G4Media.ro

George Simion se compară cu liderul autocrat al Ungariei: Sunt Viktor Orban…

Sursa foto: Facebook / George Simion

George Simion se compară cu liderul autocrat al Ungariei: Sunt Viktor Orban al României/ Fidesz este un model pentru noi

George Simion, liderul AUR, se compară cu premierul autocrat al Ungariei, Viktor Orban, într-un interviu acordat presei maghiare. Deși Orban este dur criticat de Uniunea Europeană și de opoziția de la Budapesta pentru încălcarea statului de drept și a libertății de exprimare iar Simion este cunoscut pentru acțiunile sale antimaghiare din România, liderul AUR spune că Fidesz este un model pentru partidul pe care îl conduce. 

Publicaţia maghiară „Azonnali” a publicat un amplu interviu cu liderul AUR, George Simion, care se bazează între altele şi pe o atitudine ostilă faţă de maghiari, notează Rador. Liderul de extremă dreaptă, care a câştigat putere la ultimele alegeri afirma la început că, de fapt, nu are nimic de împărţit cu maghiarii care trăiesc în ţara lor, ci doar cu UDMR care-i reprezintă, apoi a început să laude partidul ungar de guvernământ.

„Pentru noi are o valoare de model însuşi Fidesz, deoarece susţine păstrarea rădăcinilor creştine ale Europei” – a spus Simion, apoi a trecut deschis la lăudarea lui Viktor Orbán, deoarece îi place foarte mult modul în care luptă pentru poporul său şi este total de acord cu acea declaraţie comună pe care au publicat-o recent Orbán şi aliaţii săi europeni. „Am citit declaraţia comună de valori aparţinând lui Orbán, Salvini, Meloni şi multor alţi politicieni – dacă ne vom aduna mai mulţi pentru susţinerea acestor valori comune, am putea avea un grup puternic. Dacă ne vom rupe în trei părţi, nu ar fi ceva bun (…) Fiecare partid suveranist, patriot şi creştin trebuie să facă aceeaşi politică la nivel unional” – a afirmat George Simion.

Politicianul a evidenţiat că Orbán are şi în România mulţi susţinători, apoi când i s-a adresat întrebarea dacă acestuia i se potriveşte atributul „wannabe Orbán Viktor”, a răspuns eludând primul cuvânt: „Da. Atributul de wannabe nu trebuie adăugat. Susţinem aceeaşi ideologie”.

AUR, care a obţinut la ultimele alegeri din România 10 procente nu este la fel de îngăduitor acasă faţă de maghiari: de fapt întreaga lor existenţă este rezultatul scandalului iscat în jurul cimitirului din Valea Uzului, în care ctitorul partidului George Simion a preluat partea leului în a transforma într-un scandal diplomatic disputa din jurul monumentului român ridicat ilegal în cimitirul militar.

sursa: HETI VILÁGGAZDASÁG (traducerea: Imola Stănescu/ Rador)

sursa foto: Facebook/ George Simion

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

70 comentarii

 1. Tezele lui Orban despre viitorul UE

  ”Prima noastră teza este că ne îndreptăm spre o Uniune Europeană imperială. In locul unei Europe a națiunilor, la Bruxelles se construiește un superstat european… Nu există un popor european, ci doar națiuni. Fără un demos nu poți construi o democrație. Prin urmare, dacă la Bruxelles se construiește un imperiu, acest imperiu nu va avea democrație. Vrem o democrație a democrațiilor, bazată pe națiunile Europei”.

  ”A doua noastră teză este că Bruxellesul este guvernat astăzi de cei care văd în integrare nu un mijloc, ci un scop în sine, motiv pentru care nesocotesc interesele naționale și valorile tradiționale. De aceea, Ungaria susține că formularea ”o uniune tot mai strânsă” să fie eliminate din Tratatul UE cu prima ocazie”.

