G4Media.ro

FOTO VIDEO Milano: Un bloc de 60 de metri, în flăcări /…

FOTO VIDEO Milano: Un bloc de 60 de metri, în flăcări / Nu există nicio persoană rănită

Unul din cele mai mari incendii din Milano, din ultimii ani, s-a produs duminică după-amiază din cauze încă necunoscute, scrie Il Messagero. Nu există niciun mort sau rănit, au anunțat pompierii care au venit în număr mare la blocul de pe via Antonini, în sudul orașului Milano. Aproximativ douăzeci de locatari au acuzat ușoare intoxicații cu fum, dar sunt toți în stare bună și fără răni, anunță Corriere della Sera. Există zeci de vehicule de urgență la fața locului, inclusiv zece ambulanțe. A ajuns și primarul orașului Milano, Giuseppe Sala. „Deocamdată nu avem rapoarte despre victime sau răniți”, a spus primarul. „Aproximativ douăzeci de persoane au ieșit fără probleme, acum pompierii intră în fiecare apartament, dărâmând ușile, pentru a vedea dacă a rămas cineva înăuntru. Suntem siguri că a fost timp să iasă toată lumea, dar până nu se face verificarea aceasta nu putem fi siguri”, a spus primarul. Sala a subliniat, de asemenea, munca salvatorilor: „Am văzut pompieri cu mâinile arse, fac o treabă lăudabilă, ca întotdeauna”, a spus el, citat de Corriere della Sera.

Sursa foto: captură video

Incendiul a izbucnit în jurul orei 17.45, ora Italiei, și a afectat clădirea în care locuiesc aproximativ 70 de familii. Numărul persoanelor  care se aflau în clădire este încă incert, anunță presa din Italia. Zeci de mașini parcate în jurul clădirii sunt distruse de flăcări.

Sursa foto: captură video

Sute de oameni au rămas în stradă, în preajma incendiului, până seara, iar pompierii luptă să stingă incendiile din interiorul clădirii.

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter