G4Media.ro

FOTO Imagini exclusive cu Lamborghini Urus și un Bentley, mașinile de lux…

Foto: G4Media

FOTO Imagini exclusive cu Lamborghini Urus și un Bentley, mașinile de lux conduse de Iulian Dumitrescu și familia sa. Mașinile nu apar în declarația de avere

Iulian Dumitrescu, președintele PNL al Consiliului Județean Prahova, și soția sa conduc în mod curent doi bolizi de lux a căror valoare cumulată este de peste 500.000 de euro, au declarat pentru G4Media surse politice. E vorba despre un Lamborghini Urus și un Bentley, conform imaginilor G4Media.

Cele două autoturisme nu figurează în declarația de avere a politicianului liberal aflat în centrul unui dosar în care procurorii DNA au făcut joi percheziții. El a trecut în declarația de avere un autoturism Land Rover. Percheziția a vizat și reședința din cartierul de lux Stejarii din nordul Capitalei, în care Dumitrescu ar avea un apartament de 800 de mp, pentru care ar plăti o chirie lunară de 6.000 de euro.

masini lux iulian dumitrescu, bentley, lamborghini urus
Foto: G4Media
masini lux iulian dumitrescu, bentley, lamborghini urus
Foto: G4Media
masini lux iulian dumitrescu, bentley, lamborghini urus
Foto: G4Media
masini lux iulian dumitrescu, bentley, lamborghini urus
Foto: G4Media
masini lux iulian dumitrescu, bentley, lamborghini urus
Foto: G4Media

Context: Unul dintre cei mai influenți lideri liberali, Iulian Dumitrescu este unul dintre cei patru prim-vicepreședinți ai PNL. A fost unul dintre principalii pretendenți din PNL pentru a prelua Ministerul Transporturilor în guvernul Nicolae Ciucă.

Iulian Dumitrescu este unul dintre liberalii care îi cereau favoruri fostului ministru al Transporturilor, Cătălin Drulă (USR), în stenogramele DNA.

S-a numărat printre promotorii unei înțelegeri cu PSD.

PRO TV a publicat în mai 2023, în cadrul emisiunii „România, te iubesc!”, investigația denumită „Rețeaua Albanezu”, care arăta cum oameni apropiaţi ai lui Iulian Dumitrescu şi-au cesionat afacerile cu datorii la stat unor albanezi „sub ochii neputincioşi ai statului, iar instituţiile de control par paralizate sub influenţa reţelei de putere din spatele politicianului care conduce Prahova”.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

9 comentarii

  1. ciuma pnlista

  2. Cumva informatiile astea nu au ajuns la digi sau hotnews. Interesant.

  3. pana ieri nu a vazut nimeni ce masini au !

  4. Ce ghiorțani…..!

  5. Frate, asta e „gherla” rau de tot!

  6. Aici sunt banii dumneavoastră

  7. Sarantoc. Numai atat si-a permis din salariul lui de bugetar? Asteptam cu mare interest declaratiile fostului prim ministru cu strese si bineintes si cele ale latraului de servici de la Parlamentul european. Ei ce zice maica?

  8. Unii platesc taxe care se tot maresc, altii le fura. Propun marirea pedepselor si upgrade la puscarii. Votez pe ala care face asta.

  9. Confiscat tot