G4Media.ro

Fostul jurnalist Liviu Alexa publică poze în premieră cu Liviu Dragnea înconjurat…

Fostul jurnalist Liviu Alexa publică poze în premieră cu Liviu Dragnea înconjurat de prietenii Vasile Dâncu și Doru Bușcu, deasupra unui tort cu minioni/ Alexa: Minionii sunt poporul român, folosibil și folosit de diverse partide

Fostul jurnalist, Liviu Alexa, unul dintre apropiații lui Liviu Dragnea, publică în ziardecluj.ro poze în premieră cu fostul lider PSD împreună cu Doru Bușcu și Vasile Dâncu. Poza ar fi din 28 octombrie 2015, de la sărbătorirea zilei de naștere a lui Dragnea și la scurt timp după ce fusese ales președintele partidului (12 octombrie). Este prima probă a relațiilor foarte apropiate dintre Doru Bușcu și Liviu Dragnea. Liviu Alexa confirmă că jurnalistul de la Cațavencii încasa bani de la PSD și îl consilia pe Dragnea, proaspăt ales șef al pesediștilor.

G4Media.ro a dezvăluit în premieră în august 2018 că Doru Bușcu este consilierul informal al fostului lider PSD. Bușcu a negat vehement la vremea respectivă că l-ar consilia pe Dragnea. Newsweek.ro a dezvăluit tot în 2018 că Doru Bușcu încasa de la PSD, prin intermediul unor firme de consultanță, cei mai mulți bani din sumele primite de partid drept subvenție de la stat.

Fost lider al PSD Cluj, Liviu Alexa îl prezintă Dâncu drept prietenul lui Dragnea, cu ”P” mare. Fostul lider PSD a declarat, într-un interviu acordat din penitenciar pentru Realitatea Plus, că ”a ținut enorm” la Dâncu, pe care îl considera ”unul dintre cei mai buni prieteni” și care i-a făcut ”primele prezentări despre statul paralel”. Dâncu a fost ales sâmbătă la Congresul PSD în funcția de președinte al Consiliului Național al PSD, parte din noua echipă de conducere a PSD a lui Marcel Ciolacu.

Liviu Alexa publică fotografia cu Bușcu, Dragnea și Dâncu în contextul în care ziarul Cațavencii condus de Doru Bușcu publică pe prima pagină un pamflet care vizează noua conducere a PSD, din care face parte și Vasile Dâncu.

”Cea mai stridentă ironie în exercițiul photoshopic al pamfletului vizual îl țintește pe Vasile Dâncu, profesorul, sociologul și, de sâmbătă, președintele legitim al Consiliului Național al PSD, culmea, fost prieten cu Doru Bușcu. Să nu considerați acest pamflet vizual un act de trădare a prieteniei pentru Vasile Dâncu din partea lui Doru Bușcu. Libertatea editorială, deși e greu de înțeles de către unii acest lucru, este mai presus decât facturile încasate de la PSD de către Bușcu sau Vasile Dâncu, spun asta pentru că și pentru mine, care am încasat bani de la PSD, în vremuri în care nu dețineam funcții politice, libertatea editorială de a-l critica pe Liviu Dragnea sau pe alți lideri mai mici din PSD a existat”, scrie Liviu Alexa în ziardecluj.ro

Fostul jurnalist, Liviu Alexa, explică și simbolistica tortului cu minioni:

”Suntem în anul 2015 și capodopera de desene animate Despicable Me (Minions) a avut un succes năucitor, culmea, mai mult în lumea adulților. Minionii, caractere ficționale, haioase, incapabile să vorbească și, deci, fără posibilitatea de a fi auzite, comportându-se copilărește, seamănă cu noi, pulimea. Minionii sunt poporul român, folosibil și folosit de diverse partide, manipulabil mai dihai ca o sectă de baptiști ce văd un extraterestru coborând din ceruri. Și, în film, pe bune, ca și în viață, tot pe bune, minionii ajung să fie recrutați și să lucreze pentru cele mai demne de dispreț personaje – pentru ticăloși, hoți, infamii bandiți, printre care și Felonius Gru, poate cel mai demn de dispreț personaj.

