G4Media.ro

Fotbalistul brazilian Robinho a fost condamnat la 9 ani de închisoare pentru…

sursa foto: Facebook/ Robinho

Fotbalistul brazilian Robinho a fost condamnat la 9 ani de închisoare pentru viol în grup/ Procurorii din Milano au emis un mandat internațional de arestare și cer extrădarea starului AC Milan

Procuratura din Milano a emis, marţi, un mandat internaţional de arestare şi a cerut extrădarea fotbalistului brazilian Robinho, care a fost condamnat la nouă ani de închisoare pentru viol în grup, potrivit agenţiilor de presă italiene.

Este foarte puţin probabil ca jucătorul, care se află în Brazilia, să fie extrădat în Italia, deoarece Constituţia Braziliei interzice extrădarea cetăţenilor săi. Mandatul internaţional de arestare, în schimb, prezintă un risc pentru el, deoarece ar putea, în cazul unei călătorii în străinătate, să fie arestat într-o ţară care are acorduri cu Italia care prevăd extrădarea, potrivit presei.

„Pentru noi nu contează dacă îşi ispăşeşte pedeapsa în Italia sau Brazilia. Important este să o ispăşească, mai ales având în vedere infracţiunea comisă şi pentru a proteja femeile”, a declarat pentru AFP Jacopo Gnocchi, avocatul victimei.

Curtea de Casaţie italiană a confirmat în ianuarie pedeapsa de nouă ani de închisoare pentru viol în grup a unei tinere.

Faptele pentru care Robinho a fost condamnat datează din 2013. Şase persoane ar fi participat la un viol în grup, însă patru nu au fost identificate de anchetatori. Robinho era legitimat atunci la AC Milan.

Fotbalistul a participat la violarea în grup a unei albaneze atunci în vârstă de 23 de ani, într-o discotecă din Milano. Robinho şi prietenii săi au îmbătat-o pe victimă până când a devenit inconştientă şi incapabilă să opună rezistenţă. Apoi au întreţinut cu ea „raporturi sexuale multiple şi consecutive”, potrivit Corriere della Serra.

În primă instanţă, jucătorul brazilian şi prietenul lui Ricardo Falco au fost condamnaţi la 23 noiembrie 2017.

În decembrie 2020, condamnarea la nouă ani de închisoare a fost menţinută în apel de o instanţă din Milano.

sursa: News.ro, sursa foto: Facebook/ Robinho

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. Asta l-a violat pe Drula.

  2. Da de ce să nu facă omul pedeapsa cu suspendare într-o țărișoară ce acceptă acest lucru? Așa cum și Italia acceptă miliardarii României ce au ceva anișori cu executare acasă. Să nu mai spunem că pe unii îi ascunde de justiție cum ar fi plodul șefului LPF.

  3. Cere Italia mafioata extradarea cuiva? Pai Italia mafioata a devenit noul paradis al scursurilor condamnate in Romanistan : Savulescu,Strutinski,Dragomir SRI,Bica PITICOT etc.etc