G4Media.ro

FOTO Poliţiştii italieni au traversat ţara într-un Lamborghini pentru a livra doi…

Sursa foto: Facebook / Polizia di Stato

FOTO Poliţiştii italieni au traversat ţara într-un Lamborghini pentru a livra doi rinichi / Poliţia rutieră italiană are două Lamborghini Huracan / Mașinile au peste 600 de cai putere şi ating o viteză maximă de 325 km/h

Poliţiştii italieni au traversat o parte din ţară cu o maşină Lamborghini pentru a livra doi rinichi pacienţilor care aşteptau transplantul, a anunţat marţi Poliţia Naţională, transmite Agerpres, care citează AFP.

„Pe drum, pe autostradă, pentru a livra cel mai frumos cadou de Crăciun: viaţa. Datorită unui Moş Crăciun special al Poliţiei Naţionale, două persoane au primit câte un rinichi donat”, a scris poliţia italiană pe pagina sa de Facebook.

În fotografii pot fi văzuţi un poliţist şi o asistentă care instalează în portbagajul maşinii de curse o cutie frigorifică medicală albastră în care se aflau cele două organe.

Poliţiştii au plecat marţi din Padova (nord-est) şi au livrat un rinichi la spitalul din Modena, apoi l-au transportat pe cel de-al doilea la Roma.

Poliţia rutieră italiană este echipată cu două Lamborghini Huracan, bolizi care dezvoltă peste 600 de cai putere şi ating o viteză maximă de 325 km/h.

Cele două maşini sunt utilizate pentru interceptarea şoferilor de autovehicule care au săvârşit infracţiuni, însă sunt repartizate şi în cadrul altor misiuni de urgenţă, cum ar fi transportul de organe.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

  1. Si la noi cu 600 de BMW-uri transplantam toata tara!
    Girofare si nonstop in misiune! 🤣🤣🤣

  2. ….nu era mai simplu pe calea aerului? Spun si eu…

  3. Cu un Golf de 250cp nu se puteau deplasa cu 230-250km/h? Ma îndoiesc ca a mers mai tare cu Lamborghini-ul, în ciuda celor 600cp, ținând cont că autostrada e totuși destul de aglomerata. Desigur, plecam de la premiza ca n-au avut un elicopter la îndemâna.

  4. Greșit spus „a traversat” pentru că de la Padova la Modena ai o oră de mers,de la Modena la Roma trei ore. Primele orașe se află în nordul Italiei iar Roma undeva la centru,deci pentru a traversa trebuia să fie de la nord la sud

  5. Am o stima deosebita pentru polițiștii din Italia și Franța.Sunt școliți foarte serios și caută întotdeauna să ajute.E distanta mare intre aceste doua poliții și ghertoii noștri din Romania.