G4Media.ro

FOTO Silviu Vexler, unul dintre deputații minorităților care au ajutat la trecerea…

FOTO Silviu Vexler, unul dintre deputații minorităților care au ajutat la trecerea Codului Penal, l-a avut invitat special la nuntă pe Liviu Dragnea

Liviu Dragnea și prietena sa, Irina Tănase, au fost invitații speciali ai deputatului Silviu Vexler la nunta acestuia din 2017. Vexler a postat atunci pe Facebook fotografii cu Dragnea.

Silviu Vexler, reprezentantul în Parlament al Federaţiei Comunităţilor Evreieşti din România, este unul dintre cei 9 deputați ai minorităților care au ajutat PSD și ALDE să treacă proiectul de modificare a Codului Penal, un proiect care îl ajută tocmai pe Dragnea să scape de dosarul penal.

Foto: Pagina de Facebook Silviu Vexler

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. O nunta frumoasa, cu invitati de seama…
    Casa de piatra!

  2. Frate, romanasii au votat mafiotii de pretutindeni. Cat de prost sa fii sa dai pe mana mafiotilor toata puterea? E ca si cand iti intra criminalul in casa si tu il lasi sa te violeze si apoi ii dai arma sa te impuste. Cat de prost si sinucigas poti sa fii?

  3. Daca mi-aduc aminte de la Valcov , parca, cadoul de la nunta nu intra laaaaa folosae din alea 😉

  4. De aceea nu este intamplator ca o victima a Holocasutului – doamna Jeny Iancu a fost amenintata de finul dl Liviu Dragnea ca daca v a mai face demersuri in justitie v a avea de suferit , fapt care s a si intamplat dansa ramand fara casa in favoarea unei grupari infractionale, dupa ce a cerut sprijinul dl Silviu Vexler si Aurel Vainer , comunitatea evreilor a luat decizia de a o exclude si din comunitatea evreilor! http://identitydesign.ro/wp/index.php/2015/06/17/pogromul-si-fata-nevazuta-a-violonistului-alexandru-tomescu/

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.