G4Media.ro

Ford redeschide din 4 mai fabricile din Germania, Spania, România și pariază…

Ford redeschide din 4 mai fabricile din Germania, Spania, România și pariază pe autoturismele hibride

Ford își redeschide luni, 4 mai, fabricile germane de la Saarlouis și Köln, cea spaniolă de la Valencia și cea românească de la Craiova. La fabrica din Craiova este produs crossover-ul Puma din segmentul B, primul mare pariu al brandului de mașini pentru anul 2020. Celelalte fabrici vor fi redeschise mai târziu, în timp ce în SUA așa-zisele „Big Three” – Ford, General Motors și FCA Chrysler – au decis redeschiderea pentru 18 mai, transmite TGCOM24, citată de Rador.

Prin urmare, un orizont restrâns, pentru a limita daunele înspăimântătoare ale coronavirusului. Ford a anunțat că închiderea prelungită a fabricilor va costa compania 5 miliarde de dolari numai în al doilea trimestru al anului. Astfel, este urgentă reluarea activității în siguranță, dar cu strategii și obiective care se extind.

Frontul electric, de exemplu, se va prelungi, programul „Ford Go Electric” (18 modele electrice în doi ani) suferă o întârziere, lăsând astăzi spațiu în special mașinilor hibride. Crossover-ul Puma imediat, apoi și noul Kuga din segmentul superior asigură ascensiunea pe piețele europene.

Pentru Puma este posibil azi să apară oferte interesante, în așteptarea ca dealerii să redeschidă și să dea curs avântului de oferte și configurații online din aceste zile. Versiunea de acces Puma Titanium, cu motor 1.0 EcoBoost pe benzină de 125 CP și schimbare de viteză manuală, costă de fapt 19.500 de euro, adică cu 3.250 de euro mai puțin decât în lista de prețuri standard.

O versiune care are drept serie Cruise Control adaptabil, menținerea benzii și ferestre electrice în față și în spate. Aceeași motorizare în versiune mild hybrid costă 20.000 de euro, tot cu o reducere de 3.250 de euro reducere din partea constructorului de mașini.

Sursa: TGCOM24/ Rador/ Traducerea: Oana Avram

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Ne place articolul dumneavoastra si tema aleasa . Am scris și noi ceva de lagătură de curând .Vedeti articolul aici –> https://egj.ro/compania-ford-reincepe-productia-de-autovehicule-la-craiova-incepand-cu-4-mai/

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.