G4Media.ro

Fostul ministru al sănătății, Florian Bodog, va fi audiat peste o săptămână…

Foto: Florian Bodog. Sursa: Inquam Photos / George Călin

Fostul ministru al sănătății, Florian Bodog, va fi audiat peste o săptămână în Comisia Juridică a Senatului / Votul privind hotararea Senatului de a cere urmărirea penală ar putea avea loc pe 21 aprilie

Fostul ministru al sănătății, Florian Bodog, va fi audiat luni, 19 aprilie, în Comisia Juridică a Senatului, după ce DNA a solicitat încuviințarea urmăririi penale în cazul fostului ministru, au declarat pentru G4Media.ro surse parlamenare. Potrivit acestora, raportul comisiei ar urma să fie redactat pe 20 aprilie. Votul privind încuviințarea începerii urmăririi penale solicitată de DNA ar putea avea loc pe 21 aprilie. Aceasta este propunerea de calendar votată luni de Comisia Juridică, propunere care ar urma să fie votată la 13.30 de Biroul Permanent al Senatului.

Procurorii DNA solicită Senatului încuviinţarea urmăririi penale a lui Florian Bodog, pe care îl acuză că atunci când a deţinut poziţia de ministru ar fi acţionat pentru ca o persoană angajată în funcţia de consilier personal să îşi încaseze salariul pe o perioadă de 12 luni fără să se fi prezentat la serviciu şi fără să fi prestat activităţile la care era obligată prin contract.

În 2019, senatorii au respins o solicitare similară cu privire la Florian Bodog, ulterior procurorii obţinând date privind comiterea de către acesta a altor patru infracţiuni: fals în înscrisuri şi abuz în serviciu.

Sursa Foto: Inquam Photos / Autor: George Călin

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Nu trece! Îl salvează UDMR.