G4Media.ro

Geoană refuză invitația Vioricăi Dăncilă de a se întoarce în PSD: Rămân…

Geoană refuză invitația Vioricăi Dăncilă de a se întoarce în PSD: Rămân alături de PSD, dar planurile mele imediate nu includ revenirea în politica militantă

Fostul preşedinte al PSD Mircea Geoană a afirmat miercuri că rămâne fidel social-democraţiei şi încurajează „nevoia PSD de a depăşi o perioadă grea”, dar deocamdată nu doreşte să revină în „politica militantă”, transmite Agerpres.

„Inima mea va rămâne întotdeauna fidelă social democraţiei, ideilor progresiste şi valorilor democratice europene. Înţeleg şi încurajez nevoia PSD de a depăşi o perioada grea care, netratată cu curaj şi responsabilitate, are potenţialul de a pune sub semnul întrebării soarta acestui mare partid românesc. Rămân alături de foştii mei colegi şi colege, însă planurile mele imediate nu includ revenirea în politica militantă”, a precizat Geoană pe Facebook.

Premierul Viorica Dăncilă, preşedinte interimar al PSD, a declarat că toţi oamenii de bună-credinţă care doresc să vină sau să revină în Partidul Social Democrat „vor fi întotdeauna bineveniţi”.

„V-am spus un lucru, faptul că vrem să deschidem larg porţile şi cei care vor să vină alături de noi vor fi întotdeauna bineveniţi. Bineînţeles că şi Mircea Geoană şi alţi colegi care vor să vină alături de PSD vor avea… Eu îmi doresc ca toţi oamenii de bună-credinţă (să revină – n.r.) care, chiar dacă au plecat din varii motive, sufletul lor a rămas alături de PSD”, a declarat Viorica Dăncilă, miercuri, la Parlament, întrebată dacă fostul preşedinte al social-democraţilor, Mircea Geoană, ar putea „să fie recuperat de PSD”.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Nici Geoana?!! Of of!

  2. Dar se Serban Nicolae Porcul cand scapam?
    Vad ca iese la Digi24 si spune ca Dragnea si Tariceanu n au mancat nici cacat si nici gura nu le miroase. Mai mult, Porcan Nicolae este sg membru al comisiei juridice din Senat care a votat Impotriva Inceperii Urmaririi Penale a lui Tariceanu.

  3. Oricum plusul ar fi fost egal cu zero!!!!!!!!!!!!