G4Media.ro

Gabriela Firea: L-aș putea suna pe Piedone să-și retragă candidatura, dar mi-e…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Gabriela Firea: L-aș putea suna pe Piedone să-și retragă candidatura, dar mi-e că sună apoi la Antena să zică „m-a rugat Gabi să mă retrag” și îmi mai dă și două palme

Candidata PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a comentat speculația lansată de Cristian Piedone, cum că PSD și PNL ar avea un blat cu Nicușor Dan, prin aruncarea în competiția electorală a doi candidați, din partea fiecărei formațiuni politice. „Eu îi înțeleg supărarea lui Piedone (…), el credea probabil că e singurul candidat de centru stânga. Și noi am crezut prin nominalizarea doctorului Cătălin Cîrstoiu că va reuși să cumuleze și voturile PSD și pe cele ale PNL, dar s-a dovedit că socoteala din partid nu se potrivește cu cea din teren. Nimeni n-are voturile în buzunar”, a spus în emisiune la Digi24, Firea, amintind că datele din sondaje sunt „volatile” și că dacă în trecut Piedone era cotat cu 40% în intenția de vot, ieri apărea cu 20% intenție de vot.

Candidata PSD a anunțat că PSD a adunat semnăturile necesare de susținere, din nou (după retragerea lui Cîrstoiu) și că-și va înscrie oficial candidatura weekendul acesta.

Întrebată dacă îi va cere lui Cristian Piedone să-și retragă candidatura, Gabriela Firea a spus că ea nu este orgolioasă și n-ar avea nicio problemă să-l sune. „Dar mi-e că dacă-l sun apoi sună el la Antena să zică că mi-a zis Gabi să mă retrag și îmi mai dă și două palme… sigur, la figurat spun. De la dumnealui trebuie să vină acest gest. Să facă ce a spus la început că dacă Gabriela Firea candidează, el n-o va face. Să facă ce a spus. Acum am revenit la starea inițială”, a comentat Gabriela Firea.

Candidata PSD la Primăria Capitalei spune că nu vrea să-l jignească pe Cristian Piedone, dar consideră că este o candidată mai potrivită pentru Primăria Capitalei.

„Nu vreau să-l jignesc, și el cunoaște administrație, a condus un sector, poate să-l conducă în continuare, dar Primăria Capitalei este cât 6,7 ministere la un loc. Nici eu n-am știut totul la început și m-am bizuit pe specialiști, dar acum dacă aș câștiga aș intra direct în pâine, pentru că aș ști ce am de făcut. Pot să fac mai bine pentru că am fost deja acolo. Iar dacă am pierdut în fața actualului primar este pentru că mi s-au pus tot felul de etichete (…)”.

Firea a respins acuzațiile lui Piedone cum că PSD și PNL l-ar favoriza de fapt pe Nicușor Dan. Ea a amintit că PSD a fost cel mai mare critic al lui Nicușor Dan în ultimii patru ani.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

  1. Cucoană, ai uitat că în democrație orice își poate depune candidatura la un post deschis? Ești tare? Dovedește câștigând lupta asta, phă! Și vezi că Marcel „se râde” de moldoveni.

  2. “Să zică că…“

  3. La Antena doamna e ca acasa, de ce s-ar teme de Dom’ Profesor?

  4. ” Pașol na turbinca vidma ! „

  5. Nu avem asteptari de la aceasta fiinta.