G4Media.ro

FOTO România ajută. O asociație din Negrești strânge alimente, produse de curățenie,…

FOTO România ajută. O asociație din Negrești strânge alimente, produse de curățenie, jucării și cărți pentru satele nevoiașe din Vaslui

Asociația ”Dragoste desculță” din orașul Negrești, condusă de Magda Săvuică, strânge kit-uri de supraviețuire în izolare pentru copiii și bătrânii nevoiași din județul Vaslui.

Activiștii și-au propus să strângă de la donatori și să livreze 500 de pachete cu alimente, produse de curățenie, dar și jucării sau cărți pentru copii.

”Caut 500 sute de oameni dornici să ofere 500 de KIT-uri de Supraviețuire în Izolare. Cel puțin 500. Ca să putem lua în calcul și mai mulți bătrâni fără sprijin sau familii cu mulți copii.

Kiturile le vom livra noi pe dealuri, ne vom prăfui și ne vom asigura că le livrăm cu bucurie. Ele trebuie doar să ajungă la noi la Negrești în formă concretă sau sub formă de donație.

Această prezentare necesită JavaScript.

Ce trebuie să conțină un kit?

– 1 sac de cartofi

– 1 pui congelat, salam, gem, pateu, pâine, faină, drojdie, cozonac, orez, mălai.

– Spirt, produse de igienă

– Jocuri pentru copii. Pentru copiii care nu au tablete/telefoane etc sunt esențiale jocurile sportive. O minge, o paletă, o coardă.

– 1 carte încurajatoare cu scris mare”, au scris activiștii pe Facebook.

Deja o parte din produse a ajuns la copiii și bătrânii din Vaslui.

”În numele mămicilor și tăticilor vă mulțumim pentru mâncare și bunuri de uz casnic. În numele copiilor, vă mulțumim unanim pentru mingii.

«Mare pomană v-ați făcut cu jucăriile astea.»

Programul Kitul de supraviețuire în izolare e activ până la sfârșitul stării de urgență”, au precizat onegiștii pe Facebook.

NOTĂ: Articol publicat în cadrul proiectului ”România ajută!”, realizat de G4Media.ro în parteneriat cu Fundația Konrad Adenauer.

Sursa foto: Facebook/Dragoste desculță

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Moldova reala!Ati fost lasati in paragina, cu wc in fundul curtii!

    • De 30 de Ani Moldova si sudul subdezvoltat voteaza cu PSD, baronii Dumitru Buzatu de la Vaslui, Ionel Arsene de la Neamt, Marin Opriasan de la Vrancea, Paul Stanescu de la Olt, Badalau de la Giurgiu, Nicusor Constantinescu de la Constanta, TOTI cu Averi uriase, in timp ce amaratii astia mor de foame, care au mai ramas ca majoirtatea au plecat, fugind de saracie, astia voteaza tot cu PSD, isi merita soarta!!!

  2. Olt, Giurgiu și Constanța nu sunt în Moldova!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.