G4Media.ro

G4Media.ro împlinește doi ani de la lansare. Vă mulțumim pentru încredere!

G4Media.ro împlinește doi ani de la lansare. Vă mulțumim pentru încredere!

Am crescut, ne-am ridicat în picioare, dar petrecerea o amânăm puțin. Nu este nici momentul, nici nu prea avem timp să vorbim acum despre noi. Dar trebuie să știți că fără voi, fără cititorii G4Media.ro nu am fi ajuns niciodata aici.

Vă mulțumim că ne citiți, că ne sprijiniți cu ponturi, sfaturi sau donații, cu critici când e cazul – cu toții greșim uneori – și că sunteți mereu lângă noi în momente grele.

Trecem cu toții printr-o perioadă dificilă. Facem tot ce ne stă în putere să fim alături de voi cu informații rapide, verificate, exclusive, relevante, cu anchete și analize bine documentate.

Avem o responsabilitate majoră față de public, mai ales în momente de criză. Ne străduim să onorăm în fiecare zi cât mai bine încrederea voastră în G4Media.ro. Nu sunteți singuri, contați pe noi.

Un gând cu totul special pentru toți colaboratorii, care lucrează în aceste zile la turație maximă.

Oricât ar fi de complicat pentru unii dintre voi acum, vă amintim deviza noastră din prima zi de G4Media.ro: Niciun pas înapoi!

Vă mulțumim!

Redacția G4Media.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

31 comentarii

 1. La mulți ani iiiiii si imparțialitate va doresc

  • La multi ani! Sunteti cea mai serioasa publicatie din Romania. Va citesc zilnic.
   Doar o rugaminte: fiti mai atenti la manipularile stangii occidentale, indeosebi celei americane. Valorile care au construit Vestul sunt: cinstea si munca multa, multa, multa, nu asistentialismul partidului democrat din SUA.

  • „La multi ani! Sunteti cea mai serioasa publicatie din Romania. Va citesc zilnic.
   Doar o rugaminte: fiti mai atenti la manipularile stangii occidentale, indeosebi celei americane. Valorile care au construit Vestul sunt: cinstea si munca multa, multa, multa, nu asistentialismul partidului democrat din SUA.”

   Tu ai probleme… și nu ne privesc deloc pe noi, românii.

  • Coptati in echipa si pe denis rifai

  • Ca sa contrabalansez opinia cititorului fidel, va rog mai multa atentie la manipularile conservatorilor din SUA, din cauza carora avem un clovn penibil si incompetent in fruntea celei mai puternice natiuni din lume la momentul cel mai prost posibil. Si nu, nici stanga americana nu-mi place. Dar problema in momentul asta sunt conservatorii.

 2. Felicitări!

 3. La Mulți Ani, cu aceleași articole foarte bune, punctuale, echilibrate, profesioniste!!!

  Mia Hodiș

 4. Multumim G4!

  Nu sunt dor vorbe, am donat ocazional cand si cat am putut.

  Avem nevoie de presa independenta nedirijata de interesele de moment ale unor patroni dubiosi.
  Va urmaresc si sper sa nu ne dezamagiti.

 5. La multi ani si mult succes in activitatea ce o desfasurati, multa sanatate intregii echipe!Va multumim!

 6. Vă rog transmiteți un apel…un mesaj pentru toți șoferii să conducem preventiv…să păstrăm distanță între mașini în trafic… polițiștii și sistemul de ambulanță, etc. …merită scutiți de urmările eevenimentelor rutiere…
  Mulțumesc frumos.

 7. La multi ani dragilor

 8. Va doresc judecata bună, chiar dacă severa, discernământ! Eliminați din orice gând corectitudinea poltica, Raul lumii actuale. Poate mai multa religie crestina în articolele dvs. Numai bine!

  • Ce vreți să spuneți cu „mai multă religie creștină în articole”?
   Să înceapă articolul cu Doamne miluiește….si să-l incheie cu Amin? Și de ce doar religie creștină, la o adică? Articolele G4media sunt doar pentru cei creștinați?
   PS. Trebuia sa va limitați la un sincer „La mulți ani”redacției. Era mai „creștinește”!

 9. La multi ani! Fiti în continuare impartiali nu va lăsați vânduti ,fiti voi.

 10. La mulți ani și multă, multă SĂNĂTATE!

 11. La Multi Ani!

 12. La mulți ani! Sunteți foarte buni, vă citesc zilnic. Serioși, prompți, cu informații corecte, presă adevărată. Vă doresc să creșteți continuu!

