G4Media.ro

Gheorghe Hagi, despre suspendarea Simonei Halep timp de 4 ani: ”Este un…

sursa foto: Inquam Photos/ Cristi Vescan

Gheorghe Hagi, despre suspendarea Simonei Halep timp de 4 ani: ”Este un patrimoniu al României şi trebuie să fim lângă ea/ Mulţi îşi dau importanţă şi vorbesc prea mult”

Antrenorul formaţiei Farul Constanţa, Gheorghe Hagi, crede că se vorbeşte prea mult de suspendarea de patru ani a Simonei Halep şi a adăugat că “mulţi îşi dau importanţă şi vorbesc prea mult”. Hagi a mai precizat cei care ştiu totul despre acest caz sunt Simona Halep şi avocaţii săi, transmite News.ro.

Hagi a fost întrebat sâmbătă, într-o conferinţă de presă, dacă a fost surprins de suspendarea de patru ani primită de Simona Halep pentru dopaj.

“Este un lucru foarte delicat, Cred că se discută şi prea mulţi vorbesc. Eu de obicei sunt mai atent la lucrurile acestea. Cred eu că în situaţiile acestea cel mai bine… Cred că nu există un român căruia nu îi pare rău de tot ce e. Suntem lângă ea 200% cu toţii. Cel mai bine să vorbească avocatul şi Simona, pentru că ei cunosc cel mai bine lucrurile, aşa cum avocatul a vorbit şi a zis nişte lucruri foarte bine punctate şi eu merg pe acest aspect. Cred că se vorbeşte mult, se zice mult şi mulţi îşi dau importanţă şi vorbesc prea mult. Lăsaţi să curgă lucrurile aşa cum trebuie, pentru că cei care ştiu de fapt tot sunt în primul rând avocaţii ei şi Simona care trebuie susţinută de toată România, pentru că este un patrimoniu al României şi trebuie să fim lângă ea”, a declarat Hagi.

Simona Halep a fost suspendată patru ani, ca urmare a unor încălcări ale Programului Anti-Doping în Tenis (TADP). Decizia a fost anunţată marţi de Agenţia Internaţională de Integritate a Tenisului (ITIA), iar românca a precizat că va face apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS).

sursa: News.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. Rudele la nevoie se ajuta; trebuia să vorbeasca ca să ne zică noua să nu vorbim! E mai bine să vorbim: spre exemplu ce patrimoniu e halep si hagi pentru omul de la țara care nici televizor nu are? Sau pentru oamenii care nu se uita nici la tenis nici la fotbal? Trebuie bagata patrimoniu la unesco, să nu se atinga nimeni de ei, să nu zici nimic, să accepti orice! Poți fi amindoua, ca gica popescu: si patrimoniu si puscarias, sau suspendat! Sau poți să injuri pe teren ca un birjar dar tot patrimoniu ești!

  2. intradevar, pe plaiurile mioritice hotia si minciuna sint considerate patrimoniu.
    asa ‘rege’, asa ‘patrimoniu’.