  ”A treia noastră teză este că o buna parte din puterea Bruxellesului a fost cedată unor rețele organizate și controlate din afara Europei, în special rețelei Soros și Partidului Democrat din America. Asta a fost posibil prin transformarea Comisiei Europene, care trebuie să fie ”neutră politic” într-un „organism politic” care produce ”rapoarte privind țările membre ale Uniunii”. „Aceste rapoarte de țară nu se întocmesc pe baza opiniilor statelor membre, ci pe baza rapoartelor unor ONG-uri, organizații ale pseudo-societății civile, ale căror informații și opinii evaluează guvernele naționale alese democratic și le penalizează pe cele care nu le plac”. Ungaria consideră toate acestea drept un ”abuz de putere” al Bruxellesului.

  ”A patra teză este că, dacă nu vor fi reușite economice de care să se bucure toate țările membre, UE se va prăbuși”. ”Credem că UE trebuie să sprijine doar politicile care se axează exclusiv pe succesul economic al tuturor. Astăzi, Bruxellesul se luptă cu propriile țări membre: le dă lecții, le constrânge, le pedepsește, cu alte cuvinte face abuz de putere și, făcând asta, se autodistruge”.

  ”A cincea teză este că următorii zece ani vor aduce provocări periculoase: mișcări de populație, migrație, epidemii și pandemii. Pentru a proteja identitatea națională și constituționala a statelor membre, trebuie creată o nouă instituție, care să implice curțile constituționale ale statelor membre”.

  ”A șasea noastră teza este că Parlamentul European a demonstrat că este o fundătură pentru democrația europeană. De aceea, trebuie întărit rolul parlamentelor naționale, care să trimită ele reprezentanți în Parlamentul European, la fel cum se întâmpla cu Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei. În plus, parlamentele naționale ar trebui să aibă dreptul de a opri procesul legislativ al UE, dacă consideră că el reduce competențele naționale. Adică ar trebui instituită o procedură a «cartonașului roșu»”.

  ”A șaptea teză este că trebuie inclusă Serbia. Aderarea Serbiei la UE este mai mult în interesul UE decât al sârbilor. Acest lucru trebuie recunoscut de către UE și Serbia trebuie primită în Uniune”.

  Viktor Orban a arătat cum Conferința pentru Viitorul Europei este o tribună potrivită pentru lansarea acestor idei. ”Tribuna a fost pregătită. Trebuie să avem curajul intelectual să o folosim în interesul nostru. Ni s-a dat o ocazie să oprim sovietizarea UE și să nu permitem ca Bruxellesul să devină Moscova”.

  În finalul discursului, Orban a spus că țările Europei Centrale s-au raliat în jurul Poloniei pentru ultima bătălie a Războiului Rece, în 1989-1990. ”Noi am fost acolo. Știm că libertatea nu a venit la noi, ci am luptat pentru ea. Comunismul a fost îndepărtat, noi l-am îndepărtat. Sovieticii nu au plecat, i-am dat noi afară. Cu pricepere, fără vărsare de sânge, cu curaj, i-am dat afară. Astăzi încă suntem ceea ce eram atunci – ultimii luptători pentru libertate ai Europei”.

  • Orban din Ungaria e un mongol autocrat .. Simion pare mai mult un Indian din Punjabi autocrat :))

  • Acum înțelegem și noi de ce iudemeristii kelemenului voteaza cot la cot cu haurarii legionari !

  • Cine poate vota partidul AUR nationalist.
   AUR va fi votat de către: angajații care au salarii minime și foarte mici, angajații care nu primesc concedii de odihnă de la patronii lacomi/materialisti, angajații care sunt ca și sclavi, șomeri, romanii care vor mai mult respect de la alte țări (nu doar din Rusia), de către cei care nu sunt lacomi (materialisti in lumea nouă), etc. AUR poate fi votat de romanii care vor sa moara pentru ROMANIA daca vine un razboi intre Rusia si NATO, sa fie votat de romanii patrioti care nu vor sa emigreze pentru totdeauna, etc.
   Important să nu fie mișcări de protest, este destulă ură in Romania.

  • @laurentiu, tu unde lucrezi? Daca lucrezi! Sau ești pensionar? In oricare dintre situații, vezi că patronii aia lacomi/materialiști îți plătesc ție salariul/pensia. Pe care nu le primești de la stat, ci de.la nenorociții aia de patroni care plătesc taxe și impozite. Așa că, mai ușor cu pianul pe scări, și mergi la muncă. Lasă spartul semințelor!

