G4Media.ro

Gabriela Firea vrea să candideze la parlamentare și ”nu exclude” o candidatură…

sursa foto: Facebook

Gabriela Firea vrea să candideze la parlamentare și ”nu exclude” o candidatură la alegerile prezidențiale din 2024

Gabriela Firea, fostul primar al Bucureștiului, a declarat, marți seară, la Antena 3, că va candida la alegerile parlamentare din partea PSD și, în aceeași emisiune, a spus că ”nu exclude” nici o candidatură la alegerile prezidențiale din anul 2024.

Fostul primar al capitalei a fost întrebat de moderator dacă intenționează să candideze în 2024 și la care dintre scrutinuri, în condițiile în care vor fi organizate și alegeri locale, și prezidențiale.

Firea a declarat că va candida pentru Primăria București, dar a spus că nu exclude nici varianta prezidențialelor.

sursa foto: Facebook

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

30 comentarii

  1. Ești ridicola !
    O întrebare: tanti asta cum a votat în București dacă ea are domiciliul stabil in Voluntari?
    Nu e puțin ilegal ?

  2. Pe cap de lista in gruparea infractorilor PSD intra cu felicitari.

  3. Un șut în cur, un pas înainte.

  4. țoapa nesimtita..vei candida cu siguranta la sefia unei camere in penitenciarul Târgșor…sunteti terminati…salutam cu traditionala plácuțá suedezà..

  5. pasarea mihai viteazu

  6. Cam cat de penibila poate deveni femeia asta? E odioasa. Nu exista termen de comparatie pentru ce tip de secatura e tanti asta. Moare de gat cu Romania si nu se lasa.
    psd in frunte cu toate caricaturile astea, chipurile politicieni, au un singur tel: sa distruga Romania in timp ce ei aduna averi fabuloase, folosindu-se de tactici meschine si lipsite de orice scrupule.
    Mai dai drumul Firea, ca nici tu nu mai intelegi ce strada cauti!

  7. Of Doamne asta da material la antenisti încă 2 ani. Numai bine sperie populația sa iasă la vot.

  8. In spatele mastii nu este decat o toapa de tipul Dana Budeanu, Oana Lovin, Codruta Cerva. Cat s-a abtinut sa-si arunce gunoiul pe gura. Biata de ea, acum ii ies prin toti porii rautatea si veninul. Femeia asta este bolnava de cultul personalitatii. Bani la Catedrala, panselute pe tabla statiilor de autobuz, firme capusa. Sigur sufera de dementa pentru ca doar un om nebun poate sa sustina atatea prostii. Capra Firea se crede cea mai tare din parcare, fara ea sta ceasul in loc. Aici duce paranoia, d-asta si Draknea o evita ca era o catza.

  9. hehe!
    Cum zicea fosta candidata…

  10. La prezidentialele din 2024 va obtine fix procentul obtinut de Tariceanu la alegerile pentru Primaria Generala .

  11. Mai, femeie, zau asa, ti-a luat dumnezeu mintile. Parlamentar probabil va deveni ca nu suntem noi norocosi sa scapam de o asemenea fiere parvenita. Nu-ti depasi conditia… scarbesti pe toata lumea in jurul dumneata, incusiv pe colegii tai. Esti afurisita si nesuferita.

    • Dle Vlad : pe lista de candidati , a PSD-ului , este o inghesuiala , ca intr-o cutie de sardele , asa ca madam Firea , NICI nu va fi PUSA pe lista , de catre Marcel Ciolacu ! Gh.Stoian.

  12. Firea nu exclude o candidatura la prezidentiale, dar o exclude candidatura pe ea.

  13. La cat e de orbita de propria importanta si de o mitomanie morbida nu e exclus sa candideze perdanta.
    Ar fi minunat, inca 4 ani siguri cu un Presedinte anti-pesedist.

  14. Candideaza, Firutzo, la parlamentare, ca poate asa ajunge si partidul tau de hoti la 10% !

  15. Fiara nu recunoaste ca a fost varza la capitala vrea si in tara,sictir molie

  16. Te voteaza dracu

  17. N-o voi vota vreodată pe d-na (ca să nu fie confuzie – și nici cu formațiunea dumneaei) dar, oricât ar fi de porniți unii sau alții p’aici împotriva ei, trebuie să recunoaștem [civilizat] că are acest drept. De a candida. La orice vrea dânsa.
    (Însă, bine de știut – dacă dânsa nu știe, și știm mai bine noi ăștia, care nu suntem în meandrele Politicii – că „în jungla aia” cam trebuie să știi și să pierzi; nu doar să câștigi.. Și cum vremea n-a intrat în sac ..d-na are timp; să învețe.)

  18. Ar trebui un repaus mai lung dupa atata munca si de vazut apoi rezultatul auditului !!!

  19. Contati pe sprijinul nostru, doamna.
    Intotdeauna va vom fi alaturi.
    Mult succes in viata si in politica!

    • Si noi suntem aici sa te suplimentam cu saliva lansata din cavitatea noastra bucala tocmai pe chipul tau urat.
      Sanatate!

  20. Prima optiune spune ca e Primaria Bucuresti, stie ea ce stie: la Primaria Bucuresti se fura mai mult!!
    Bani cacalau!!!
    Din ce a facut averea aia uriasa?!!!

  21. Sper sa ajunga la puscarie inainte de a mai distruge ceva. Voi nu intelegeti ce-i impinge pe oamenii astia sa faca ceea ce fac, e un hormon in creier(dopamina) care-i foarte abundent in creierasele lor bolnave. Era clar ca nu se satura taratura si dupa ce a mancat rahat ultra-cinic(ea sa vorbeasca de interlopi?!) vrea sa mai muste din ce prinde.

    E foame mare doar ca foamea de genul nu aduce fericirea pt. ca dopamina nu-i hormonul fericirii, e hormonul lui ‘mai mult’. (Intreaga societate are o problema la capitolul asta, vezi advertising si unde s-a ajuns(Minimalism doc.) dar unii-s genetic structurati sa fie niste monstri, mereu flamanzi, niciodata satui.

    Reiterez: Chiar sper sa ajunga la puscarie inainte de a mai distruge ceva.

  22. Mai este timp de relectie „in liniste” ptr. Dna ex-primar.

  23. se acopera duoamna cu un post parlamentar. senatoarea melcilor. loc eligibil ? vrancea, olt. ca toti hotii dupa un mare tun hop in parlament .greuu va fi apoi sa o scoti la capat cu justitia. nastase, basescu, taricelu’,dragnea, udrea, baronii. toti au gasit imunitatea in parlamentul rusinii. o metoda atat simpla, banala. omu’ ii voteaza ca flotant, ca om sarac si needucat, mintit ca numai pesesd-ul are grija de saraci. senatoarea firea va astepta sa treaca valul 1 si 2 de dosare si apoi taricel- catinel va candida la presedintie. are tupeu, ambitie si resurse materiale importante. il are si pe pandelu’ . mersi.