G4Media.ro

UPDATE George Simion anunță că a fost citat la audieri de Direcția…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

UPDATE George Simion anunță că a fost citat la audieri de Direcția Generală Anticorupție, în calitate de martor într-un dosar / DGA: A fost citat ca martor într-un dosar în care chiar el a depus plângere

Liderul AUR, George Simion, anunță că a fost citat la audieri de Direcția Generală Anticorupție, în calitate de martor într-un dosar. Citația este pentru luni, 4 septembrie, într-un dosar de corupție.

UPDATE 3: Liderul AUR, George Simion, revine cu explicații subliniind că a primit o citație căreia ii voi da curs neîntârziat, cu respectarea prevederilor legale.

„Nu cunosc detalii cu privire la speță, dar nu am nicio emoție referitor la o eventuala cauză în care sunt citat. Nu poate fi vorba decat de calitatea de martor pe care as putea-o avea în vreun dosar. Sunt un om responsabil si am cerut întotdeauna autorităților sa aplice legea fără sa tina cont de statutul persoanelor implicate în diferite cauze. Observ însă că în ultima perioada autoritățile manifesta un interes deosebit pentru toate cazurile care ar putea avea chiar și cea mai nevinovata tangență cu persoana mea, partidul pe care îl conduc sau cu vreunul dintre colegii noștri. Suntem verificați la sânge pentru o vulnerabilitate informatică la aplicația partidului, suntem controlați drastic pentru fiecare leu pe care l-am cheltuit în ultima vreme, trebuie sa  dam socoteala pentru ca am lansat un spital mobil care oferă servicii medicale gratuite românilor, iar acum sunt citat intr-un dosar DNA. Chiar și dacă nu as fi fost anchetat ilegal și nejustificat anul trecut pentru acuzația ca as fi condus cu permisul suspendat, tot as fi considerat ca ma bucur de prea multa atenție din partea autorităților care au  in arhive munți de dosare neatinse de ani de zile.  Dar, ca un cetățean onest, ma bucur ca angrenajul unui sistem de justitie extrem de greoi se deblochează și se pune în mișcare intr-un ritm atât de susținut. Sper sa nu se oprească după câteva știri senzaționale despre persoana mea sau partidul Alianța pentru Unirea Românilor”, a mai comentat Simion.

UPDATE 2: Direcția Generală Anticorupție a precizat că George Simion a fost citat ca martor într-un dosar în care chiar el a depus plângere:

„În legătură cu informațiile vehiculate în spațiul public în cursul zilei de astăzi, 01.09.2023, privind citarea unei persoane care are calitatea de președinte al unui partid politic, facem următoarele precizări:

Persoana în cauză are calitatea de martor, urmând a fi audiată cu privire la aspecte sesizate chiar de către aceasta.

Ofițerii de poliție judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție desfășoară activitatea procedurală în cauză în baza ordonanței de delegare emisă de către unitatea de parchet competentă.”

 • UPDATE: „O să mă duc, colaborăm cu toate instituțiile statului. Nu am nici un motiv să nu mă duc, o să vedem despre ce este vorba. Observ diferite intimidări, acte la adresa noastră. Am crescut în sondaje, e normal”, a declarat George Simion la Antena 3.

„Am primit această citație de la DGA. Nu pot să nu observ cum foarte multe instituții au fost mobilizate în ultimele zile ca să încerce să ne blocheze. DUMNEZEU ESTE MARE!”, a scris George Simion pe pagina sa de Facebook.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

7 comentarii

 1. Nu e citația pa persoana fizica. Este in legatura cu Partidul. Cumva banii de la Moscova ?

 2. Uitati-va bine la el – asa arata viitorul prim ministru!

  • Să sperăm că nu. Din păcate se cam îngroașă lista cu hauriți flamânzi de ciolan. Gheboși la minte și extrem de obscuri la … interese.

  • Îmbălsămat langa Lenin. Asta e Probabil.

  • Poate „prim sinistru”! @Irina… 50 kopeici!!!

  • Incepe sa apara circumvolutiunile pe frunte…. de la alcool! Caci pe creier e cam neted! Ca si urmaritorii lui…

  • ha ha ha
   ce fumezi, fato ?