G4Media.ro

Gheorghe Dincă, acuzat de crimele adolescentelor din Caracal, a folosit un telefon…

Sursa foto: Inquam Photos / Bogdan Danescu

Gheorghe Dincă, acuzat de crimele adolescentelor din Caracal, a folosit un telefon mobil introdus ilegal în penitenciar pentru un interviu / S-a întocmit dosar penal

Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj s-au sesizat din oficiu, după ce Gheorghe Dincă, cel care este acuzat de violarea și uciderea Alexandra Măceșanu și Luizei Melencu a folosit un telefon mobil pentru a acorda un interviu unui ziar central.

”La data de 12 august a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de introducerea în mod ilicit de telefoane mobile și alte mijloace de comunicare la distanță, faptă prevăzută de Legea nr. 254 din 2013 privind executarea pedepselor și a măsurilor privative de libertate dispuse de organele judiciare în cursul procesului penal, fiind întocmit dosar penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova.

În fapt, un bărbat de 69 de ani, din județul Olt, încarcerat în Penitenciarul Craiova, ar fi beneficiat de un telefon mobil, introdus în mod ilicit, în spațiul de deținere.

Sub supravegherea procurorului de caz, se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, urmând  fi dispuse măsuri în consecință”, anunță polițiștii.

Sursa foto: InquamPhotos – Bogdan Danescu

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

9 comentarii

  1. Asta seamănă cu Vladimir Putin e vaccinat cu Pfizer! Aceiași față de animal flămând.

  2. E scump un jammer?

  3. gandul, publicatia aia spurcata a lui sarbu, a ajuns mai jos decat putea sa ajunga vreodata! Daca nu stiti, gandul este cel care a facut marele interviu „din spatele gratiilor”.

    • La adeverul numai securiști unu și unu

  4. Uneori nu poti sa nu te intrebi: cat poate fabula un procuror intr-un rechizitoriu si de ce nu aduce vorba si despre aspectele relevante care… lipsesc 🙂

  5. „Uciderea adolescentelor”, nu „crimele adolescentelor”, ca n-au comis nicio crima adolescentele.

    • Astea-s „fineturi” inaccesibile analfabetilor astora de scriu articole aici. Is adunati de pe garla.