G4Media.ro

FOTO Furtună cu grindină în sudul Italiei / Străzile din regiunea Basilicata,…

Sursa foto: Facebook / Meteoplus

FOTO Furtună cu grindină în sudul Italiei / Străzile din regiunea Basilicata, acoperite cu un strat gros de grindină, ce amintește de iarnă 

O furtună violentă cu grindină a lăsat un strat de alb în Ferrandina, localitate din regiunea Basilicata din sudul Italiei.

Ferrandina, în provincia Matera, a fost lovită de o rupere de nori, însoțită de vânt puternic: grindina a albit totul, relatează Meteoweb.eu.

Cele mai intense fenomene s-au produs între Basilicata, Apulia și în Sicilia, în timp ce alte furtuni intense se produc în Campania și Molise. Furtuni intense au afectat zonele centrale din Basilicata și din regiunea învecinată Apulia.

În Ferrandina, în provincia Matera, a avut loc o furtună cu grindină puternică care a lăsat un strat alb pe pământ. O rupere de nori a lovit și ea localitatea, însoțită de vânt puternic. Aceste condiții au îngreunat traficul rutier, blocând multe mașini pe șosele.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Nu e vorba ca nu s-a mai vazut e vorba ca sunt mai dese decat erau si vor continua sa fie . Oameni fara educatie care iau la misto orice situatie. Daia merge si omenirea cum merge.

  2. Cand ii va lovi direct vor intelege ca prostia se plateste.

  3. Cam asta-i Semnalul . Cand o ninge vara e cazul sa ne tiram.

  4. Așa este. Locuiesc in regiunea Basilicata și a făcut un dezastru furtuna de ieri. Drumuri închise acoperite cu pamant, copaci rupți pietre pe drumuri, zone inundate totul în 30 minute de ploaie.