G4Media.ro

Grindeanu: Data limită până la care pot fi depuse ofertele pentru proiectarea…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Grindeanu: Data limită până la care pot fi depuse ofertele pentru proiectarea şi execuţia Lotului 2, secţiunile E şi D, al autostrăzii Lugoj-Deva este 9 iunie 2022 / Sectorul de autostradă are 9,13 km şi este finanţat prin PNRR

Data limită până la care pot fi depuse ofertele pentru proiectarea şi execuţia Lotului 2, secţiunile E şi D, al autostrăzii Lugoj-Deva este 9 iunie 2022, anunţă ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu, care precizează că CNAIR a transmis spre publicare în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene anunţul de participare pentru licitaţie. Sectorul de autostradă scos la licitaţie are o lungime de 9,13 km şi este finanţat prin PNRR, informează News.ro.

„Data limită până la care pot fi depuse ofertele pentru proiectarea şi execuţia Lotului 2 (secţiunile E şi D) al autostrăzii Lugoj-Deva este 9 iunie 2022. CNAIR a transmis spre publicare în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene anunţul de participare pentru licitaţie. După publicarea pe această platformă, documentaţia va putea fi vizualizată în SICAP”, a scris ministrul Transporturilor pe Facebook.

El a precizat că în evaluarea ofertelor va fi punctată inclusiv capacitatea antreprenorilor de a finaliza contractul într-un ritm cât mai alert.

Câştigătorul contractului va proiecta şi va construi inclusiv tuneluri forate cu o lungime totală de 2,13 km pe secţiunea E şi va finaliza lucrările pe secţiunea D.

Sectorul de autostradă scos la licitaţie are o lungime de 9,13 km şi este finanţat prin PNRR.

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. bai frate si in anul 2022 acest sector este in faza de licitatie? dispare ursul carpatin daca nu are tunel pe sub autostrada?

  2. 9,13 km de autostrada. Dupa atatia ani… dovada incompetentei, miserupismului si a coruptiei politicienilor romani. Indiferent de culoarea politica…. Vai steaua lor…

  3. Clovnul munceste din greu!!!! Baga mare Grajdene !!!!!

  4. Hai ia comanda la alta masa!
    Si, vorba unui amic, nu spui cine,
    Hai siktir!

  5. Mi-ati stricat ziua vazandu-i fata mitocanului! ☠👎