  • Absolut corecte si de bun simt aceste ,,teze”. Desi V. Orban are si multe probleme gen iredentism absurd , reprimarea libertatilor, fiind un mic ,,dictator”. Dar cu suveranismul natiunilor si transformarea UE intr-un organism imperialist dictatorial are dreptate. Din pacate.

 2. George Simion este un Benito Mussolini al României.

  • ie un hitler si un stalin..si ai rezolvat-o :))

  • Se compara cu Orban?
   Bancul zilei vine de la un huligan de peluza. 🙂

  • Initial ar fi vrut sa se declare un Trump al Ramaniei, dar cum orange man e pe faras, si-a schimbat modelul urmat. Iar daca Orban e pus pe faras si el la alegerile de anul viitor din Ungaria, banuiesc ca se va reorienta spre alti campioni ai populismului si crestinismului, mai un Putin, mai un Lukasenko.

  • Mare patriot Simion asta. Ba e impotriva ungurilor, ba se compara cu Orban. Partidul lor de rahat poleit cu aur e plin de incractori si de oamenii ce au legaturi cu Rusia. Imi este mila de oamenii care au votat cu impostorii astia. Am si eu la mine in familie cativa care au votat si acum si-au dat seama ce idiotenie au facut. Se pare ca moldovenii sunt mai destepti ca ai nostri.

  • E pe dracu, e un papagal vopsit dupa imprejurari. Acum a sesizat ca e piata pentru vinzarea produsului „tatuc”, sint destule creiere sleite care cred in Basei, Orbani, Putinei si alte aratari mina forte gata sa-si fericeasca tara.

 3. Esti scula lui putin cum este si orban in Ungaria.

 4. Avem deja un Maradona din Carpați, o Nikita a României, avem și micul Paris cu un mic turn Eiffel (la Slobozia). A fost doar o chestiune de timp că n-am avut și un Viktor Orban al României. Atât i-a dus capul pe ăștia de la AUR. Altfel, nimeni nu-i mai tare ca românii care se trag din daci.

 5. Inca o hidosenie politica in peisaj!

 6. Propaganda acestui impostor nu a ținut deloc în Republica Moldova, acolo unde haznaua i-a fost pulberizată. Gura păcătosului adevăr grăiește, este un ins insalubru, scabros și nefrecventabil de către un om cu o fărâmă de rațiune. Acești escroci s-au cocoțat pe o pandemie și au indus tot felul de frici, iar rezultatul obținut la trecutele alegeri tocmai pe acest aspect s-a bazat. Gruparea acestui accident este falanga extremistă a ciumei roșii, trebuind să-și tempereze apucăturile extremiste, altfel nemaifiind frecventabilă în rândul socialiștilor europeni, și-a înființat o grupare de gherilă, așa a luat naștere gruparea haurolacă. Acești inși joacă la cacealma, în țară se declară împotriva maghiarilor, iar în Ungaria li se prezintă ca prieteni. În România înjură Uniunea Europeană și NATO, evident, cât timp ești cu Rusia nu poți face altfel, dar, la recentele alegeri din R. Moldova, le cereau moldovenilor votul pentru a-i ajuta să se integreze în UE și NATO. Deci, în cazul acestor nătărăi, impostura, demagogia, populismul și șarlatania au fost dezvoltate la un alt nivel și fac parte din ADN-ul lor. Doctrina lor numai pe așa ceva se bazează. Se declară împotriva sistemului, dar votează cot la cot cu ciuma roșie orice măgărie propusă de aceasta, deși ciuma roșie este osatura sistemului pe care, ei, în mod perfid, îl blamează. Se declară împotriva sistemului, dar în șase luni de Parlament nu au produs o inițiativă legislativă menită a sprijini o reformă și implicit destructurarea sistemului. Toate acestea pentru „intelighenții” care cred că gruparea faraonului semeon, alias pictor horgan, este altceva decât o grupare de bandiți aplecată numai spre manipulare, dezordine, ură, violență și primitivism!

