G4Media.ro

Forțele israeliene au arestat-o pe sora șefului Hamas, Ismail Haniyeh

sursa foto: Captură video

Forțele israeliene au arestat-o pe sora șefului Hamas, Ismail Haniyeh

Forțele de securitate israeliene au arestat-o pe sora liderului Hamas, Ismail Haniyeh, la Tel Sheva, transmite Jerusalem Post. Aceasta este suspectată că are legături cu Hamas și că este implicată în incitare și sprijin pentru terorism.

Un comunicat al poliției israeliene a identificat suspectul reținut ca fiind o rudă apropiată a unui membru de rang înalt al Hamas. Presa israeliană a a precizat că este vorba de Zebah Abdel Salem Haniyeh, în vârstă de 57 de ani.

Operațiunea, denumită „Early Dawn”, a fost efectuată în colaborare cu Shin Bet și a culminat cu arestarea lui Haniyeh în cadrul unui raid efectuat dimineața devreme de poliție, poliția de frontieră, IDF și unitatea aeriană a poliției israeliene.

În timpul raidului efectuat în complexul de locuințe al lui Haniyeh, forțele de securitate ar fi găsit documente, mijloace de comunicare, telefoane și alte dovezi care indică participarea sa la infracțiuni grave de securitate.

Potrivit poliției, Haniyeh urmează să fie adusă în fața Tribunalului din Beersheba în cursul zilei de luni pentru a solicita o prelungire a detenției sale.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...