G4Media.ro

FOTO Galben și albastru peste tot la Olimpiada Națională de TIC, de…

Foto: isjialomita/onti2024 / Colaj Edupedu.ro

FOTO Galben și albastru peste tot la Olimpiada Națională de TIC, de la Slobozia, exact culorile partidului primarului din orașul-gazdă și al inspectoarei școlare generale / Elevii specializați în programare au fost duși în vizită la trei biserici în trei zile

Elevii olimpici la Tehnologia Informației (TIC), de la etapa națională desfășurată recent, au primit materiale promoționale – ghiozdane și ecusoane – în aceeași schemă de culori a Partidului Național Liberal – galben și albastru, în an electoral cu patru rânduri de alegeri, după cum se arată în mai multe fotografii postate de Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Ialomița, prezintă Edupedu.ro.

Folosirea culorilor de partid vine în contextul în care ne aflăm în plină campanie electorală.

Olimpiada s-a ținut la Slobozia, în județul Ialomița. Primăria, care a avut implicare în organizare, asigurând de exemplu transportul pentru activități și sălile de deschidere/închidere a competiției, are un primar PNL candidat pentru un nou mandat la alegerile din acest an.

  • Iar inspectoarea școlară generală, Steluța Iuliana Mitrea, este și ea membru PNL și soția viceprimarului din Țăndărei (sursa), Mircea Traian, candidat 2024 la primăria din Țăndărei, conform listelor de la Biroul Electoral Central (BEC).

FOTO și articolul complet – pe Edupedu.ro.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. De cand pana cand copii sunt iertati? Orice pentru voturi! 🤬

  2. Care e treaba Programatorii IT au fost dusi la 3 biserici ? A ajuns biserica repository de cod sursa ?