G4Media.ro

Fost director al penitenciarelor, acuzații grave la adresa lui Nicolicea, propus la…

Fost director al penitenciarelor, acuzații grave la adresa lui Nicolicea, propus la justiție: Îl vizita pe ascuns pe Gabriel Bivolaru în penitenciarul Drobeta Turnu Severin/ Citea fără drept materiale din dosarul Miron Mitrea care-i era naș/ Amintește de politicienii care în anii ’70 sprijineau Mafia italiana

Fostul director al Administrației Naționale a Penitenciarelor, Sorin Dumitrașcu, lansează acuzații grave la adresa lui Eugen Nicolicea, propus la ministerul justiției în urma ședinței CeX a PSD. Dumitrașcu susține că Nicolicea era prieten cu Gabriel Bivolaru, pe care ”îl vizita pe ascuns” la penitenciarul Drobeta- Turnu Severin în 2006 și îl acuză că ”citea ”fără drept” materiale din dosarul lui Miron Mitrea, care i-ar fi naș.  ”Prin comportament amintește de politicienii care în anii ’70 sprijineau Mafia italiana”, afirmă Dumitrașcu într-un punct de vedere transmis G4Media.ro

Redăm integral poziția fostului director al penitenciarelor în perioada 2006 – 2007:

”Sper ca desemnarea lui Eugen Nicolicea ca inlocuitor potential al lui Tudorel Toader este doar o manevra politica si ca vom afla in zilele urmatoare numele adevaratei propuneri pentru functia de ministru al Justitiei.

Fara sa ignoram faptul ca este unul dintre artizanii subminarii justitiei, amintim de prieteniile acestuia cu infractori de calibru, incepand cu Gabriel Bivolaru pe care-l vizita pe ascuns la Penitenciarul Drobeta – Turnu Severin in 2006.

La acea vreme directorul penitenciarului a fost demis pentru aceste ilegalitati, ulterior cel care astazi este propunerea de ministru al Justitiei, a finalizat si facultatea de drept si a si inceput sa fie interesat de influentarea justitiei.

Un alt amanunt interesant, 2 ani mai tarziu in 2008 Eugen Nicolicea profitand de aceeasi calitate de parlamentar, citea fara drept materialele din dosarul lui MIron Mitrea care-i era nas si pentru care se cerea la acea vreme urmarirea penala in Parlament, dupa care s-a prezentat la o televiziune pentru a-l apara.

Istoria recenta e cunoscuta, si sunt usor de dovedit actiunile pro infractori si anti-justitie ale acestuia, dar sunt toate semnele ca Eugen Nicolicea a reprezentat interesele unor infractori in politica.

Nu stiu daca si cu cat a fost platit pentru asta, dar – prin comportament – aminteste de politicienii care in anii ’70 sprijineau Mafia italiana.

PS. Nu stiu daca e adevarat discursul cu „Da, nene sustinem coruptia ca ea ne-a facut oameni!”, dar daca e asa e un argument in plus impotriva mentionarii personajului in contextul desemnarii unui nou ministru al Justitiei.”

Context. Deputatul Eugen Nicolicea este unul dintre cei mai înverșunați adversari ai DNA și ai justiției din PSD, alături de Florin Iordache și Șerban Nicolae.

Jurnalistul Liviu Avram a dezvăluit în decembrie 2017 că Eugen Nicolicea a făcut dreptul, dar a doua facultate, la Spiru Haret, filiala din Drobeta Turnu Severin, forma ”învățământ la distanță”.

”Deputatul PSD a intrat la Facultatea de Automatizări şi Calculatoare a Universităţii din Timişoara în anul 1976. Un fost coleg de-al său ne-a mărturisit că „undeva prin anul II sau III a rămas repetent”. „Tot nu reuşea să treacă un examen şi atunci s-a transferat de la Automatizări şi Calculatoare la Electronică, unde a şi terminat, în anul 1982”. A primit repartiţie la Şantierul Naval din Drobeta Turnu Severin, localitatea sa de baştină. A doua facultate A doua facultate urmată de Eugen Nicolicea a fost Dreptul, cea despre care nu doreşte să ofere niciun fel de relaţii. Un fost profesor ne-a mărturisit însă marele secret: a urmat Dreptul la Universitatea Spiru Haret, filiala din Drobeta Turnu Severin, forma de „Învăţământ la Distanţă”. Un fost profesor de la filiala din Drobeta Turnu Severin a Universităţii Spiru Haret ne-a spus că Nicolicea era student acolo „la nivelul anilor 2008 sau 2009” şi că a urmat doar trei ani de facultate, pentru că a făcut doi ani într-unul singur. „În acelaşi timp făcea aceeaşi facultate şi nevasta, şi fiica lui”, susţine profesorul”, dezvăluia Liviu Avram în urmă cu doi ani în Adevărul.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

 1. Intodeauna liderii mafiei sunt promovati pe criterii de performanta infractionala.

 2. tocmai de asta Nicolicea este un candidat bun, cu cit e mai prost si mai corupt cu atit mai bine se potriveste. pesronal cred ca Nicolicea este bolnav psihic si trebue sa fie verificat la psiholog. ca de obicei PSDistii sunt prosti si corupti dar asta e si bolnav psihic

 3. Stii vorba aia, bai directore, „Hai sictir”? Pana acum cine te-a tinut sa nu spui ce stiai?!
  Deci, hai sictir, bai directore!

  • Adica cum il vizita pe-ascuns?
   Sarea gardul penitenciarului? Avea o celula rezervata acolo si mai trecea noaptea pe la Bivolaru prin celula, cand se intorceau gardienii cu spatele?

  • Catre @ Inapasevedeinvers. Ba nu.
   Il vizita fara ca Presa sau resul Opiniei Publice sa afle. Bivolaru a fost unul dintre cei mai periculosi infractori din Istoria Romaniei.
   Foarte probabil Nicolicea il vizita petru a primii informatii despre banii furati si ascunsi de Bivolaru.

 4. Bun ministru și-a mai găsit vaca de Dancilă.Nici nu se putea unul mai hoț decât Golănicea.Sa terminat cu justiția din România.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.