G4Media.ro

Fostul senator UDMR Olosz Gergely a fost condamnat definitiv la 3 ani…

Fostul senator UDMR Olosz Gergely a fost condamnat definitiv la 3 ani cu executare de Înalta Curte de Casație și Justiție

Olosz Gergely, fost senator UDMR și fost președinte al Autorității naționale de reglementare în domeniul energiei, a fost joi condamnat definitiv la 3 ani de închisoare cu executare de Înalta Curte de Casație și Justiție pentru corupție. Decizia a fost luată de un complet de 3 judecători format din magistrații Ionuț Matei, Ioana Bogdan și Ioana Ilie, supranumit ”completul negru”.

Înalta Curte a menținut decizia din 2016 de la Curtea de apel București, unde Olosz Gergely a primit tot 3 ani cu executare.

 • „Condamnă pe inculpatul Olosz Gergely la o pedeapsă de trei ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă în formă continuată (două acte materiale). (…) Dispune confiscarea de la inculpatul Olosz Gergely a sumelor de 384.000 Euro şi de 400.000 lei. Menţine sechestrul asigurător dispus prin ordonanţele din 18.03.2011 şi din 01.04.2011 şi puse în executare prin procesul verbal din 05.04.2011, în ceea ce-l priveşte pe inculpatul Olosz Gergely, până la concurenţa sumei de 384.000 Euro (în lei la cursul BNR din data plăţii) plus suma de 400.000 lei”, au stabilit judecătorii.

În 2013, Gergely a fost condamnat la 7 ani de Tribunalul București, însă acea sentință a fost casată.

Potrivit unor surse din poliție, fostul parlamentar UDMR nu a fost găsit acasă.

Efectuam activități de căutare pe raza județului Covasna și întocmim formele necesare urmăririi naționale”, au explicat sursele citate pentru G4Media.ro.

Un alt fost parlamentar UDMR, Marko Attila Gabor, a fugit la Budapesta după ce a fost condamnat la 5 ani de închisoare în dosarul retrocedării frauduloase a Colegiului Szekely Miko, din Sfântu Gheorghe. În vară, Marko Attila Gabor a fost fotografiat la o terasă din Budapesta, deși a fost dat în urmărire internațională prin Interpol (foto aici).

Sursa Foto: Covasnamedia.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

 1. E DEJA PLECAT.
  LICURICII UNGURI AI LUI DRAGNEA SI TERICEANU NU SE SUPUN LEGILOR romaniei.

 2. Sigur nu e in tara. Bani avea, de ce-ar mai fi ramas?!

 3. Pai de asta stau udemeristii lipiti langa hotii dragnev si tariceanu, au si ei destui hoti penali care trebuie sa fie curatati de pete ,nu voteaza cu opozitia ca stiu ce-i asteapta daca pica guvernul!

 4. Maghiarii au dubla cetatenie, sunt condamnati in Romania si fac puscarie in Ungaria.

 5. Nu e corect, unde a săvârșit fapta acolo să execute și pedeapsa .

 6. Sursa din politie (locala) a declarat: hat, draghe, ce szo facem, ke noi l-om keutat akasze ka tot huszarul, dar hotzoman n-o fost akasze, foszta el dus la lukru cum cantatzi voi budos olahi. Ce sa facem noi, politia de rendorseg, om mersz si noi akasze, ca unde sza-l keutem daca nu-i akasze? Pe Google Mapsz? Pai sa-l kate nevaszta, ke si-o fura mai rau ca de la sztatul romaneste opresziv, pentru haz-porosit fara bilet de voie, ol draku bozgor proszt ke ne face de rushine.

 7. Cautati-l pe taresa la Orban acasa. Inca unul care va striga din toti rarunchii ca a fost „asasinat” politic!!!!

  Dat in urmarire internationala prin Interpol. Trebuie sa iasa el odata si-oadta din Ungaria….

 8. Efectuați lucrări de căutare ? La Budapesta să îl căutați, sub poala lui Orban…
  În rest…nu va avea mult de aşteptat, că acuşi-acuşi îl scapă ceilalți penali rămaşi în țară(har Domnului, mai sunt destui), în frunte cu drajnea,trădiceanu,toader,ciordache,şerban şi restul camarilei. Au de grijă să amnistieze bandiții ,că doar din aceaşi tagmă fac şi ei parte !!