G4Media.ro

Fost consilier al lui Petre Daea acuzat de ANI că are o…

sursa foto: Facebook/ Mihai Amarandei

Fost consilier al lui Petre Daea acuzat de ANI că are o avere nejustificată de 189.000 de euro, Mihai Amarandei este noul consilier al ministrului Agriculturii Florin Barbu

Mihai Amarandei, fostul consilier al ministrului Agriculturii Petre Daea, acuzat de ANI că are o avere nejustificată de 189.000 de euro, este noul consilier al ministrului PSD al Agriculturii,  Florin Barbu, transmite publicația locală 7est.ro.

Contactat telefonic, Mihai Amarandei a confirmat că va fi consilierul ministrului Florin Barbu. „Ce repede circulă veștile. Intr-adevar voi ocupa aceasta functie la Ministerul Agriculturii. Ma voi ocupa de problemele fermierilor din Moldova, pentru ca acestia sa aiba o relatie mai buna cu autoritatile. Deocamdata nu am primit fisa postului sa va pot spune mai multe detalii”, a spus acesta pentru 7est.ro.

Inspectorii de integritate anunțau în toamna anului 2022 că fostul consilier ieşean al ministrului Agriculturii a fost descoperit cu o avere de 188.193 de euro nejustificată, mai notează sursa citată.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. ati gresit usor in titlu. „consigliere” , nu consilier. restul e in ordine 🙂

  2. O glumă, astea sunt firimituri rămase după porumbei.

  3. Un alt profesionist marca PSD…