G4Media.ro

Fostul ministru al Sănătăţii Florian Bodog este chemat luni la audieri în…

Fostul ministru al Sănătăţii Florian Bodog este chemat luni la audieri în Comisia Juridică a Senatului, în privința solicitării DNA de începere a urmăririi penale

Senatorul Florian Bodog, fost ministru al Sănătăţii, va fi audiat, luni, de la ora 12.00, în Comisia juridică, în cadrul procedurii derulate ca urmare a solicitării DNA adresate Camerei superioare a Parlamentului pentru încuviinţarea începerii urmăririi penale a acestuia.

Senatorii jurişti şi Florian Bodog au putut să studieze, săptămâna trecută, în sala Comisiei juridice, dosarul trimis de DNA.

Comisia juridică urmează să dea raportul în acest caz pe 20 aprilie.

„Biroul permanent va aproba raportul Comisiei juridice şi va stabili, în cinci zile, exercitarea votului de către plenul Senatului asupra propunerii pe care o vom înainta în baza raportului”, afirma, săptămâna trecută, senatorul PNL Iulia Scântei, preşedintele Comisiei juridice.

Procurorii DNA solicită Senatului încuviinţarea urmăririi penale a lui Florian Bodog, pe care îl acuză că atunci când a deţinut poziţia de ministru ar fi acţionat pentru ca o persoană angajată în funcţia de consilier personal să îşi încaseze salariul pe o perioadă de 12 luni fără să se fi prezentat la serviciu şi fără să fi prestat activităţile la care era obligată prin contract.

În 2019, senatorii au respins o solicitare similară cu privire la Florian Bodog, ulterior procurorii obţinând date privind comiterea de către acesta a altor patru infracţiuni de fals în înscrisuri şi abuz în serviciu, relatează Agerpres.

Florian Bodog. Foto: MS.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

  1. Uitaţi-vă numai ce figură de om cinstit are!

  2. De ce nu-l puneți ministru la MS? El nu a fost demis, deci e onest.

  3. Dna e o paiata, care doar incaseaza bani imensi de la stat! Zero rexultate, o institutie politico securista… Doar devalizeaza si fura banii de la gura copuiilor romani!

    • DNA, DIICOT, PG, toate parchetele sunt împuțite de procurori fără conștiință și coloană!

  4. Atentie sa aiba masca, sa nu aiba pistol cu tranchilizante, sa nu fie cu sosoaca, fara nsotitori.. mai bine nu va deranjati !

  5. Bodog ar fi rezistat pana la sfarsitul mandatului lui Catu! Asta ar fi dus si 2 Colectivuri si partidul l-ar fi sustinut.

  6. Catu a ratat sansa sa-l puna ministru la Sanatate, ar fi facut echipa buna cu Bode si Arafat ca au aceiasi stapani
    Dar nu-i timpul pierdut daca se reface USL…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.