G4Media.ro

FOTO Marko Attila, politicianul UDMR fugit în Ungaria și căutat de Interpol,…

FOTO Marko Attila, politicianul UDMR fugit în Ungaria și căutat de Interpol, a fost surprins la masă în Budapesta cu politicieni ungari și români – Libertatea

Cotidianul Libertatea a publicat primele imagini cu politicianul Marko Attila (UDMR), condamnat în România și refugiat în Ungaria. Deși este căutat de Interpol, Marko Attila apare în fotografiile făcute la Budapesta în compania unor politicieni maghiari și români, scrie Libertatea.

Astfel, imaginile îl arată pe Marko Attila la o terasă împreună cu Tamas Sandor, președintele Consiliului Județean Covasna, și Potapi Arpad Janos, secretar de stat în Guvernul Ungariei, coordonatorul Secretariatului de stat pentru politica națională. Cei trei participau la Festivalul Secuiesc din Budapesta, desfășurat în perioada 11-13 mai 2018.

Reamintim că Marko Attila, fost șef al Departamentului pentru Relații Interetnice din Guvern și ex-deputat UDMR, a fost condamnat definitiv la trei ani de închisoare cu suspendare, pentru retrocedarea ilegala a clădirii Colegiului Szekely Miko, din municipiul Sfântu Gheorghe. El a fost condamnat în primă instanță la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul ANRP. Liderul UDMR a fugit în Ungaria, de unde postează deseori mesaje pe Facebook și dă interviuri în presa maghiară și cea română. Autoritățile de la Budapesta nu au făcut până acum eforturi de a-l aresta și trimite în România, mai scrie Libertatea.

Citește tot articolul pe Libertatea.ro

Foto: Libertatea

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Nu inteleg. Unde e „senzationalul”? Astea-s lucruri la ordinea zilei.

  2. Intr-adevar, Romania este un stat mafiot.
    Altfel, n-ar fi putut scapa in strainatate atati condamnati penal cu greutate, n-ar fi putut fi achitati atati hoti, n-ar fi putut fi lasati neanchetati majoritatea hotilor si n-ar fi putut comite abuzuri peste abuzuri toate institutiile statului.

    • Romania e o tara furata, iar cum noi nu se simtim proprietari de drept nu o aparam cum trebuie. de remarcat lipsa acuta de lideri si de grupuri care sa aiba o viziune in discursuri.

  3. Cum sa nu scape cand IUDEMERE este in cardasie cu hotii si „condamnatii penali” (sa ma iesprim ielegant), ca doar interesele sunt comune. Cei de la putere „nu scapa” niciunul de „atacurile” coruptiei care trebuie starpiti de mici. (prin meetinguri justificate ale PSD-ALDE-UDMR)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.