G4Media.ro

GALERIE FOTO David Popovici a revenit în România după ce a doborât…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

GALERIE FOTO David Popovici a revenit în România după ce a doborât trei recorduri mondiale/ Robert Glință, idolul său din copilărie, a ieșit al cincilea la proba de 50 metri

David Popovici a revenit, duminică seară, în țară împreună cu Robert Glință. Cei doi înotători au reprezentat cu succes România la Campionatele Mondiale de la Budapesta. Popovici, în vârstă de doar 17 ani, a doborât recordurile la 100 și 200 metri, la juniori, și a devenit primul dublu campion din istoria țării.

David Popovici le-a mulțumit celor care au fost alături de el și a spus despre Robert Glință că i-a fost idol și îi era rușine, copil fiind, să îi ceară un autograf și să facă o poză împreună. Popovici a vorbit despre Glință în condițiile în care ministrul Sportului nu a vorbit despre Robert Glință, nici măcar nu i-a pronunțat numele, deși înotătorul s-a clasat pe locul 5 la Campionatul Mondial, la proba de 50 de metri.

Glință a făcut o declarație emoționantă către Popovici mulțumindu-i că ”e contemporan cu el” și spunând că nu s-ar fi bucurat de atenție fără ”rezultatele colosale” ale adolescentului de 17 ani.

Citește toate declarațiile pe G4Media. 

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. Bravo, tinere! Acum, după ce ai pedalat mai ceva ca un rechin, toți neica nimeni se vor lipi de tine să tragă puțin focul la oala lor, fiecare după puteri și nevoi.

  2. Trebuiau sa apară și lingăi din politica desigur

  3. In afara de medaliile de aur castigate prin multa munca, va trebui sa traga si de haita de politicieni care i se lipesc de gat ca lipitorile.

  4. Felicitariii

  5. Bravo sportivilor si antrenorilor! Ce spun politicienii arata cat de gresit se pozitioneaza. Nu trebuie sa fii mandru, domnule ministru, altele sunt sentimentele pe care un om le are vis a vis de o tara. Mai ales acela de a dori sa o faci mai buna, daca tot ai ajuns politician.
    Ce s-a ales de bazinul din sectorul 4, cu care se mandrea primarul B, au acum acces la el elevii scolii? Ce s-a ales de strandurile Bucurestiului, cel de la Arcul de Triumf? L-au mancat rechinii imobiliari, domnule primar ND sau CA?