G4Media.ro

UPDATE George Simion (AUR), paralelă între imunitatea colectivă din tipul pandemiei și…

Sursa foto: Facebook / George Simion

UPDATE George Simion (AUR), paralelă între imunitatea colectivă din tipul pandemiei și libertatea câștigată în 1989

UPDATE: George Simion, liderul partidului extremist AUR, a făcut o paralelă între câștigarea imunității colective în timpul pandemiei și câștigarea ”prin sânge” a libertății la revoluția din 1989.

”Imunitatea a fost câștigată cu 500 de morți pe zi timp de 2 luni”, a spus realizatorul emisiunii de la B1 TV, la care George Simion a răspuns ”cu sânge, ca și libertatea in ’89”.

George Simion a făcut o paralelă între imunitatea colectivă „câștigată” prin sutele de morți pe care România i-a avut în lunile precedente (n.r. peste 500 de morți pe zi) și libertatea câștigată în 1989 prin sacrificiul eroilor decedați la Revoluție.

România este pe locul 9 în lume în ceea ce privește numărul de decese covid raportat la populație, potrivit portalului Worldometer.

Nota redacției: În versiunea inițială a articolului, citatul era inexact și îi era atribuită lui George Simion o afirmație pe care nu a făcut-o.

(Sursa foto: Facebook / George Simion)

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

83 comentarii

  1. nu mai stringe nici macar 100 de oameni laolalta . vorbe goale .

    • Dat strânge cel puțin 40% voturi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • Sa-i spuna cineva lui Simion ca tarile civilizate isi castiga imunitatea colectiva prin vaccin, doar societatile esuate (ca a noastra) si-o castiga prin testul „scapa cine poate”. In tarile civilizate vietile omenesti sunt mai presus de orice, la noi se da cu copita si daca trebuie sa porti o masca banala.

    • vasalie sau alifie ?

    • @S nici unul, doar un postac sosoc pe tura!

    • Seamănă cu Felix, sunt rude ?
      Ce manea interpretează, că nu se aude ?!

    • În țările ”civilizate” tocmai viețile oamenilor contează cel mai puțin. Ceea ce contează în țările ”civilizate” este Banul – orice altceva este o pierdea de fum care trebuie să mascheze/acopere adevărul. Dacă se câștigă zeci și zeci de miliarde de euro/dolari atunci – sub pretextul salvării ”vieților umane” – oamenii vor fi reduși la sclavie și – vor/nu vor – vor trebui să plătească taxa de protecție impusă de Big Pharma și de clica de politicieni fără scrupule.

      De altfel, starea aceasta de lucruri a fost profețită demul, cu 2000 de ani în urmă, în Apocalipsa:

      ”11 Negustorii pământului o plâng şi o jelesc, pentru că nimeni nu le mai cumpără marfa:
      12 marfă de aur, de argint, de pietre scumpe, de mărgăritare, de in subţire, de purpură, de mătase şi de stacojiu; nici feluritele lor soiuri de lemn de tiin, tot felul de vase de fildeş, tot felul de vase de lemn foarte scump, de aramă, de fier şi de marmură;
      13 nici scorţişoara, nici mirodeniile, nici miroznele, nici mirul, nici tămâia, nici vinul, nici untdelemnul, nici făina bună de tot, nici grâul, nici boii, nici oile, nici caii, nici căruţele, nici robii, nici sufletele oamenilor.”

      Marfa este prezentată în ordinea descrescătoare a valorii (așa cum văd negustorii Babilonului valorile): aur, argint, pietre prețioase.

      Care sunt ”mărfurile” din coada listei (prin urmare cele mai ieftene)? Sunt robii și sufletele oamenilor!!!

    • strange 40% din voturi…..daca voteaza doar aia ai lui poate 😀 :D.

    • @ @Tiberius – Pastilele, le luam si noi?

    • Pai ce, a fost cu sangele lui? Nu!
      A fost cu sangele fratelui meu care a crezut in bazaconii

    • Tiberius acest Simion nici macar nu traieste intr-un colectiv civilizat de unde sa stie ca doar prin vaccin se scapa de orice pandemie.

  2. Maretia AUR s-a vazut la saritul gardurilor . Cetatenii au inteles vrajeala .

  3. Foaie verde, foaie, foaie …..

  4. Exact, decese care puteau fi evitate și atunci si acum. Doar au niste oameni de profitat, comuniștii si extremiștii…

  5. Prostovan obraznic de etnie , produs de fostele actuale servicii afiliate grivco .

  6. Stai să vezi peste vreo 3, 4 săptămâni câtă „imunitate colectivă câștigată prin sânge” are România, atunci când ne va lovi în plin Omicronu’…

    • De ce peste 4 saptamani si nu acum? Acum e liniste la noi, omnicron crezi ca ar fi avut vreo jena sa ne atace? Sau astepta un moment potrivit? Povesti.

