G4Media.ro

Galați: Trei bărbați au fost reținuți iar polițiștii au confiscat un pistol…

sursa foto: IPJ Galați

Galați: Trei bărbați au fost reținuți iar polițiștii au confiscat un pistol cu gaze, 50 de cartușe, mai multe cuțite și o macetă în urma perchezițiilor într-un caz de violențe și violare de domiciliu

Polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sprijiniți de polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale, Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Galați, au efectuat percheziții la domiciliile a 10 bărbați, cercetați în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și violare de domiciliu.

În  30 septembrie 2022, cei 10 bărbați ar fi pătruns în curtea unui tânăr, în vârstă de 22 de ani, din comuna Tufești, pe care l-ar fi lovit cu pumnii și picioarele, dar și cu un obiect contondent în zona capului.

În urma activităților desfășurate, la domiciliile unora dintre aceștia a fost descoperit un pistol cu gaze, 50 de cartușe, mai multe cuțite și o macetă, toate bunurile fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Cei 10 bărbați, cu vârstele cuprinse între 27 și 57 de ani, toți din municipiul Brăila, au fost conduși la sediul poliției pentru audieri. În urma probatoriului administrat, 3 dintre aceștia, în vârstă de 27, 46 și 57 de ani, au fost reținuți, pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Brăila.

În cursul zilei de mâine, aceștia vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Galați cu propunere legală.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Pistolul cu gaze nu funcționează cu cartușe.
    În plus cartușele din fotografie sunt „oarbe”.
    Dacă nu s-ar limita dreptul de a deține arme poate ar înțelege și polițiștii romani cum funcționează și ce fel de muniție folosesc pistoalele adevărate. Poate ca ar fi bine sa învețe repede nu de la „refugiati”