Suntem în 2015 și Liviu Dragnea își sărbătorește ziua în fața tortului, zâmbește relaxat înconjurat de două personaje, de doi apropiați, cu adevărat apropiați: Geniul și Prietenul. Geniul e Doru Bușcu, care îi dă sfaturi lui Liviu, abia ales președinte al PSD, și căruia îi prevede un mare viitor. Prietenul, cu P mare, este Vasile Dâncu, omul căruia Liviu i se confesează ca un frate, așa cum și Liviu este fratele pe care Vasile nu l-a avut. În fața lor, oameni ce, la un moment dat, în doar câteva luni vor începe să conducă și să fasoneze România, un tort absolut haios cu niște minioni simpatici supervizați de la înălțime de infamul Gru.

Dacă ar fi să fim măgari, pe profesorul Dâncu l-am asemui cu Professor Flux, care, în desenul animat, își este și minion, dar sieși își este și stăpân. Dacă ar fi să fim porci, pe Doru Bușcu l-am asemui cu Herb Overkill, inventatorul care creează diverse arme, poate chiar și de manipulare.

Deși au trecut atâția ani de atunci și, chiar dacă astăzi știu mai multe și mă răsfăț că sunt puțin mai înțelept decât atunci, încă nu îmi dau seama cine o fi cu adevărat infamul Gru. De ar fi fost Liviu infamul Gru, nu ar fi ajuns la pârnaie, părăsit de prieteni și de propriul său partid.”

Citește integral pe ziardecluj.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

33 comentarii

  • Are mana buna Buscu: mai intai i-a luat banii lui Sorin Ovidiu Vintu, apoi pe ai lui Dragnea. Pe cine o fi pus geana acum?

  • Tu cât iei?

  • Rak:
   Gata, fugi la casierie !

  • USR+?? au fost la guvernare si nu stiu? au tot felul de „doctoranzi” si „masteranzi”? e partid alcatuit din tot soiul de bugetari din tata in fiu, cu averi dubioase? e partid care isi foloseste influenta de a angaja pile?

  • Rak… Este prescurtarea cuvântului ” Rachet” , Nu? Chiarbti see potriveste

 1. Păi exact așa consideră politicienii poporul român de 30 de ani încoa, dreptate aveți, un popor de minioni în slujba lor jajja incredibil, javre ordinare, hoți, corupți, însetați după putere, cu ei au tras în neantul corupției toate celelalte puteri(justiția, poliția, administrativul, primariietc) adevarate caste nu altceva!!! Și eu un servil, umil cetățean mă chinui să trăiesc corect față de mine, nu față de javrele astea, sunt un minion dar ma servesc pe mine jajaj in primul rând, și, adevarat, indirect, fără sa vreau câteodată si pe javrele astea, ca dealtfel majoritatea românilor. Rușine România

 2. Dincu era omul care asigura buna colaborare cu guvernul Ciolos. Ca altfel nu-mi explic.

 3. Alegerile din acest an sunt despre altceva, despre ceva ce Nicusor Dan a spus deja ,dar nu in intregime .

 4. cuvintele sunt de prisos ,se va vedea clar in alegeri .

 5. „Jurnaliști” … gen. Alți „jurnaliști”… gen:

  ion „coroiu” cristoiu sau eternul bun prieten al tuturor
  sorin „deleanu” roșca-stănescu
  bogdan chireac sau sifonul banilor publici
  moșierul mircea dinescu poetul zis si mirceafătecălucrezi!
  cozmin cozminovici gușevici ❤️ putin
  preacinstitul dan andronic
  guvernatorul liviu mihaiu

  Numai oameni devotați adevărului și informării corecte a publicului românesc în presa „civilă” românească. Un „jurnalist” care bea și mănâncă tort cot la cot cu un politician-mafiot-infractor este un colaborator. La fel și toți cei care au mâncat din mâna lui Sorin Ovidiu Vântu, Adrian Năstase sau Ion Iliescu. Poate nu au toți epoleți în sensul literal al cuvântului, dar vânduți au fost și sunt la orice oră. Întâmplător sau nu toți băieții ăștia apropiați de politic sunt putred de bogați, iar România tot pe ultimul loc este la tot. Eu am ajuns să nu mai citesc sau să schimb canalul când văd de 20 de ani aceleași canalii care put a euro, dolari și epoleți. Ăștia sunt cei mai în măsură să critice? Să comenteze? Niște lăutari împuțiți? Tonomatele cu euro ale grupurilor de interese mafiote-securiste?