 7. Un rahat mic se compară cu unul mai mare şi mai cu moţ.

 8. Aur – contrafacut! – a obținut în Basarabia 0, 4 procente, multe pentru AiURiti și prea puține pentru istorie. Chiar și icoana lor, liliPutin, rade de prestația lor jalnică. Iar acest personaj contrafacut, acest Măscărici Simion, acest co-presedinte de paie atras de tenebre și de dictatori, nu face decât să confirme că, in barlogul sau, când se leapada de eticheta „omului” de lume, reprezintă vrăjeală, slugăreală și destrabalarea. Pentru că acest „luptător” este obsedat de metehne sexuale pederastie.

  • Mai are puțin și face campanie și în Ungaria!
   Puțin parșiv în pași repezi.

  • Ce vorbesti ma ?!!! In R. Moldova cetatenii corecti si opinia publica s-au unit si informat sa voteze pe cat posibil un singur partid care are cele mai mari sanse contra rusofililor, anume PAS al presedintei Maia Sandu. AUR era aparut de doar o luna si jumatate acolo , nu era nici cunoscut, nu era bastinas , deci de aia a luat 0,5% . Majoritatea partidelor pro UE locale au luat procente f. mici la vot. Nu ca ,,si-au dat seama moldovenii de ce ticalosi ar fi AUR si nu le-a mers acolo”… etc. ce spui tu. Te-ai intrebat vreodata sincer de ce AUR a fost al 2- lea partid ca nr. voturi din diaspora romaneasca ?!!! Pentru ca romanii s-au saturat de sorosisti , psd-isti , lgbt-isti si smecheri de 2 lei ba, de aia. Lasa vrajelile astea .

 9. AUR unguresc.

 10. Auzi dom’le ce viseaza asta – „constructie” europeana model Fidesz. N-ati reusit sa-i pacaliti nici macar pe moldoveni, in parlamentul Romaniei – activitate ZERO, tema ” crestinism, biserica” e a pnl ului. In 2024 veti fi istorie

 11. Simion…. delir in toata splendoarea….. Un golanas venit de pe bancile ultrasilor. Daca-l intrebi de buletin, spune ca-i de mancare!

 12. simioane, tu de unde ai aparut mai nene? Avea Romania nevoie de unul ca tine? nu stii sa vb, cultura zero, politician tip papagal, n ai nimic in cap, n ai moralitate…du te nene!

 13. Ce au in comun toti astia ca Salvini, Orban, Le Pen etc? Sunt toti admiratorii lui Putin! Hai Simioane! Cand o sa recunosti ca esti indragostit de Putin sa afle si electoratul tau cat de tâmpiti au fost cand te-au votat? Cand o sa coboare Călinescu din ceruri calare pe un cal alb la pieptul gol?

  • OrbanV e bun pt Ungaria , Salvini ar fi fost bun pt Italia in acest moment, Le pen ar fi fost buna pentru Franta(?) in aceste vremuri de ___.
   Putin e bun pt Rusia in aceste vremuri, ximping e bun pt China in acest moment, Merkel e buna pt Germania(dpdv al expandiunii economice) samd. Ce au in comun acesti oameni este ca sunt suveranisti adica intereseul tarilor lor primeaza.
   Fiecare tara are particularitatile sale dar cei mai mari gangsteri vor uniformizare si impunerea unui model unic.

  • BigBus

   Nu observi că te contrazici, amice ? Este de fapt o luptă între ”modele unice” . Putin et al și antelingătorii lui ca Orban nu vor altceva decât impunerea modelului LOR unic. Atât. Cine a mai trăit în lumea lor, vândută acum ca și ceva bright new, un totalitarism reîncălzit, primitiv și reacționar, fuge de așa ceva ca dracu de tămîie. Tipul acesta de regim poate fi deosebit după mirosul cu care ne-a obișnuit pe vremuri.