 13. Felicitări pentru profesionalismul și imparțialitatea de care dați dovadă. Puține publicații mai aleg să fie independente, libere de orice obligații și oneste cu proprii lor cititori, iar a dumneavoastră, fără îndoială, este una dintre ele. Îmi face o deosebită plăcere să vă citesc articolele, sunt de foarte bună calitate, în marea lor majoritate, sunt foarte bine documentate, mai există și scăpări, dar sunt logice, nimeni și nimic nu este perfect, de ce am pretinde-o de la voi. Într-o mass-media tot mai aservită, fiecare trust cu simpatiiile lui și cu propriul mod de-a vedea realitatea, raportat la partidul susținut sau la politicianul căruia îi poartă trena, voi, g4, ați ales să fiți imparțiali și să puneți relatarea adevărului și a realității mai presus decât anumite interese efemere și meschine, atât de întâlnite în societatea noastră și în presa românească, care ar trebui să fie un barometru pentru populație și nu un mijloc de propagandă sau de „împlinire” a unor interese subterane. Atâta timp cât veți alege să rămâneți imparțiali, corecți și obiectivi, cu toate posibilele greșeli și carențe inerente, vă voi citi cu mare plăcere și interes. G4media este unul dintre trusturile de unde îmi consolidez informațiile culese, știu că sunt aproape de adevăr, și că prezintă un grad destul de ridicat de veridicitate. Tuturor jurnaliștilor ce scriu pentru G4media, sincere felicitări și mulțumiri, țineți-o tot așa, la mulți ani cu presă obiectivă și articole de cea mai bună calitate!

 14. G4 e unul din putinele situri independente de stiri din Romania.

  90% din jurnalistii tarii sunt subordonati politic.

 15. La multi ani si multa sanatate!
  Sunteti cei mai buni!

 16. Felicitări !!! Avem nevoie de presa onesta, obiectiva, corecta, libera de presiuni politice . E o perioada în care suntem toți puși la mare încercare, avem nevoie de calm, solidaritate, adevăr…

 17. N-am de gând să vă laud ,presa trebuie să fie câinele de pază al democrației! Au fost momente când ați fost ceea ce trebuie să fie presa curată, dar au fost și articole scrise de voi „fondatorii” care mie cel puțin îmi ridică ft multe semne de întrebare! Vreau sa cred ca nu sunteți și voi o „cartita” de presa, anume creată pt manipulare în momentele cheie ale zilelor noastre…..Să nu uităm ceea ce a făcut Rise Project în alegerile prezidențiale, în care a fost mazilit Dan Barna și făcute jocurile pt analfabeta Dancila…..O să rămân cu ochii pe voi, pt ca pe mine cel puțin ,nu m-ați convins 100% ca sunteți de partea buna a lucrurilor !

  • Da!Mulțumesc, că nu m-ați cenzurat!

  • GS, să fim serioși, Rise este o mizerie de publicație, făcută la ordin pentru a servi unor interese. Tovarășii de la Rise, la sugestia unor țărani de prin Teleorman, și astăzi mai caută valize cu actele de la teldrum. Așteptam cu nerăbdare să ne dezvăluie marile bombe din valiza teldrum și nu ne-au oferit nimic concret. În Rise nu am crezut nici măcar o clipă, dar din momentul cu valiza, deși îl detest din adâncul sufletului pe zdrangănea, asemenea și pe ciuma roșie, nu am crezut nicio clipă în povestea cu valiza venită din partea unui țăran din Teleorman… Atunci m-am convins că Rise, asemenea latrinelor 1, 3 și rahat tv, este încă o publicație creată la comandă, pentru a deservi niște jocuri, aspect dovedit în campania prezidențială, când, la ordinul stăpânilor săi, a ieșit cu tot felul de mizerii la adresa lui Barna, este o publicație pe care n-am citit-o niciodată și nici nu o voi citi, este o unealtă de manevră, care, pentru mine nu prezintă nici măcar o undă de interes. Diferența între G4media și Rise este atât de imensă, încât nici nu poate fi realizată. G4media se străduiește să furnizeze informații corecte, bine argumentate, iar Rise este un mijloc de propagandă, folosit de cei ce l-au creat când este nevoie. Felicitări G4, mult succes și pe mai departe, multă, multă sănătate jurnaliștilor ce scriu pentru această publicație.

  • „Teo”,exemplul cu Rise l-am dat pt că e poate cel mai la îndemână pt ce poate să facă o „cartita de presă ” (pt persoane „naive” ,care au putut fi usor pacalite ,ai vazut ce s-a intamplat ?!) special creată și care răspunde când se apasă pe buton!/Cartita de presă „e acel ziarist sau/” site”/care mai tot timpul are reacții corecte atrage simpatii și public nehotărât dar care în momente cheie pt democrație (vezi alegeri, interese de grup etc!),parcă dintr-o dată se transformă și răspund la o anumită comandă numai de ei știută ….Atenție și cu G4 trebuie observat și analizat pe mai departe(!),vor urma alegeri,să fim cu ochii pe ei …..Nu bagă mâna în foc!

 18. G4(!)-mi-ai cenzurat 2 comentarii care n-au fost „pupincuriste”, au fost doar obiective. Te rog sa le dai drumul dacă te crezi CORECT!

 19. La multi, multi ani, la fel de vigilenti!

 20. La multi ani! Va citesc în fiecare zi de când ați apărut în online.