  Ultimii 30 de ani reprezintă o frescă a imposturii și prostiei generalizate. O țară în care nulitățile și lichelele latră tare și se suie în vârful grămezii. Uitați-vă ce clovni candidează la locala în capitală. Așa e toată țara – un circ de doi lei. Presa românească e în moarte clinică și pentru că a fost populată de oameni fără nici o urmă de integritate sau credibilitate.

 6. La TVR 1, la emisiunea lui Ionut Cristache de la PSD-Antena 3, acest Doru Buscu e invitat permanent, pe bani grei de la PSD evident!
  E unul dintre cei mai bogati jurnalisti, alaturi de nelipsitul PSDist Bogdan Chiriac, si el abonat la BANII publici de la PSD!
  Uite de ce nici AZI, dupa aproape 4 LUNI de zile, PSD in ciuda unei Decizii DEFINITIVE a Instantei REFUZA sa faca PUBLICE Cheltuielile DETALIATE cu BANII publici primiti ca Subventie de partid pe ANII 2016, 2017, 2018!!

  „6 Mai 2020: DIGI 24 sau Pagina de Facebook a RESET Iasi: „Un grup civic din Iași anunță că a câștigat procesul cu PSD: Va trebui să ne spună cum a CHELTUIT Banii din Subvenții.
  Un grup civic din Iași anunță că a câștigat procesul cu PSD: Va trebui să ne spună cum a cheltuit banii din subvenții
  06.05.2020.
  Grupul civic Reset din Iași anunță, miercuri, că a câștigat definitiv procesul cu PSD, în dosarul deschis după ce Partidul a REFUZAT să transmită ONG-ului, în baza Legii 544/2001, situația Detaliată a Cheltuielilor pe 2016, 2017 și 2018 provenite din Subvenții de la stat, relatează Mediafax.
  Conform organizației non-guvernamentale, Curtea de Apel Iași a menținut Decizia de fond care i-a dat câștig de cauză.
  „PSD nu a catadicsit să ne răspundă, ne-a ignorat și sfidat toate apelurile, iar după ce i-am chemat în instanță, a venit cu explicații și întâmpinări fie puerile sau caraghioase (legate de calitatea procesuală sau adresa noastră de email), fie contrare legii. Toate explicațiile fanteziste ale pârâtului au fost spulberate rând pe rând de instanța de 3 judecători ai Curții de Apel Iași. De exemplu, unul dintre motivele invocate de PSD pentru nefurnizarea informațiilor solicitate a fost că acestea pot fi consultate online. Instanța a precizat însă că tocmai caracterul public al acestor informații ar fi trebuit să ușureze sarcina pârâtului de a furniza informațiile cerute. De asemenea, faptul că orice cetățean poate avea acces la mediul online nu absolvă autoritatea publică de sarcinile stipulate în mod expres de Legea 544/2001”, arată sursa menționată.
  Așadar, ONG-ul spune că PSD trebuie să spună cum a Cheltuit banii din subvenții, „fără amânări și alte tertipuri”.

  Nici AZi, la sfarsit de August 2020, PSD nu a facut publice Cheltuielile detaliate pe 2016-2017-2018 ale BANILOR publici primiti ca Subventie, asa cum a DECIS Definitiv Instanta!!
  Ce subvenție au primiit partidele din BANI PUBLICI în 2019, de exemplu:
  PSD – 143,7 milioane Lei
  PNL – 65,8 milioane Lei
  USR – 19,3 milioane Lei
  ALDE – 14,3 milioane Lei
  PMP – 9,3 milioane Lei
  UDMR a preferat să primească bani ca minoritate națională și nu ca partid politic. (ca sa primeasca Kelemen Hunor LUNAR de la UDMR suma uriasa de de 10.500 de Lei/Luna, organizație plătită tot din BANII PUBLICI ai statului român, iar soția lui a încasat și ea aproape 5.500 de lei/Luna, tot de la UDMR.(Conform ultimei Declaratii de avere a lui Hunor, de zilele trecute!)

