G4Media.ro

George Simion îl cheamă la Parlament pe ministrul Agriculturii: Tocmai a anunţat…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

George Simion îl cheamă la Parlament pe ministrul Agriculturii: Tocmai a anunţat că România nu va sista exporturile de cereale, cum face Germania / Trebuie să revenim la producţia de cărbune

Grupul deputaţilor AUR îl cheamă la Parlament pe ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu, a anunţat, luni, în plen, liderul grupului, George Simion, transmite Agerpres.

„Datorită faptului că pe pieţele internaţionale preţul cerealelor a crescut cu 35 – 40 %, solicităm prezenţa, la ‘Ora ministrului’, a domnului Chesnoiu care tocmai a anunţat, înainte de ora 16,00, că România nu va sista exporturile de cereale, cum face Germania”, a declarat Simion, copreşedinte al AUR.

Preşedintele de şedinţă, Daniel Suciu, i-a atras atenţia că acest anunţ nu este unul procedural, fiind necesară respectarea unor paşi, respectiv o solicitare iniţială la Biroul permanent.

„S-ar putea să fie prea târziu, domnule preşedinte de şedinţă. (…) Trebuie să revenim la producţia de cărbune, că asta face Bruxelles-ul”, a replicat Simion, care a acuzat că se doreşte să fie lăsat fără „dreptul la cuvânt” .

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

33 comentarii

 1. vrut, nevrut, resursele se vor nationaliza in fiecare tara.

  • „Doar în luna ianuarie a acestui an, Ministerul Finanțelor a împrumutat circa 38,5 miliarde lei, aproape 8 miliarde de euro (echivalentul a 800 de km de autostradă sau 40.000 de rachete anti-tanc Javelin). Împrumuturi în plus!
   Practic, într-o singură lună, ministrul Câciu a împrumutat circa 40% din totalul creditelor contractate anul trecut care au fost de circa 104 miliarde lei. Într-o lună, cât în 5 luni din anul trecut.”

  • Bibe ar fi… 🙏

 2. trădătorii de țară nu ar trebui sa aibă dreptul la nimic

 3. Ce ne-am face noi fără marii patrioți Simion și Șoșoca. Că dacă ar fi la conducere am ști ce fac. Ar ataca Ucraina să o scape de fasciști.

 4. Gata cu pandemia ? Gata cu masca ?

 5. Făcând abstracție de cine a ridicat subiectul, întrebare pare destul de valida. Dacă Ucraina și Rusia nu ies pe piața cu cereale, nu ar fi normal ca sa prioritizam consumul intern și după aceea exportul? Știu, tentația este foarte mare sa faci un purcoi de bani, dar sa nu uitam ca dacă toate celelalte tari nu o sa mai exporte, noi care suntem specialiști în a exporta materie prima ieftină și a importa produse finite scumpe, de unde o sa putem sa cumpărăm faimoase pâine cu „maia” provenita din importurile de paine congelată?

 6. Si ce facem cu grâu’ Simeoane!? Cu grâu’ ce facem? Unutăți de procesare nu avem pe măsură! Că vă doare în bască de industrie! Problemele voatre sunt măștile, icoanele și dacii liberi.

  • Si cine nu v-a lasat sa faceti unitati de procesare,d-nul Simion?

 7. Acum se vede fata adevărată a agriculturii noastre care primește subvenții și beneficii din bugetul statului deci și din buzunarul meu de miliarde de euro. Se vinde tot de pe câmp cu tirul direct în port , nu se depozitează nimic , nu se procesează nu se valorifică materia prima. Vindem grâu și importăm pâine congelata. Vindem porumbul și importăm mălai etc etc sectorul zootehnic nu mai exista dar dam subvenții pe animale fictive doar în documente dar noi importăm carne expirată de ani de zile. Rușine agriculturii noastre, a mafiotilor din sistem . Subvențiile din agricultură trebuie eliminate sa vedem cine mai rămâne în continuare în agricultură.

  • Ne-a lipit marele gangster de peste ocean cu un contract beton legat de cerealele noastre de ex de egipt.

 8. Omul ăsta, în afară de circ, este capabil să facă ceva productiv?
  Îl cheamă pe ministru la raport de parcă e un chelner sau ceva.
  Sau în mintea lui e un rege care își cheamă supusul.
  Este noaptea minții. Un mârlan ajuns în Parlamentul României.
  Chiar nu pot înțelege cum ai putea măcar să te gândești să votezi un asemenea clown.