 14. Tânăr si usor influențabil.

 15. Mângâie UDMR-ul pe coadă, poate-i acceptă ungurii la guvernare alături de PSD.

 16. asta se agita mare nationalist, tuna impotriva ungurilor, rusilor, UE, NATO, etc…si acum da interviu presei maghiare si se arata admirator de-a lui Orban. Ce-i, baiatule? Aici ajungi anonim in maxim un an de zile, electoratul tau isi va da seama ce teapa si-a luat..si Putin te directioneaza la Orban. Poate iti gaseste un post de secretar. 🙂
  In Moldova, v-ati dat arama pe fata. In disperare de cauza, nu ati avut ce face si ati demonstrat ca reprezentati interesele rusilor in zona.

  • Hai lasa-ne cu intoxicari de astea ,,destepte” , de genul corporatistului care ,,s-a prins el de cum merge treaba”, de rataciti care se cred destepti … G. Simion si AUR nu au nici o legatura cu Putin, cu Rusia etc. Dimpotriva. La fel cu NATO. In privinta UE cam au dreptate, acest organism devine o dictatura imperialista. In R. Moldova a fost alta mancare de peste, oamenii aia intentionat nu au votat acolo partide micute gen AUR, DA etc , ca sa nu se imparta voturile la 7-8 partide pro vest. Sa castige cat mai multe voturi un singur partid pro vest, PAS-ul Maiei Sandu care era cel mai bine cotat in sondaje si avand puterea presedintelui tarii in functie. A fost o intreaga campanie, o axioma in acest sens…sa nu se risipeasca voturile pe mai multe partide pro vest. Nu ca nu ar fi simpatizat cu AUR , asa ca lasa dezinformarile si manipularile corporatiste gen Soros.

 17. In Viktor Orban al României? Dacă învață carte. Dar nu învață. Toți proștii când prind un microfon în mână se cred zmei. Nu zei.

 18. Măcar Orban a facut facultatea la Oxford, țâganu a absolvit la Oxford și el?

  • Eronat. A avut o bursă de 6 luni. Atât. Ca și toată crema fidesz. Soros -ia scos din anonimat, i-a trimir la studii ca acum să-l scuipe. Apucături de hoț de cai.

  • + două greșeli ortografice de la mine. Scuze

 19. Romanii nu este unguri. Ei sunt educati in alt spirit si nu de ieri de ai…au valori care transced 10-20-30 de ani. Nici nu s-a facut experiment pe ei ca aici.
  OrbanCelRau are suportul masiv al populatiei si intelectuali si specialisti de marca in echipa sa, cu scoli in locuri prestigioase.
  Noi nu avem cati telectuli au ei iar din cei vizibili multi au fost cumparati si achitati de globalistii stangisti.

  • Halal argument. Câte exemple vrei să dau cu conducători care au fost ”votați” zeci de ani ? Eu cred că știi exemple notorii din trecut ( Hitler, Stalin, Mao, Kim Ir Sen, Fidel Castro etc. ) Exemple recente sunt șefii fostelor țări sovietice din Asia ( și cu voia ta Lukasenka, pe care nici cu tunul nu poți să-l schimbi ). Dacă vezi vreo asemănare intre ăștia și feblețea ta de Orban, să știi că nu este întâmplare. Nici nu știu cu cine ții dacă așa vorbești, trădătorule )))

 20. Asta da,consecvență la golănetele lătrău G.Simion!?!
  Și mai zicea că a învățat chestii de demnitate de la galeria de fotbal pe care a prezidat-o…
  Probabil a lipsit de la lecția cu „Un stelist rămâne stelist,de-ar crăpa Pământul!”.
  Bleah!O ceată de neisprăviți care și-a găsit resurse de trai prin intrarea în (ș)parlament.

 21. Nu prea aveti creier in cap pnl istilor, ăsta nu e bun ca e naționalist , viktor orban e un rahat….bine ca nazistu cu arabu cu bețivu și cu mâțu ăla mincinos si retard îs buni.natie de imbecili !!!!

