G4Media.ro

Frații Godei rămân în arest preventiv / Curtea de Apel București a…

Sursa foto: Facebook

Frații Godei rămân în arest preventiv / Curtea de Apel București a admis contestația procurorilor / Decizia este definitivă

Frații Godei, anchetați în dosarul „Azilele groazei”, rămân în arest preventiv a decis, vineri, Curtea de Apel București, care a admis contestația procurorilor la decizia Tribunalului București de a-i plasa în arest la domiciliu.

Decizia Curții de Apel București este definitivă. Aceeași decizie a fost luată și în cazul lui Andrei-Răzvan Ticu, şef serviciu în cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Ilfov.

Curtea de Apel București a admis propunerea de prelungire a duratei măsurii preventive a inculpaților Godei Ștefan Cristian, Godei Daniel și Ticu Andrei Răzvan pentru o perioada de 30 de zile începând cu 03.09.2023 până la 02.10.2023 inclusiv.

Minuta instanței: „Admite contestația formulata de PICCJ – DIICOT Structura Centrală împotriva încheierii din data de 25.08.2023 pronunțată de judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Bucuresti – Secția I Penală in dos 25401/3/2023. Desființează in parte încheierea penală contestata numai in ceea ce ii privește pe inculpații Godei Ștefan Cristian, Godei Daniel și Ticu Andrei Răzvan și, pe fond, rejudecand: in baza art.236 admite propunerea de prelungire a duratei măsurii preventive a inculpaților Godei Ștefan Cristian, Godei Daniel și Ticu Andrei Răzvan pt o perioada de 30 de zile începând cu 03.09.2023 pana la 02.10.2023 inclusiv. Menține celelalte dispoziții ale încheierii penale contestate care nu contravin prezentei incheieri. In temeiul art. 275 Alin.3 cpp cheltuielile judiciare avansate de stat in contestația Parchetului rămân in sarcina statului. Respinge ca nefondate contestațiile formulate de contestatorii – inculpați Caraulasu Ioana Andreea, Tudorancea Cristina, Costescu Claudia și Trifu Gheorghița împotriva aceleiași incheieri. In temeiul art. 275 Alin.2 și 4 CPP obliga pe fiecare contestator la plata sumei de 100 lei către stat, cu titlu de cheltuieli judiciare. Definitiva. Pronunțată in camera de consiliu, astăzi, 01.09.2023.”

Ștefan Godei conduce ONG-ul care gestiona azilele groazei din Voluntari. Detalii despre azilele groazei, aici. Cofondatoare a ONG-ului este Ligia Gheorghe, prietenă și consilieră a Gabrielei Firea. Până acum, Firea a negat că ar fi știut ceva despre azilele din Voluntari unde bătrânii erau maltratați.

Dosarul a fost deschis de DIICOT.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Soții de Voluntari cand intra la Targoviste ? Cum stăteau Leana si Niculae.