G4Media.ro

Grindeanu, întrebat despre prezidențiabilul susținut de PSD: ”Să fie om, să fie…

Sursa foto: Inquam Photos / Virgil Simonescu

Grindeanu, întrebat despre prezidențiabilul susținut de PSD: ”Să fie om, să fie european, să se bată pentru România/ Acestea sunt mai importante decât apartenența la un partid politic”

Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a afirmat că viitorul prezidenţiabil din partea social-democraţilor trebuie să fie „în primul rând om”, european şi să nu uite că este român, transmite News.ro.

Sorin Grindeanu a fost întrebat, duminică, la Prima News, care ar fi profilul posibilului viitor prezidenţiabil din partea PSD sau din partea PSD – PNL.

„Îmi doresc ca după 20 de ani să avem un preşedinte de stânga. Sunt 20 de ani de când stânga nu a mai avut preşedinte. Ăsta este primul lucru. Şi România are nevoie de abordare, după 20 de ani, de alt tip. Îmi doresc, în primul rând să fie om”, a afirmat Grindeanu.

Întrebat dacă până acum am avut roboţi, prim-vicepreşedintele PSD a continuat: „Să simtă pentru poporul român”.

„Acestea sunt mai importante decât apartenenţa la un partid politic sau la altul, să se bată pentru România şi pentru poporul român, să fie un european, în adevăratul sens al cuvântului, dar să nu uite că e român”, a completat Grindeanu.

sursa: News.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Na, belea 😂, auzi intrebare, daca pana acu’ am avut roboti 😂

  2. Adica Geoana, ca-n PSD sunt numai ticalosi.