Grinda !