G4Media.ro

FOTO E demolat trotuarul de la Pasajul Ciurel pe care se urcau…

FOTO E demolat trotuarul de la Pasajul Ciurel pe care se urcau autobuzele STB ca să poată lua curba

Un trotuar de pe breteaua Pasajului Ciurel pe sensul Șoseaua Virtuții-Splaiul Independenței este demolat miercuri, după ce imaginile filmate în urmă cu o săptămână arătau că autobuzele STB erau obligate să urce pe trotuar sau să intre pe contrasens ca să urce pe respectiva bretea.

G4Media scria la câteva zile de la inaugurare că, după o investiție de circa un sfert de miliard de lei, pasajul Ciurel pune adevărate probleme autobuzelor Societății de Transport București (STB). Filmările G4Media aratau cum mai multe dintre autobuzele STB, care circulau spre Splaiul Independenței, călcau linia care separă benzile de circulație ca să urce pe breteaua dinspre Șoseaua Virtuții a pasajului. Partea bună era că din sens opus nu veneau mașini deoarece pasajul nu duce nicăieri deocamdată.

Cu o zi înainte de materialul G4Media, un bucureștean publicase pe Facebook o înregistrare în care un autobuz STB s-a urcat cu roțile din dreapta pe trotuar pentru a putea lua virajul.

Pasajul e realizat de asocierea Max Boegl-Astaldi-Euroconstruct.

Un reprezentant al constructorului a declarat pentru G4Media.ro că ”acum se realizează banda de extindere a Șoselei Virtutii pe sensul Crângași-Lujerului din zona nodului (pe sensul celalalt este deja executată), iar breteaua în discuție se va racorda la șoseaua extinsă. Inițial breteaua era racordată temporar la situația existentă, pentru a se asigura funcționalitatea nodului Virtuții până la definitivarea lucrărilor de termoficare/canalizare”.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

 1. avea dreptatea fiara. s-au post pe demolat cacaturile facute de ea!

 2. Super tare! Acu’ sa vina Firea sa inaugureze demolarea. Cu panglica!

 3. Bănuiesc că pe banii proiectantului /constructorului …sau a fost proiectat pentru Mercedes nu autobuze turcești.

  • Un cacat integral!
   In normativul de proiectare pentru drumuri e trecuta raza minima de curbura si latimea minima în curba si în aliniament functie de gabaritul vehiculelor ce urmeaza sa circule pe acolo.
   Iar un verificator de proiect (atestat de Ministerul Dezvoltarii) a semnat si stampilat ca proiectul corespunde normelor. Ce credeti, vom afla numele acelui verificator, sa-l putem scuipa un pic?

 4. Au avut dreptate cei de la TNR, „Firea face revolutie in trafic, demoleaza pasajul Ciurel” 🤣🤣

 5. firea a facut breteaua in ac de par! Doamne fereste , ce proasta!

 6. Deci un trotuar facut „ca lumea”, cu borduri si asfalt, era doar temporar??
  Cat de prosti ne crede PMB?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.