  • @lili:
   Nu au stiut cu cine au de a face ?II Trebuiau sa ceara si obligarea PSD Iasi la plata unei sume pe zi de intarziere din momentul pronuntarii hotararii si pana la executarea ei ! Se poate face si acum ! Ar merita ca in zilele astea de campanie sa le blocheze conturile un executor judecatoresc !

   PS. Cu nenorocitii doar asa trebuie facut ! :((

  • @lili:
   Nu au stiut cu cine au de a face ?II Trebuiau sa ceara si obligarea PSD Iasi la plata unei sume pe zi de intarziere din momentul pronuntarii hotararii si pana la executarea ei ! Se poate face si acum ! Ar merita ca in zilele astea de campanie sa le blocheze conturile un executor judecatoresc !

   PS. Cu pesedistii doar asa trebuie procedat ! :((

 7. Toate cele din articol nu sunt noi pt mine !
  Interesanta este insa sinceritatea (nedusa pana la capat) a d-lui Liviu Alexa : „… spun asta pt ca si pt mine (Liviu Alexa – n.m.), care am incasat bani de la PSD, in vremuri in care nu detineam functii politice, libertatea editoriala de a-l critica pe Liviu Dragnea (…) sau pe alti lideri mai mici din PSD a existat.”

  PS. Cand / daca va fi vorba de sinceritate totala in aceasta privinta atunci vom putea spune ca omul si-a rascumparat pacatele trecute (din perioada pesedista).

 8. PSD si asociatii – grup infractional organizat care-si bate joc de Romania din 1990 incoace cu sprijinul „inteleptului” popor roman!

  Caz unic in lume: un popor care se fura singur votand pe cei ce-si bat joc de el! In orice tara, organizatia criminala PSD ar fi fost decimata prin vot si prin aplicarea legii in maxim 15 ani. La noi, aceasta clica de talhari isi face de cap nestingherita, fara s-o deranjeze nimeni.

  Pana cand aceasta clica de banditi, numita PSD, nu va dispare din peisaj, sansele Romaniei sunt ZERO, din toate punctele de vedere.

 9. asta ne arata ca draknea oricat de lider se credea, psd e condus de altii

 10. Așteptăm poza cu Tapalaga, Helvig și Soros

 11. Dar la biata fată, la Irinuca, nu v-ați gândit inainte să publicați imaginile cu tortul ornat cu minioni? Cum să-l uite ea, mititica, pe Daddy al ei drag și să-și vadă de viață în continuare alături de moșul putred de bogat cu care e încurcată la ora actuală, dacă Presa-cea-Rea a ales să răscolească amintiri dureroase!?
  PS. Vă recomand să vă turnați cenușă in cap și să plătiți acatiste pentru a fi iertați !
  PPS. N-am dat numele moșului putred de bogat de această dată din motive legate de Pandemie, că nu vreau să fie asaltat de ziariști pe această temă și sa-l am pe conștiință…

 12. Bine punctat, FOSTUL ziarist, FOSTUL sef PSD Cluj pentru 2 luni si mai nou ostracizat din viata publica clujeana: Ostracizarea FOSTULUI ziarist grobian, Liviu Alexa, din Cluj: https://www.youtube.com/watch?v=eCrbgn2GPFc

  • cu asta s-a facut de rasul clujului. nu am vazut in viata mea ceva mai original si mai amuzant intrebarea mea este, a plecat sau nu din cluj dupa treaba asta?

