G4Media.ro

Fundația Coca-Cola donează 250.000 de dolari Crucii Roșii Române. Compania a sistat…

Fundația Coca-Cola donează 250.000 de dolari Crucii Roșii Române. Compania a sistat campaniile publicitare la nivel mondial și ajută cu banii comunitățile care luptă cu virusul

Coca-Cola sprijină eforturile Crucii Roșii Române, printr-o donație de 250.000 de dolari oferită prin Fundația Coca-Cola – ramura filantropică a companiei.

Reprezentanții Crucii Roșii au transmis că donația susține misiunea personalului medical, aflat în linia întâi a luptei cu noul coronavirus și prevenirea de noi infectări.

”Astfel, din contribuția Fundației Coca-Cola, Crucea Roșie Română achiziționeaza echipamente pentru protecția cadrelor medicale și kituri de testare a Covid-19.

Fondurile oferite fac posibilă achiziționarea a:

  • 5.000 de seturi de protecție pentru personalul medical ce conțin măști de tip FFP2/FFP3 și mănuși de protecție;
  • 100 de seturi care asigură 100.000 de testări Covid-19 – echivalentul a aproximativ 50% din totalul de testari realizate până în prezent pe teritoriul României”, au scris pe Facebook, reprezentanții Crucii Roșii.

La nivel mondial, Coca-Cola a decis sistarea publicității și susținerea comunităților care luptă împotriva virusului.

”În această perioadă dificilă, am hotărât să oprim orice comunicare publicitară. Prioritatea noastră este siguranța și sănătatea angajaților noștri precum și a comunităților în care activăm. Compania Coca-Cola, partenerii îmbuteliatori și Fundația Coca-Cola donează peste 120 milioane de dolari la nivel global pentru a susține lupta împotriva COVID-19 în comunitățile afectate” se arată într-un comunicat al companiei.

Sursă foto: Crucea Roșie Română Facebook

NOTĂ: Articol publicat în cadrul proiectului ”România ajută!”, realizat de G4Media.ro în parteneriat cu Fundația Konrad Adenauer

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. de acum inainte, clientii fideli vor muri doar de diabet