  • Mustață, Corsicanu, Elias, Corduneanu, Cămătaru, semion etc., tu ești? Dacă vrei așa-zisul naționalism, patriotism sau legionarism, du-te în Ungaria, Rusia, coreea de Nord etc., nu-ți va simți nimeni lipsa. România nu are nevoie de regimuri totalitare, de regimuri care împroașcă în jur numai cu ură, violență și segregaționism, dacă le vrei, caută-le în altă parte. Nazismul, stalinismul, musolinismul etc., au apărut tot din nebunia unor astfel de specimene. Noroc bun, uzo, iubitorul de patrie, neam și glie, doar cu vorba! Bănuiesc că ești la fel de mare patriot precum jiji fecali. Și acel ins se bate cu pumnul în piept zi de zi cât de imens patriot este, dar când a trebuit să lase fotbaliștii să reprezinte România la olimpiadă, patriotismul s-a topit, a pretextat că interesul lui e mai important decât al țării. Și atunci?… Unde e patriotismul? E numai gargară, impostură și manipulare, servite unor naivi care mai pun botul la așa ceva! Sănătate, Uzo, ai mare, mare nevoie!

 22. Simion e porta-voce, in sensul ca nu se jeneaza sa spuna orice prostie la care e indemnat.
  Marele ganditor misogin al a.u.r. nascoceste diferite asa-zise pozitii politice, contradictorii si arunca nada, sa vada de unde pot aparea sustinatori.
  Minima rezistenta analitica a mai dat, insa, convulsii nenorocite in tara, macar acum avem un exemplu de ,,cap limpede” si ma refer la moldoveni, i-au ascultat si le-au spus ”Tara piere si baba se piaptana , nu te mai ia nimeni, baba impostoare, indiferent de unde vii ! ”

 23. Napoleon al 9lea

  • @laurentiu, tu unde lucrezi? Daca lucrezi! Sau ești pensionar? In oricare dintre situații, vezi că patronii aia lacomi/materialiști îți plătesc ție salariul/pensia. Pe care nu le primești de la stat, ci de.la nenorociții aia de patroni care plătesc taxe și impozite. Așa că, mai ușor cu pianul pe scări, și mergi la muncă. Lasă spartul semințelor!

 24. Nu stiu de ce, dar asta seamana foarte mult cu Hitler.
  Daca maine ar ajunge la putere, ar crea instant holocaust v2, iar toti cei care ar fi mai inteligenti decat el si adunatura lui de fanatici.. ar fi primi la `dush`.
  Vai de specia umana cand la putere ajung asa fanatici,.. si extrem de prosti pe deasupra.

  Deci prostul cu putere, este cel mai periculos animal in viata.

 25. Bravo, ai votul meu si al familiei mele daca faci macar 50% din ce a facut Viktor Orban pt Ungaria.

  • @Nr 4. Si ce-a facut VO pt Ungaria ? Poti sa ne spui si noua?

  • Sunt foarte curios sa aflu si eu cam ce a facut si ce face Viktor Orban pt Ungaria .. atat de bine, incat nu le urmeaza nimeni modelul..
   Iar daca ai timp, poate iti faci si o comparatie rapida, intre Ungaria lui Orban si Estonia spre exemplu.
   Estonia care este un exemplu de urmat ptr toate tarile foste comuniste si nu numai.

   Este doar o curiozitate de a mea,.. nici o problema daca nu ai timp/chef sa raspunzi.

  • @Sincer si Taboo.
   Baieti, aveti impresia ca suntem la scoala, trebuie sa va prezint eu ceva voua?
   Google it daca va intereseaza, daca nu faceti altceva.
   @ @nr4 Jet sa ii dai lui ma-ta, te fute grija de parerea mea imbecilule?

  • Corect. Si o sa faca.

 26. AUR este o scula de tip KGB,
  Crescuta ca sa para in CV unionist si martir al Rusiei
  Dupa incepe sa cultive ideologii crestine nationaliste
  In final se rasuceste 180 de grade si spune la cine se inchina cu adevarat
  Principiul e simplu: am tras un scuipat, am lustruit si gata e ca noua.
  Putini intelectuali conservatori l-au demascat de la inceput si s-au delimitat de el si au tras un semnal de alarma.

