G4Media.ro

FOTO Un obuz a căzut în capitala Kiev. Ucrainenii se opresc să…

sursa foto: Sergei SUPINSKY / AFP

FOTO Un obuz a căzut în capitala Kiev. Ucrainenii se opresc să fotografieze proiectilul în timp ce autoritățile încearcă să-l îndepărteze

O fotografie surprinsă de un fotoreporter al agenției AFP ilustrează un obuz care a căzut în capitala Kievului joi dimineață, în timpul invaziei masive a Rusiei în Ucraina.

În imaginile publicate de AFP se vede cum autoritățile examinează rămășițele proiectilului, iar ucrainenii se opresc să fotografieze obuzul.

Preşedintele rus Vladimir Putin a declanșat războiul în Ucraina, sub pretextul apărării separatiștilor din Donbas. Populația pleacă masiv din țară, sunt cozi imense în Kiev, iar panica domină atmosfera din Ucraina.

Președintele SUA, Joe Biden a anunțat noi sancțiuni, iar UE, prin vocea președinților Comisiei și Consiliului European, a transmis că își va coordona condamnarea Rusiei cu NATO și G7. Ministrul de Externe ucrainean anunță ”o invazie la scară largă, un război de agresiune”. Mai multe puncte strategice din Ucraina sunt atacate, inclusiv capitala.

 

sursa foto: Sergei SUPINSKY / AFP

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

3 comentarii

  1. Repede, chemati consiliul suprem de aparare a altor tari.

  2. Sunt nevinovați. Sunt spălați pe creier prin intermediul rețelelor de socializare.