  7. Ești un (i)mbecil gargaragiu susținut de Mafia BOLSEVICA ! Ai reușit să fraieresti toți tontalaii patriei sub pretextul libertății de a imbolnavii nația !Ești parte ucigașă și complice al răspândirii bolii ,oligofrenule !

  8. si cind te gindesti ca nici aia vinovati la revolutie nu au fost inca condamnati

  9. Un ipocrit AiUR-ist !

  10. nu era nevoie de „sange”, se putea si „pasnic”, prin vaccinare. dar se pare ca asa e proporul asta, „insetat de sange” 🙂

    • Injectează-te tu. DIRECT ÎN TÂMPLĂ!!!

    • Voi astia antivaxerii tot o dati cu vaccinul in tampla. E altceva ce meritati in tampla si contine mai mult plumb.

    • @Văsălie m-am injectat, stai linistit, dar nu intampla, ci in brat. majoritatea t, amp. itil(or care au murit in chinuri groaznice de covid ar fi scapat daca faceau ca mine. dar evident, pentru cei ca tine, e de preferat moartea in chinuri groznice unei intepaturi ca o piscatura de tantar. eu nu pot sa va inteleg, sunteti de o logica … „superioara”, care ma depaseste 😀

    • Îți place/nu-ți place, dacă crezi în Zeul Vaccin și crezi că-ți face bine (și crezi că nu te vei trezi peste vreun an/doi cu vreo frumusețe de cancer galopant sau vreo altă boală gravă) atunci – Da! – poți să te vaccinezi: în braț, în picior, chiar și direct în tâmplă – cine te oprește?! Ai libertate deplină! Cine te oprește să faci ce vrei cu propriul dumitale corp?! Însă aici controlul dumitale se termină. Ești stăpân pe propriul dumitale corp, nu și pe corpul altui om (care s-ar putea să aibe o poziție total diferită – din 1001 de motive, unul mai temeinic decât altul – privitor la așa numitul ”vaccin” anti-covid). Vaccinează-te, dacă crezi că-ți face bine. Însă, am o mică/mare rugăminte – nu fi nazist (căci doar naziștii consideră acceptabil să impui acte medicale, fără consimțământ liber și în cunoștință de cauză, altor oameni). Cer prea mult?!

    • @@Vasalie fara scarfarlie riscul celor vaccinati sa faca „peste vreun an/doi vreo frumusețe de cancer galopant sau vreo altă boală gravă” e comparabil cu cel de a le creste solzi 😀 inceteaza sa mai delirezi i, di( otu, le!

    • Don sincer cred ca cei care au murit si or sa moara sunt singurii vinovati.Daca ti se ofera un vaccin si tu il refuzi cine este vinovat?

  11. ai fost la sarit gardul ?

  12. vasalie cu ce alifie te dai ?

  13. In concluzie
    AuR, singurul partid din Ro care se opune dictaturii “sanitare” este considerat partid extremist ::)))

    Ps. “Dragi” propagandisti (platiti cu ziua) sunte-ti penibili …

  14. Exact asta nu vor sa inteleaga specialiștii lu peste prăjit . Există și imunitatea de turma pe cale naturala și nu prin seruri experimentale . Multi s-au imunizat fara niciun vaccin .

    • noroc cu un ultras scandalagiu profitor de pe urma prostiei, altfel ce drq se facea stiinta mondiala!

    • Au prins un loc de veci. Bravo lor!

    • @X care dictatura nenea? Ti-au incalcat dreptul fundamental de a merge la (na)Moll sau la aparate?

      @mirela blablablela
      Asa s-au imunizat, mai ales aia 50k care acum vorbesc Doamne Doamne, Satan sau Alah.

    • Bravo bine ziceți.Dc sa te vaccinezi dacă nu ești bolnav .E liber fiecare sa facă ce vrea

    • bine ca esti tu mare specialista. ce ghinion pe doctorii astia cu internetul asta. toti neavenitii fara carte stiu ce e de facut. pana ii pui sa si faca ceva moment in care dau din colt in colt.

  15. Nu uitati spitalele in care primeai un paracetamol pe zi si o aspirina sâmbăta.
    Apoi Kaletra, care-ti facea stomacul praf si Remdesivirul care iti afecta grav rinichii, intubarea cu oxigenul pe 12 samd.

  16. Insul asta spune niste enormitati gaunoase !

    PS. Sosoaca este mult mai putin periculoasa decat el. In general este galagioasa si mojica. Simion insa spune niste prostii periculoase si nimeni nu indrazneste sa-l contrazica, fie si formal, daramite altfel !

  17. Pentru trogloditul ăsta libertatea este dreptul de-a fi sclavul Rusiei lui Putin.

  18. Alte tari mai mari gen Franta, Polonia au avut sub 100 de oameni morti pe zi si inca mai au!
    Noi ca brazii, am sacrificat bunicii si parintii inutil!

  19. prostul noptii nu vede ca mor votantii lui si-ai psdului? Pana acum le-au murit cel putin cativa membri marcanti vizibili la mitinguri, nu mai zic de simpli simpatizanti.

  20. Nu pierdeti esenta: adevarul este ca au murit enorm de multi oameni, dar s-au imunizat natural si probabil pe viata, ENORM de multi oameni in Romania.

  21. Mexicanul Simion avea 3 ani la Revoluţie, dar a devenit peste noapte expert de talie mondială somitate în Revoluţia de la 1989.

  22. Va sparg pe toti, daca mai comentați de frații mei aurolaci.

    • prea tarziu, s-a spart netu`, postacii aurolaci lucreaza non-stop, au primit ordin pe unitate sa mareasca productia cu mia de procente pe zi!
      P.S. daca maine masinaria de manipulare online se strica, sau pica router-ul la simion acasa =)), gruparea asta extremista dispare peste noapte!

  23. Bravo George Simion!
    Bravoooo AUR!
    Singurul partid ce se mai luptă pentru respectarea drepturilor și libertăților fundamentale!
    Restul sunt sclavii UE. Îngenunchează în fața Ursulei…..jalnici….

  24. Sangele cui, ghinionistilor? Mare reprezentant, in lupta, cu arma in mana ori cu pieptul gol ca cei de la ’89, cei ce-si dau sfarsitul atacand sunt niste eroi, nu cei ce stau degeaba. Voi ati indemnat oamenii sa nu faca niciun efort, sa nege, sa pretinda ca nu se da nicio lupta, ati mai confiscat si mesajul libertatii. Cum poti compara tampenia asta cu curajul celor ce erau in strada in ’89 ? Cei ce mai traiesc ori urmasii celor ce-au murit atunci traiesc azi doua umilinte, faptul ca nici pana azi nu s-a facut dreptate si prostia voastra de mesaj de azi.

  25. Nici @Un om liber aici, doar un postac aurolac!

  26. Gunoiul asta e mult mai spurcat decat legionarii de altadata.

  27. Cum isi poate permite un asemenea dement sa se urce pe sacrificiul unor adevarati eroi secerati de gloantele securitatii si nomenclaturii in Dec89?
    Un cinic care cimenteaza ideea unei super nomenclaturi nationaliste, super speciala, deasupra legilor si formata din profitori creati prin CULTUL PERSONALITATII / (slash) manipularea pe paginile de socializare!

    Astazi eroi sunt medicii si oamenii de stiinta care au mai dat o sansa omenirii! Aceiasi oameni de stiinta care indirect au creat si monstrii ca acest cinic profitor prin tehnologie, aluzie la faptul ca daca maine se inchide tool-ul virtual prin care isi face manipulare, romanii, oricat de naivi ar fi ei, isi vor gasi altii carora sa le dedice cultul personalitatii.

  28. Practic, Gigi Simion de la AUR zice ca-i in regula daca mor oameni pentru actiunile lor

  29. In 2024 vom scoate de la putere slugile clicii de la Bruxelles care se trage la c00r

  30. Are dreptate. Am avut atât de mulți morți datorita incompetentei ministrului sănătății, Mihăilă, ca nu a pregătit valul patru, nu am avut antivirale în farmacii, nu s-a făcut testare în masa, ne vânau ca pe niște vite dacă cumparam antivirale din Rep. Moldova, campanie dezastruoasa de vaccinare, sistemul medical la pământ etc. În ceea ce privește campania de vaccinare, sa nu uitam ca venim după o lunga perioada de comunism, iar ultimii 32 ani au fost un dezastru dpdv politic, Băsescu a zis ca tara este condusa de un sistem mafiot, Iohannis a zis ca am eșuat, eu zic ca suntem terminați…nu ne mai aparține nimic în tara asta.