 27. Ai vrea TU sa fii mācar un Orbán Viktor:)))))))pacalici cu partidul tau cu tot. Haurentiu

  • Cum adică măcar un Orban Viktor, Istvan ? Păi mai e cineva ca Orban ? Cu acest ”măcar” parcă sugerezi că mai buni și mai extraordinari ca Orban sunt câte stele pe cer. Think again, dude )))

 28. Era ceva normal că aceiaşi daci care cântau odată ozosep prin Dubai o altă staţiune a saracilor tradiţionalişti români stau în spatele lor sau nu aţi observat cine e în partidul lor şi cu ce partide cochetau odată unde se cânta imnul dacic ozosep?….tare naivi sunteţi!….pariu pe ce vreţi că dacă aveau succes Ponta fuziona deja cu ei iar dacă nu a făcut-o până acuma înseamnă că au mai punctat un eşec şi ştiu şi ei.
  Fiţi atenţi aicea „până în 2024 ca să treacă de pragul electoral AUR şi UDMR vor fuziona”…..nu credeţi?….eu cred asta că UDMR nu va mai trece pragul fără ajutor cum erau obişnuiţi şi e pe cale să fie ultimul lor drum că vedem că nu mai înţeleg realitatea din care fac parte şi nu înţeleg că nu a mai rămas din gaşca Dragnea decât ei dar asta se poate corecta ca să fie totul cum trebuie.
  De fapt preconizăm că următoarea majoritate dacă va cădea guvernul ăsta până vor fuziona toţi tradiţionaliştii se vor aduna în cuget şi simţire si vor forma guvern din PSDreformiştiiDÎNCU + UDMR + AUR + reformiştiiPNL + PapaBANANAreformistulEDUCAŢIEI (azi e ocupat că duce chiar el un elefant la guvern)…..da.
  Pe când îl aduceţi înapoi în ţară pe Ghiţă că vedem că de când fără Soşoaca nu mai aveţi tragere la electorat că mulţi îl aşteaptă că oricum la un moment dat tot o să afle lumea şi vă trebuie şi vouă un suflu nou ca la alţii cu aceeaşi vechii SECU şo SIE?

 29. Esti un rahat pe bat la fel ca victor orban al Ungariei si la fel ca rahatul de partid fizes.

 30. Ruminii nu se trag din daci

 31. singura diferenta dintre viktor si mascariciul asta este faptul ca viktor nu a luat 0.49% la ultimele alegeri =))

 32. Același procent va obține și în Ro la următoarele alegeri. S-a prins toată lumea de impostura acestui partid.

 33. Penibil Simion ăsta. După ce se face de râs în Moldova, acuma se duce la ”afară cu ungurii din țară”. Fapte, nu vorbe. LOL

 34. Putem să nu mai aruncăm cu rahat ca cimpanzeii neo-stângiști de la CNN? Dacă arunci o asemenea acuzație în spațiul public, trebuie să ți-o argumentezi. Sau poate tu nu ai fost pe la școală, ca să înțelegi cum funcționează dezbaterile într-o societate care se numește pe sine civilizată…

 35. Pentru (mulți dintre) postacii de mai sus: De unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere. Restul e tăcere…

 36. Doamne mare prost esti ma!
  Stau si ma intreb asa, oare omul asta ce fumeaza „speiș dala”.
  Ca România sa inceapa sa functioneze este nevoie de iesire la vot masiva si sa se voteze doar un singur partid care sa guverneze, nu de alianțe x cu y cu z.
  Nu mai Votati frațiilor PSD PNL UDMR AUR lasatie dracu de partide ca astea ne conduc si isi bat joc de noi pe fata, ne mint, ne fura, nu au nici o treaba cu politica hotii astia, vedea.i.as mortii pe toti de dejegtii ce sunt.

 37. Fostul sef de galerie, folosit in a declansa violente la proteste pasnice pentru a da justificare jandarmilor sa intervina in forta, este coada de topor a rusilor. Asa cum sunt si Orban, Salvini, LePen. Cel putin in cazul LePen a fost dovedit ca a primit 2 mil de euro direct de la moskova pentru campania prezidentiala. A si fost suspendata din PE pe faza asta.

 38. Adica si AUR vrea sa rupa Transilvania de Romania?