G4Media.ro

Fost purtător de cuvânt al lui Klaus Iohannis și consultant la Electrica,…

sursa foto: Facebook

Fost purtător de cuvânt al lui Klaus Iohannis și consultant la Electrica, Mădălina Dobrovolschi revine la postul național TVR1, cu emisiunea „Ţară, ţară, cine eşti?”

Mădălina Dobrovolschi anunță pe contul de facebook că revine în Televiziunea Română, pe postul TVR1, cu emisiunea „Ţară, țară, cine eşti?, care va fi difuzată vinerea, de la 18.55,  începând din 30 septembrie.

„Dragi prieteni, am o veste foarte frumoasă!  Ne revedem la tv!  (…) Este o bucurie pentru mine reîntoarcerea în lumea pe care o cunosc cel mai bine şi care a fost mereu cea mai apropiată de sufletul meu – televiziunea. Şi mă întorc oferind publicului un proiect de suflet. O emisiune care este dedicată nu problemelor, ci soluţiilor, o emisiune în care vedem că indiferent în câte topuri negative ar fi aşezată România, sunt oameni care reuşesc să găsească rezolvări. Implicarea socială, caritatea, disponibilitatea de a face bine schimbă mult soarta unei comunităţi. Vom cunoaşte împreună oamenii care au energia, deschiderea şi implicarea de a scoate România din zona topurilor negative (…)”, a scris Mădălina Dobrovolschi pe contul de facebook.

Anul trecut, în aprilie, Corina Popescu – CEO-ul companiei de stat Electrica – o luat-o consultant pe Mădălina Dobrovolschi, după ce acesta a fost și purtător de cuvânt al președintelui Klaus Iohannis. Compania anunța că are în plan crearea unei fundații în cadrul Electrica, care să finanțeze/sprijine proiecte de responsabilitate socială corporativă, astfel că Dobrovolschi s-ar fi ocupat de coordonarea acestui proiect.

Informația a fost confirmată pentru Economedia de către Mădălina Dobrovolschi, care a precizat că deține funcția de senior consultant al managerului Corina Popescu, funcție pe care a ocupat-o prin concurs.

Mădălina Dobrovolschi a anunțat, în octombrie 2020, că pleacă de la Realitatea PLUS, unde modera emisiunea „Legile Puterii”, difuzată în prime time.

Din 2016 și până în 2020 a ocupat funcția dde purtător de cuvânt al preşedintelui Klaus Iohannis. Mădălina Dobrovolschi a mai fost jurnalist la TVR, B1 TV și Antena 3. În campania pentru alegerile prezidențiale din 2014, ea a moderat, la postul B1 TV, dezbaterea dintre Klaus Iohannis şi Victor Ponta.

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

14 comentarii

 1. Nicidecum vestea nu e frumoasa.Parca era sub un alt nume ,Puşcalãu.Nici la B1 nu a facut mare realizare iar in serviciul presedintelui verbul lipsea.

 2. Cine se uită la TVR 1?

  • Comunistii si Iliescu.

 3. Reporter: – Cine te-a angajat măi Mădă la cazarma unde au activat cadre grele precum Teodor Brateş, Horia Moculescu şi Mircea Dinescu – Poetul ???

  Mădălina Dobrovolschi: – Cum cine măi, fată? 😊 INTERESUL NAŢIONAL! 🤩 Cine altcineva?

 4. Țara, țara, s-o belesti!

 5. De la stat la stat

  Nu contează daca are audienta iar isi creste copii n3norociti pe banii nostrii

 6. Mădălina, o traseista a televiziunii. În rest este zero barat.

 7. Mai multi nu va face decat sa atrageti si mai multa atentie.

 8. Se pare ca tufa asta a sarit sus de tot dupa ce a lins si a pupat ciocanul dulapului

 9. Se pare că a obosit,ori a ieșit din grațiile șefului,de i s-a dat eject!

 10. Parandărăt ………?