  31. Aici a dat cu bata în balta Simion. Imediat s-a folosit USR-MISA de declarația asta.

  32. Vasalie care postează de pe nasalie: ai pus un zero în plus din graba !! Sau… mai știi ? Asa de mulți prosti sa fie în România??

  33. ia sa vad media de varsta a celor 60 de mii care au murit in ultimii 2 ani de covid si ce boli au mai avut + kilograme.

    asa vorbiti de parca nu mai murea nimeni in astia 2 ani.

    am pierdut 2 ani din viata in lockdown ca sa protejez un mos la 89 de ani care oricum nui curios de vaccin si se plimba brambura toata ziua dupa baterii la telecomanda, marsh la cotet

  34. AUR a fost creat pentru a contracara USR. Castigatorul acestui meci este PSDNL.

  35. E dus de acasă ăsta, nu are toate țiglele pe casă 🤣🤣🤣

  36. Estimari IHME SUA. Pana la 1 aprilie 2022 nr morti Romania 3000. Estimari morti Italia 28000. E public forecastul. Comentarii…..dar de la specialistii epidemiologi explicatii ……grele sa auzim.

  37. Bravo George, este bine că mai există în țara asta și patrioți ca tine! Altfel mare parte din parlament este plină de păpușari și paraziți care doar execută ordine
    de la Bruxelles și de prin alte părți, luptandu-se între ei pentru „ciolan”! De noi românii „îi doare la bască”! Încă o injecație și un certificat doar asta îi mai interesează pentru noi, dar ce să vezi este „pentru binele nostru”!!!
    Toți binevoitorii externi sunt gata să mai sugă din această țară și să ne ducă acolo unde visează dintotdeauna: să fim sclavii europei!!!

  38. Bravo George!!!Este bine că mai sunt patrioți ca tine!
    pentru că altfel parlamentul este format, în majoritate, din păpușari și paraziți care doar execută ordinile de la Bruxelles și de prin alte părți!
    De români „îi doare la bască”! Ne mai pregătesc încă o injecție și un certificat! Dar ce să vezi „este spre binele nostru”!
    Binevoitorii nostri străini care sug din această țară, vor să-și vădă visul realizat: românii sclavii europei!
    A venit timpul trezirii, pentru cine are ochii deschiși și mintea trează!!!

  39. AUR este Coloana a 5-a a Maicii Rusia,și mă tem că este chiar cu complicitatea cel puțin a unui serviciu de informații român.

  40. Văi de capul lui…..Stan și Bran….. George și Șoșoaca….Ne fac de râs în toată lumea.Niste panarame.

  41. Nu va mai iludeti că vaccinul salvează vieți …și nu luați exemplul Italiei care și a îngenuncheat poporul …in Italia sunt 86%vaccinati, declarați pe harta Europei în zona roșie ,ptr că tocmai cei vaccinati împrăștie virusul ,cei nevaccinați 14%obligați fiind sa și facă testul la fiecare 48h…si în plus au ajuns la 9000fe morți din cauza efectelor colaterale al vaccinului ,declarați de OMS….dar sunt morți din cauza vaccinului care nimeni nu știe …și nu vb din cărți și au știri nefondate cunosc persoane și medici care afirmă…așa că treziti-va la realitate daca vreți să nu ajunge ți sa ieșiți din casă doar cu o carte verde in mână tot restul vieții voastre …

  42. G4 nu lasa niciodata comentariul meu pt. ca realizez ce nocive pt.libertate au devenit politicile imbuibatilor din parlamentul european! UE, in 2 ani nu te va mai lasa sa spui ca esti roman, maghiar sau polonez,ci cetatean al EU! Cea mai buna solutie,un referendum pt.divortul de Imperialism! Se poate cu alte aliante: grupul de la visegrad, cateva tari balcanice si turcia!
    Dar asa zisii jurnalisti ca si bot,curea, turcescu va atata unul contra celuilalt! Fiti uniti dragi compatrioti, si in craciun fericit!

  43. Poa’ să vină și o mie de omicroane… Nu îmi pasă, am fost vaccinat cu schema completa când am fost in Israel la fratemiu . Am vaccinurili la zi, nu mă doare nici în cot. Și am vaccinurili cele mai bune, calitate de Israel, nu toate rebuturili ce ajung in România. Să vorbească toți proștii, eu am vaccinurili făcute, și nu îmi pasă, numa stau și râd de proști…. și parcă am și poftă de mâncare mai mare. Trăiască Vaccinurili!!!! Speranța noastră și mândria, Vaccinurili – România. Și la mai mare!!!!