G4Media.ro

Grădina Zoologică din Târgu Mureș organizează în 9 iunie „Noaptea de vis…

Sursa foto: Zoo Târgu Mureș

Grădina Zoologică din Târgu Mureș organizează în 9 iunie „Noaptea de vis la Zoo” pentru copiii cu dizabilități sau bolnavi cronici și pentru familiile acestora

Grădina Zoologică din Târgu Mureș va organiza, în 9 iunie, între orele 18.00 și 23.00, „Noaptea de vis la Zoo” pentru copiii cu dizabilități sau bolnavi cronici și pentru familiile acestora.

„Noaptea de vis la Zoo” a fost inițiată de Grădina Zoologică din Rotterdam în 1996, iar de atunci mai mult de 300 de grădini zoologice din 23 de țări de pe 6 continente s-au alăturat acestei inițiative, precizează Zoo Târgu Mureș, luni, într-o postare pe pagina de Facebook.

La Noaptea de vis la Zoo, copiii cu dizabilități sau bolnavi cronici sunt tratați ca musafiri speciali. „Este o plăcere să vedem fața fericită a V.I.P-urilor și a familiilor acestora. Valoarea adăugată a acestui eveniment reprezintă faptul ca familiile greu încercate au șansa de a uita măcar pentru o seară de necazuri, dar și că pot interacționa cu alte persoane cu interese asemănătoare”, mai precizează organizatorii.

Intrarea este liberă, dar e condiționată de înregistrare.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...