G4Media.ro

FOTOGALERIE Inquam Photos: Unitatea de primiri urgențe de la „Bagdasar Arseni” plină…

FOTOGALERIE Inquam Photos: Unitatea de primiri urgențe de la „Bagdasar Arseni” plină de pacienți cu COVID. Zeci de bolnavi stau unul lângă altul, conectați la oxigen

Unitatea de primiri urgențe de la spitalul „Bagdasar Arseni” din București este plină de pacienți cu COVID.

Zeci de bolnavi stau unul lângă altul, conectați la oxigen. Nu mai este loc între paturi nici cât să treacă o asistentă.

De altfel, în toată țara unitățile de primiri urgențe s-au transformat practic în secții ATI pentru COVID. Pacienții ajung la UPU și rămân acolo să fie tratați pentru că în secțiile ATI propriu-zise nu mai sunt locuri. Nu de puține ori ambulanțele fac coadă la intrarea în spitale pentru că nici în UPU nu mai sunt locuri.

Vedeți mai jos fotografiile realizate de Inquam Photos / autor Octav Ganea marți, la Unitatea de primiri Urgențe de la spitalul „Bagdasar Arseni”:

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

 1. Tragismul va atinge cote greu de egalat in urmatoarele 10 zile când oamenii cu test pozitiv din ultimele zile, multi, enorm de multi, pentru că mai sunt si cei netestati din spatele cifrelor oficiale, a căror stare se va agrava in zilele urmatoare nu vor mai avea loc nici in UPU uri.
  Vinovații sunt Citu, Iohannis, gașca de clovni( vezi poza Congres 25 septembrie)care a nenorocit țară în ultimele 2 luni(cu „liderii” Cimpeanu, Raresica, Gorghia, Bode, Turcanca, Florin Roman si trepadusii lor), Sosoaca, ciutacii, razvandumitrestii, Monica Pop, nebunul de la Iași, Răzvan Constantinescu, Piperea,soții Cataramă, budencile, lazarusii, bahmutencele, popimea plus șefii de la vaccinare și armatele de capuse securicioase care n-au fost capabili să combată campania de Fake news uri.

  • Puscarie pe viata:
   Simion George – AUR
   Sosoaca – AUR
   AUR in totalitate
   Oana Lovin videochatista – PSD
   Budeanu – PSD
   Pandele firea carduri minune anticovid – PSD
   Ciolacu antimasca, antirestrictii – PSD
   Bode – PNL
   Catzu – PNL
   Teodosie – BOR plus restul prea-satanistilor din BOR pe care doar Satana ii cunoaste.

 2. În poza 3 se vede un șmecheraș de cartier. Îi cam tremură gladiolele la gândul că nu mai poate trage un fum de țigară cu băetzii!

 3. Ce, n-ați mai fost prin upu-uri pana acum? Asa arată nopțile la spitalele de urgență. Lipsesc satrele de pe holuri.
  Sigur ca upu sunt pline, ca saloanele (alea de la etaj, dlor investigatori) sunt goale. Probabil că e normal, ca sa nu contamineze tot spitalul. Dar daca pacientii ar fi distribuiți in saloane, ati vedea ca se golește zona de urgente.
  Ce ma frapează este individul de pe băncuță. Să-i bage cineva un stimulent in buzunar, ca e tare leșinat.