G4Media.ro

FOTO Dominic Fritz s-a căsătorit cu o chinezoaică, Yiran Lin: Sunt norocos…

FOTO Dominic Fritz s-a căsătorit cu o chinezoaică, Yiran Lin: Sunt norocos și recunoscător pentru iubirea și sprijinul ei necondiționat, și că și-a găsit locul, cu mine, la Timișoara

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, s-a căsătorit fără să facă prea multă vâlvă cu partenera sa, Lin Yiran (foto sus), care provine din Tianjin, R.P. Chineză. Cununia civilă a fost înregistrată în 5 august, însă Dominic Fritz și-a anunțat căsătoria doar ieri, 25 august, pe contul său de facebook, după ce informația a apărut în publicația demnitatea.info.

Potrivit publicației, încercarea edilului timișorean de a  menține discreția în privința căsătoriei sale a fost stricată de procedura Serviciului Stării Civile, care publică căsătoriile încheiate într-o rubrică de pe site-ul primăriei.

„De astăzi pe degetele acestea sunt inele. M-am căsătorit cu partenera mea Yiran Lin. Sunt norocos și recunoscător pentru iubirea și sprijinul ei necondiționat, și că și-a găsit locul, cu mine, la Timișoara”, a scris Fritz pe contul său de facebook.

Potrivit profilului de pe platforma Linkedin, Lin Yiran lucrează pentru Organizația Națiunilor Unite (responsabil afaceri umanitare pentru zona Africa), având o vastă experiență în organizații internaționale de sănătate și drepturi ale omului. A făcut studii la Londra (London School of Hygiene and Tropical Medicine) și vorbește chineza, franceza și engleza.

Sursa Foto: Facebook/Linkedin/demnitatea.info

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

26 comentarii

 1. nu e asta primul fanariot

 2. Progresism, multiculturalism si … care-i sotul si care-i sotia? Sau sunt termeni pusi deja la index? Partener 1 si partener 2 e bine?

  • PS Termenul de „chinezoaica” din titlul articolului este rasist si misogin. 😅

  • Nu-ti face griji, ca n-o sa le tii tu borcanul. N-o sa ajungi nici macar pe presul de la usa lor, darmite in dormitor. Vezi-ti de pufoaica ta si nu te mai ambala singur.

  • Salutam diversitatea, dar pentru ca treaba sa fie completa, copilul ar trebui sa fie negru. N-ar fi greu, la progresisti se poarta relatia deschisa si menajul in 3, 4, sau cat incape.

  • Lui Barbu ii place diversitatea, isi baga in rekt diverse obiecte, pe care apoi si le baga in gura. In plus, si-a scos si ultimul rand de coaste ca Marilyn Manson sa-si poata suge singur pwola.

 3. Normalitate occidentală şi la noi. Secolul XXI.

 4. Teoretic asiaticii au un IQ mai mare ca africanii și ca albii….deci poate e un câștig…..

 5. Dar poate ca nici el nu e cine stie ce barbat…

 6. Romanii=servitorii alogenilor :))

 7. O fi sigur ca sotia nu e cumva agent acoperit al serviciului de informatii externe al Chinei ?
  Cine stie, poate ca omul are un viitor politic maret in Romania si ar putea fi dirijat la momentul oportun.

 8. Să fie într-un ceas bun și casă de piatră!

 9. spionaj!!!
  spionaj!!!
  China va cuceri Timioara!
  Fugiti pana mai puteti ca va sudeaza astia usile de la bloc :))))

 10. Partidul Comunist Chinez e in tot si toate,Frtitzul a inteles de unde vine Lumina,adicalea de la Rasarit.Nu pot decat sa ma bucur ca Romania s-a intors in Epoca Fanariota.🤘

 11. Dincolo de toate mie-mi pare chiar o femeie frumoasa, daca oamenii se inteleg bine si se completeaza unii pe altii chiar nu vad unde-i problema….

