G4Media.ro

FOTO Trenul care duce ieșeni la mitingul PSD din București, împodobit cu…

FOTO Trenul care duce ieșeni la mitingul PSD din București, împodobit cu mesaje: ”Vă rugăm să ne scuzați, nu vorbim cât ascultați”

Un tren cu destinația București a plecat sâmbătă la ora 11.30 din Iași, având printre pasageri și câteva zeci de participanți la mitingul PSD din Piața Victoriei, transmite corespondentul G4Media.ro. Două dintre cele șapte vagoane ale trenului sunt ocupate de cei care merg la miting, la urcare fiind întocmite liste de prezență.

Pe geamurile vagoanelor au fost lipite afișe uriașe cu mesajele ”Vă rugăm să ne scuzați, nu vorbim cât ascultați” și ”Mai mulți bani în buzunare, nu erori judiciare”.

Într-unul dintre vagoane au fost încărcate zeci de baxuri de apă și de alimente.

PSD-iștii au fost întâmpinați în gara din Iași de mai mulți localnici care au afișat un banner cu mesajul ”Vrem autostradă pentru Moldova”.

Daniela Simionovici, unul dintre liderii mișcării locale care cere autostrada A8, a declarat pentru G4Media.ro că a fost legitimată și fotografiată în gară de agenți ai Poliției Transporturi Feroviare.

Reamintim că participanții la un mare marș pentru A8 au fost împiedicați de Poliția din București să intre în Piața Victoriei în urmă cu două săptămâni.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

9 comentarii

 1. Cine a achitat biletele de tren?
  Da, pe dna. cu A8 a fotografiat o politia TF ca ei sunt…TF nu autostrada. Le facea concurenta.

  • Ar trebui anchete peste anchete. De unde provin banii pentru aceste trenuri, autocare, materiale de propaganda, se folosesc banii publici? Ar fi ilegal.

 2. L-au uitat cam repede pe „va rugam sa ne scuzati, nu producem cât furati”.

  • Nu cred ca au uitat-o, dovada lozinca lor care e o rastalmacire, dar nu prinde bine la ei, adunatura de pomanagii, idioti utili si hotomani potentiali (sau chiar in activitate).

 3. Dacă ei nu ascultau, Dan Voiculescu n-ar fi putut fi pedepsit, SOV n-ar fi fost prins, hoții nu s-ar mai fi temut să fure. Dacă ei încetează să asculte, atunci frica se va muta pe partea celor cinstiți. Și deja s-a mutat. Dacă ai sufletul curat și afacerile pe care le faci nu încalcă legea, atunci ce motiv ai să te deranjeze dacă ți-ar fi ascultat telefonul? Ca să nu mai spun că nimeni n-are timp de pierdut să asculte conversații irelevante.
  Pentru cei din trenuri și autocare: Nu vă puneți în slujba celor care vor să vă facă complici la furtișagurile lor. Nu devenți ca ei și nu vă lăsați manipulați în interesul lor, care nu este și al vostru. Noi, cei mulți, suntem furați sistematic de cei care dețin puterea. Mai bine refuzați mita pe care v-o oferă sub tot felul de forme, oricât ar fi ea de generoasă. Nu îi lăsați să ne dezbine și nu ne detestați pe noi, cei care le suntem împotrivă, pentru că sunteți, ca și noi, victime ale hoției lor. Nu DNA sau SRI sunt dușmanii voștri, ci chiar ei, care vă fură autostrăzile, locurile de muncă, pădurile și chiar țara, copiii voștri căutând peste hotare un tratament mai corect.

 4. Transport de gogomani cu glumitele aferente.

 5. Corect, mai mulți bani în buzunarele celor care aduc oile la București. Și sunt convins că „statul perpendicular” a manifestat un interes deosebit în a i asculta pe milogii ăștia cu ajutor social (care nici nu au telefoane). Ei vin (de struguri) pentru abuze. Nici milă nu-mi e de ei-
  viitorul țării- oligofreni cu clase cât trenul care i aduce 🙂

 6. No problem ! La 100-150 de cuvint cat contine in medie vocabularul vostru ar fi si complicat pt voi !

  Apropo, umbrele ati luat cu voi ?

  PS. Umbrela e chestia aia ca o ciuperca pe care o folosesc oamenii sa se fereasca de ploaie !

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.