 9. aur-de-la-rusi circ ieftin, ca intotdeauna
  postaciii sosocari mai sunt? s-a ieftinit rubla …

 10. Ce vei plânge după mască atunci când va trebui sa porți uniforma militară …

 11. Simioane ai macanit degeaba vreo 2 ani, rublele primite nu mai fac nici o ceapa degerata!

  • Cică ruşii se vor folosi de arma secretă la care nu se aştepta nimeni ca să scape de măsurile economice şi vor trece de la Rublă la Euro deşi ar fi vrut la Yuan dar nu îi lasă orgoliu. Nu sunt diabolici acuma că rubla va ajunge pe fratele din Venezuela, nimeni nu se aştepta.
   Am mai auzit că vor cere şi ei să se integreze în UE ca să primească lovele că e greu cu rubla zilele astea. 🙂
   Dar cea mai tare e că vor cere şi în NATO să se apere de Putin că le e frică să nu îi ameninţe şi pe ei cu nucleara, daaaa, aţi auzit şi voi? 🙂
   Am mai auzit dar nu e confirmat dar poate ne ajută şoşocaţii că vor schimba discursul cu naziştii şi vor recunoaşte până la urmă că au mers în Ucraina să îi scape de reptilieni, aşa o fi măi? 🙂

 12. Evident, Simion e omul rusilor!

  • Un patriot se recunoaste prin aceea ca cere poporului sa plateasca la straini.

   Numai daca cerea productie proprie, nationala, era agentul strainilor.

   Iar daca era fost angajat USAGM sau BBC, era cel mai patriot.

 13. Dispari in Rusia, prostule! A dispărut subiectul cu masca și certificatul și speram sa scăpăm de tine.

 14. Romania trezestete!

 15. Simion confundă producția cu peluza stadionului. Crede că extracția de cărbune se face pocnind din degete, știe câte mine mai sunt active? Iar cu grâul ce să mai stopeze, să se întrebe dacă mai avem rezerve. Un papagal!

 16. Acest război se duce intre Rusia si Statele unite ale Amricii pe teritoriul Ucrainei.Intentia SUA este sa slăbească ECONOMIC ATIT Uniunea Europeana cit si Rusia.Efectele se văd. INFLATIA.PRETUL ENERGIEI IN CERURI.PRODUCTIA IN SCADERE..
  ATENTIE CE FAC CONDUCATORII DIN BUCURESTI.
  RAUL VA URMA IN CITEVA ZILE IN ECONOMIE.Somajul.societati comerciale inchise.falimente.
  SA NU VA AMESTECATI ÎNTR-UN RAZBOI CARE DUCE TARA PE APA SIMBETEI.O pace cu compromisuri este solutia ideala domnule profesor .nu exacerbati spiritele.

 17. Simion a terminat-o cu masca și caută sa exploateze filonul naționalist. Acum caută caută sa-și facă aliati minerii/foștii mineri. Eventual sa-i aducă la Bucuresti.

 18. Bolsevicul nu este in fata ambasadei kriminalului de la kremlin să aplaude ? Se aude ceva de senatoarea urangutan ?
  AUR a contribuit cu ceva la ajutorarea refugiaților sau mai au puțin ca fidez si-i blocheaza la granita ? Se pricepe cormoranul si la exporturi de grau , fasole si bostani ?

 19. D-nul Simion are dreptate! Trebuie sa fim PRUDENTI,vremurile sunt tulburi!Daca-i vorba de vandut si de profit,pai o sa fie si mai avantajos daca mai astepti!Dar cand n-o sa avem ce manca ce-o sa mai zicem!Sa mai si pastram,depozitam daca avem unde.

 20. Păi nu mai bine păstrăm noi tot grâul. Că putem să îl mâncăm și mucegăit în buna tradiție seculară. Nu mai cultivăm până nu îl mâncăm tot. Și așa de-abia ne ajunge timpul de rumegat știrile și de comentat. Pe la 1770 în Moldova un general austriac constata cu uimire că locuitorii preferau să păstreze recoltele pentru ei chiar dacă surplusul mucegaia.