G4Media.ro

Gâlceava Ministerului Educației cu doi elevi continuă. După ce și-au câștigat dreptul…

Foto: RoCSC - Facebook.com

Gâlceava Ministerului Educației cu doi elevi continuă. După ce și-au câștigat dreptul de participare, unul chiar în instanță, elevilor nu li se recunosc locurile 2 și 5 obținute la Olimpiada Națională de Securitate Cibernetică

Cei doi elevi de clasa a VII-a și a VIII-a de la Olimpiada de Securitate Cibernetică (OSC) 2024, excluși de Ministerul Educației după etapa pe București și dintre care unul și-a câștigat în instanță dreptul de participare la faza națională, sunt nepremiați la competiția pe țară, relatează Edupedu.ro.

Deși elevii de gimnaziu s-au calificat pe locurile 2 și 5 la etapa națională din Capitală care se încheie mâine, arată rezultatele finale, sunt scoși de organizatori în afara clasamentului.

Mai exact, elevii au obținut locurile 2 și 5, potrivit ierarhiei publicate joi seară, dar nu apar printre premiații de la clasa a IX-a la nivelul căreia au concurat și nici măcar în aceeași secțiune cu aceștia, ci la finalul documentului.

Iată codurile celor doi elevi de clasele a VIII-a (cu roșu) și a VII-a (cu mov), care apar pe pozițiile 2, respectiv 5 în clasamentul pe clasa a IX-a:

Cele două coduri lipsesc din documentul cu premiile aferente rezultatelor obținute, elevii fiind trecuți la finalul ultimei pagini la secțiunea „Hacking spirit”.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. cu deca si iohannis sa zica sarumana ca nu-s si exmatriculati

  2. Intenționat apa tulbure ori România educată ?