G4Media.ro

Glumele anti-Putin despre care un comediant rus spune că l-au determinat să…

Glumele anti-Putin despre care un comediant rus spune că l-au determinat să fugă din țară

Un comediant rus susține că a fost obligat să fugă din țară după ce a glumit pe seama lui Vladimir Putin și a creștinismului în timpul unui spectacol, informează EuroNews, citat de Digi24.ro

Aleksandr Dolgopolov, în vârstă de 25 de ani, urmărește desfășurarea situației din afara Rusiei, a spus avocatul său, Leonid Solovyov.

Înainte să părăsească țara, Dolgopolov a fost nevoit să-și anuleze un spectacol pe care urma să-l susțină la barul „Big City” din Moscova, după ce un bărbat necunoscut părea „foarte interesat” de momentul în care comendiantul urma să ajungă, a povestit managerul său.

Dolgopolov a publicat pe Instagram o cerere oficială primită de bar de la Ministerul de Interne din Rusia, în care instituția cerea mai multe informații despre un spectacol susținut anul trecut de comediant, în care acesta descria cum ar răspunde cetățenii dacă Putin le-ar cere să sară în lavă: „Doamne, unde să găsim lavă? Nu avem lavă în grădină, ce să facem, conducătorule înțelept?”

O altă glumă cu tentă politică a lui Dolgopolov era: „Populația țării noastre s-a împărțit în două tabere. Cei care îl susțin pe Putin și cei care știu să citească, să scrie și să tragă concluzii logice”.

Un site local din Rusia, Baza, a anunțat că au fost depuse plângeri în privința unor glume cu tentă religioasă spuse de Dolgopolov, iar comendiantul este acum „suspectat de insulte la adresa credincioșilor”.

Citește integral pe Digi24.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Da, Rusia e dictatura. Ce, nu stiati?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.