 12. Fritz,

  Au trecut 11 luni de la alegerile locale, aproape un an de zile si in tot acest timp:
  – nu ati inceput Pasajul Solventul;
  – nu ati inceput nici un pod nou in Timisoara;
  – nu ati inceput nici o parcare noua in Timisoara (ba chiar ati anulat liciatatia la una) in schimb ne cocosati cu amenzile de la Politia Locala pentru ca nu avem unde parca;
  – nu ati miscat nimic legat de inelul 4 de centura;
  – vreti sa ne mariti impozitele si ati promis ca le micsorati;
  – vreti sa taxati toate parcarile;
  – nu ati dat pe nimeni afara din angajatii din Primaria Timisoara, doar i-ati rotit si daca ii numarati bine sunt mai multi acum fata de acum un an;
  – nu ati inceput nici una din salile sportive(cea din Lipovei si Sagului)
  – ati inchis Gradina Zoologica de nu avem unde sa ne plimbam copiii;
  – Colterm-ul e in faliment;
  – ati dat bani pentru festival de homosexuali si festival de emigranti in timp de ati desfintat Timfloralis si a v-ati luat de Ruga Timisoarei

  Esti un incapabil si un mincinos, , iar eu care te-am votat ma simt mintit si furat.

  • Sustin si Aprob!

  • Jack, de ce ești atâta de prost? Sunt curios, nu e o intrebare retorică!

  • @Jack: daca sunteti mai multi nemultumiti, aveti ce sa faceti. Folositi social media ca sa va organizati.

   OUG nr.57/2019 – Codul Administrativ
   Art. 162: Încetarea mandatului în urma referendumului
   (1)Mandatul primarului încetează ca urmare a rezultatului unui referendum local având ca obiect demiterea acestuia, conform procedurii prevăzute la art. 144 şi 145, care se aplică în mod corespunzător.
   (2)Referendumul pentru încetarea mandatului primarului se organizează ca urmare a cererii adresate în acest sens prefectului de locuitorii comunei, oraşului sau municipiului, ca urmare a nesocotirii de către acesta a intereselor generale ale colectivităţii locale sau a neexercitării atribuţiilor ce îi revin, potrivit legii, inclusiv a celor pe care le exercită ca reprezentant al statului.
   (3)Cererea cuprinde motivele ce au stat la baza acesteia, numele şi prenumele, data şi locul naşterii, seria şi numărul buletinului sau ale cărţii de identitate şi semnătură olografă ale cetăţenilor care au solicitat organizarea referendumului.
   (4)Organizarea referendumului trebuie să fie solicitată, în scris, de cel puţin 25% dintre locuitorii cu drept de vot înscrişi în Registrul electoral cu domiciliul sau reşedinţa în unitatea administrativ-teritorială. Acest procent trebuie să fie realizat în fiecare dintre localităţile componente ale comunei, oraşului sau municipiului.

 13. Deci, Dominic Fritz este Paul Chinezu modern https://ro.wikipedia.org/wiki/Paul_Chinezu

 14. De când Timișoara s a umplut de tot felul de neamuri de doi bani din alte județe ș a dus multiculturalismul orașului civilizația și bunul simț al locuitorilor vechii cetăți și am ajuns mai rai că miticii din sudul tarii și mai inculți că cei din nord estul țării . Astea fiind realitățile zilei nu știu ce va mai mirați că am decăzut de la rangul de oraș cosmopolit la cel de sat plin de opinii retrograde .Dar din păcate cei noi veniți în loc să se civilizeze și să și deschidă mintea rămas tot la stadiul omului animalic.

 15. Si cand i-or veni neamurile in vizita!Ce face masajul oriental..

 16. USR-istii zici ca au căutat in toată România si in toată lumea sa le găsească pe alea 0,1% cele mai urate si profitoare.

  Barna cu Olguța, Drula cu oratania po.citania Raluca păun, si alții – toți au niște pocitanii diforme bătute in cap care profita de pe urma muncii altora si a celorlalte femei din partid. A lui Mosteanu e singura finuța si drăguța!

  Cei de la PNL si-au ales doamne frumoase, normale, care arată fizic cel puțin la fel de bine ca românca medie. A lui Iohannis, Bode, Orban – toate sunt absolut superbe! Aici îți dai seama de calitatea omului.

  P.S.: Redacția, încetați cu discriminarea ilegală! Din moment ce ati permis insulte nesimtite la adresa lui Novak, un om admirabil cu o performanța excepțională, lăsați si adevarul obiectiv despre favoriții vostru, useristii!!

 17. INDIFERENT, cine ce ar face, ROMÄNUL tot nemultumit de la nastere si pänä la apus. Punct si rämän färä grai de atäta…