G4Media.ro

Gabriel Petrea, un apropiat al Ecaterinei Andronescu, şi-a anunţat candidatura pentru funcţia…

Gabriel Petrea, un apropiat al Ecaterinei Andronescu, şi-a anunţat candidatura pentru funcţia de secretar general al PSD

Gabriel Petrea, preşedintele Tineretului Social Democrat și un apropiat al Ecaterinei Andronescu, a anunţat miercuri că va candida pentru funcţia de secretar general al PSD la congresul din 29 iunie, transmite Agerpres.

„Am luat această decizie pentru că nu puteam accepta să stau pe margine în timp ce partidul în care am investit timp, energie, muncă, multă muncă şi mai ales suflet are nevoie de ajutor pentru a-şi putea găsi direcţia şi pentru a-şi putea regăsi ritmul şi locul în politica românească”, a scris el pe Facebook, unde a transmis mai multe mesaje pentru colegii din TSD şi PSD.

Pentru aceeaşi funcţie în partid îşi va depune candidatura şi Codrin Ştefănescu, poziţie pe care a mai ocupat-o în trecut.

„Să avem înţelepciunea să alegem corect în acest moment de cotitură vitală pentru partid. Din nou, să îl ducem împreună pe drumul succesului! Vă cer să priviţi în jurul vostru, să vedeţi ce se întâmplă şi să votaţi aşa cum vă dictează conştiinţa şi sufletul”, s-a adresat Ştefănescu social-democraţilor.

Pentru funcţia de preşedinte al PSD şi-au anunţat oficial candidatura Viorica Dăncilă, care conduce interimar partidul, şi deputatul Liviu Pleşoianu.

Viorica Dăncilă s-a arătat încrezătoare că va avea susţinerea organizaţiilor pentru candidatura sa la preşedinţia PSD.

„Am fost preşedinte al Organizaţiei de femei, este o organizaţie la care ţin foarte mult, am susţinerea colegelor mele. Am păstrat în permanenţă relaţia foarte bună cu organizaţia de femei. Vom vedea la congres”, a afirmat ea recent.

Pe de altă parte, Liviu Pleşoianu a spus că „în PSD e timpul trierii bărbaţilor de stat de mimozele ipocrite”.

„Fie să se separe apele la acest Congres: bărbaţi de stat – într-o parte – şi mimoze politice ipocrite – în cealaltă parte. Fie să fim oameni liberi, nu pioni mutaţi cu mâna! Ne vedem la Congres…”, a scris el pe Facebook.

La Congresul PSD din 29 iunie vor fi aleşi preşedintele partidului, preşedintele executiv şi secretarul general şi va fi modificat statutul partidului. Potrivit Vioricăi Dăncilă, va fi organizat un alt congres pentru desemnarea candidatului la prezidenţiale.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

 1. Bre, da nimeni nu vrea sa fie Presedintele psd?
  Haha, le place sa-si ia veorica toate m…le iar ei sa apara albi si curati.
  Halal!
  Mai, si cand s-o ‘nerva tanti veorica si-o incepe sa dea de pamant cu ei!

  • Pardon, vad ca s-a inscris liviu p*lesoi… ca el si-a mai luat.
   Se baga la categoria m*i(moz)e?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.