  • avaiiiiii. fac pipiiiii pe mine. vedeti ce i-au facut astia la ciumpalacul de alexa rosiaticul lui zdragnea?
   avaiiiiiiii hahahahahahahahaha
   iti vine sa te pipi pe iellll

 13. Doru Buscu la parangheliile infractorului Dragnea, Mircea Dinescu la catarama ii cere bani escrocului Sorin Ovidiu Vantu, ca deh, el dadea in putere la comanda patronului ca un adevarat om de caracter:

  ”SOV: ‘Neaţa, tati. Te salut!
  MD: Să trăieşti, coane, ce faci, bă?
  SOV: Bine, tati, felicitări pentru emisiune!
  MD: Mersi, bă, da’ ai văzut că ăsta (n.r. – Tănase) tot nu dă, nu vrea să dea. De atâtea emisiuni şi n-a dat.
  SOV: Da…
  MD: Nu vrea el!
  SOV: Lasă… a fost foarte bine, nu? Ascultă ce îţi spun eu, tati. E un pas făcut spre normalizare. Realitatea TV e o instituţie patronală, tati. Deci, răspunde intereselor patronului.
  MD: Da, da, aşa e, bă! Dar, băăăi, ştii ce mi-a zis?
  SOV: Ă?
  MD: Mi-a zis: „Mircea, eu nu dau aşa în Putere fără motiv. Chiar dacă faultează, nu dau!

  MD: Am crezut că-mi stă inima!
  SOV: Da, dar era prea pe faţă, n-avea ce să facă băiatu’….
  MD: Da, coane, da’ să nu dea deloc? Uite la Corina… (n.r. –Drăgotescu)”

  Un duet al intelectualitatii romanesti, talentati cu carul fara doar si poatedar cu caractere de urinat pe ele, nu alta.

 14. „Fostul jurnalist Liviu Alexa publică poze în premieră cu Liviu Dragnea înconjurat de prietenii Vasile Dâncu și Doru Bușcu, deasupra unui tort cu minioni/ Alexa: Minionii sunt poporul român, folosibil și folosit de diverse partide”

  Perfect adevarat … de ce trebuie sa dam cu anatema in cel care spune adevarul?!

  Chiar nu e un secret ca democratia este forma de putere care se fondeaza pe prostia maselor/vulgului/poporului, cum va place … masa e formata de o diversitate de indivizi, din care majoritatea covarsitoare este rezultatul scolii care scoate pe banada rulanta 40% analfabeti functional … de aceea, intotdeauna alegerea unor indivizi cu putere (de decizie?) asupra maselor este rezultatul manevrarii maselor … e dur? cum vroiati sa spun: rezultatul convingerii majoritatii alegatorilor/electorilori? rezultatul alegerii de catre popor?
  Traiti numai din naivitati si va meritati destinul.

 15. Compararea poporului român cu minionii, care se pun în slujba celui mai ticălos stăpân este, cred eu, justificată în cazul d-lui Dragnea.

  …Pentru că de fiecare dată, în scenariile filmelor, deși se străduiesc să-și servească foarte bine stăpânii infami, minionii reușesc să facă exact pe dos, distrugându-i. În cazul d-lui Dragnea, „minionilor” le-a ieșit foarte bine, în conformitate cu scenariul filmului.

  Pe de altă parte, „jurnalistul” șef PSD Alexa este cunoscut mai degrabă pentru apropierea de L Dragnea, șantaje și grobianism decât pentru performanțe în presă, prin urmare amintirea sa este dezgustătoare.

 16. Minioni… Chiar așa ne considera aceasta shleahta..
  Îmi amintește despre o povestire, reală sau adaptata din trecutul nostru ceaușist.. Și anume, că în una din ” excursiile” cuplului ceaușescu cu elicopterul deasupra Bucureștiului, mult prea „inteligenta și empatica”elena ceaușescu a remarcat cozile imense ale bieților oameni care așteptau să cumpere alimente, și ar fi zis” uite nicule, parcă sunt niște viermișori care mișcă”
  Uite ce concurență au… Unde ești tu covid, de nu-i găsești pe toți ăștia?

  • Astea-s legende urbane. O variantă era ca se plimbau cu automobilul și ea zice: uite-i pe șobolanii ăștia, nu se mai satură.

 17. Oare foloseau tot soseta patentata de vantu? Sau, mai lipsiți de inhibiții, erau piele pe piele?

 18. Fara scoala corecta , justitie si politie puternice si corecte , ramanem „un popor de minioni ” la cheremul incompetentilor , hotilor , mincinosilor si ticalosilor.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.